Ögonvittne i Köln berättar om den arabiska pöbeln på Nyårsafton

INVANDRARVÅLD. Fler och fler berättelser och vittnesmål kommer nu fram om den fruktansvärda arabiska invandrarpöbeln som sexuellt trakasserade kvinnor, stal och begick en massa andra brott i Köln och andra städer i Tyskland på nyårsafton. 

Originalfilmen

5 thoughts on “Ögonvittne i Köln berättar om den arabiska pöbeln på Nyårsafton

  1. […] Polisen i Sverige lägger locket på, så gör även media. Dock är utländsk media raka i sin rapportering och från dessa hämtar alternativa medier sina uppgifter och går ut med dessa i flertalet artiklar. ”Män med nordafrikanskt utseende” pekades ut som förövare, så också i Sverige. Därav förstår vi alla den tystnad som lägrade sig över landet. Asylsökande män som utsatte europeiska flickor och kvinnor för sexuella övergrepp. Självklart var detta något som inte fick komma ut, då sanningen skulle gynna ”SD och andra mörkrets krafter”. Ni minns säkert debatten som också fördes på Petterssons. […]

  2. INTRESSANT VITTNE!! Men fan det ar bestallt, detta ar bara borjan, han har ratt det kommer att eskalera och tyvarr ett barn borde kunna rakna ut vad som hander om man tar in ociviliserade araber, muslimer som lever enligt regler fran Muhammeds tid ar 600!

  3. Den arabiska våren har övergått i europeisk fimbulvinter*.

    * Fimbulvintern (av fornnordiska fimbulvetr = ”den mäktiga/stora vintern”) var i nordisk mytologi ett tecken på att Ragnarök obevekligen var i antågande. (Wikipedia)

KommenteraAvbryt svar