Åkesson accepterar inbjudan till Sandby


INVANDRING. När Nabil Fakhro skrev ett öppet brev till Jimmie Åkesson fick det inte bara enorm spridning över landet. Det ledde också till att Åkesson väntas dyka upp på Sularpsfarmen inom den närmaste framtiden.

Det var den 18 december som Nabil Fakhro, som driver Sularpsfarmen i Södra Sandby, lade ut sitt brev till SD-ledaren på farmens Facebooksida. Han bad Jimmie Åkesson att reflektera över att många invandrare på olika sätt bidrar till Sveriges välstånd genom hårt arbete, konstaterade att hat föder hat medan kärlek föder kärlek, samt bad Jimmie Åkesson att komma och besöka farmen för att ”få nya infallsvinklar på att integration verkligen är en tillgång och inte tvärtom” (en rejäl julkorg utlovades också). Brevet har i nuläget delats över 7 000 gånger.
Nabil Fakhro är inställd på ett möte präglad av kärlek snarare än konfrontation. – Jimmie Åkesson är inte här för att vi ska sätta honom på plats. Vi vill vara ödmjuka, men samtidigt få honom att se att det vi har gjort berikar Sverige. Mamma ska laga orientalisk buffé, och jag kommer att krama honom. Jag vill visa att man inte är ligist bara för att man kommer på Rosengård.
-Pettersson tycker det är trevligt att Jimmie och Nabil ska träffas och jag hoppas de diskuterar familjen Fakhros bidrag till det svenska samhället som vi gjort här på bloggen…

Sällan har vad var det vi sa passat så bra som på familjen Fahkro och Sularpsfarmen


15 responses to “Åkesson accepterar inbjudan till Sandby

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: