Två afghanska pojkar misstänkta för grov barnvåldtäkt

INVANDRARVÅLD. Två pojkar i 15-årsåldern har anhållits misstänkta för grov våldtäkt mot en yngre pojke i Alvesta kommun, rapporterar P4 Kronoberg. Pojkarna greps efter att personal på deras boende larmat polisen. Åklagaren i ärendet säger till P4 att det är för tidigt att ge några kommentarer eller detaljer eftersom ärendet är känsligt.

Polisen är också mycket förtegen, sist Pettersson hörde ”känsligt” och ”förtegen” rörde det sig om en bögvåldtäkt i Trelleborg begångna av ”barn” som visade sig vara män.

Så med spekulation kan man gissa sig till att det är ”ensamkommande barn” i 40-årsåldern från asylboendet i Grännafors, ni vet där det spökar, för det ligger i Alvesta…

Nåväl, ni har väl hört talas om den fina afghanska kulturen med pedofili och dansande småpojkar, sjuklövern och 87:an gillar detta…

Uppdaterat: som så ofta förut visade det sig att det som PK kallar fördomar är erfarenhet. Exponerat har fått fram namnen på ”pojkarna” och de visar sig heta Abdul och Razul vara från Afghanistan.

16 thoughts on “Två afghanska pojkar misstänkta för grov barnvåldtäkt

  1. Kan inte migrationsverket hålla med och placera ut lite getter vid asylboendeNa!? Så slipper de att ge sig på varandra.

  2. Kan man våldta är man även tillräckligt gammal för straff eller utvisning om så fall.

    Det märkliga är att migrationsverket får statliga medel trots dem varken kan garantera allmänheten eller dem sökandes säkerhet. Rätt och riktigt vore nu att dra in dessa medel tills dem kan garantera säkerheten.

  3. Kurt:
    I Österrikiska Krone publicerar man det som till stor del censureras bort, eller helt förtiges på alla tyska TV-kanaler kring dessa dåd:
    Som framgår av texten förklarar några av de kvinnor som drabbades hur de jagades som vilt,och en av dem berättar att man slet av henne trosor och BH…Detta tycks vara något nytt för Tysklands importörer eftersom dessa förklarade att inte alla ”flyktingar” uppträder på detta sätt !
    Nej tack och lov då skulle en miljon äventyrare som invaderat landet senaste halvåret,befunnit sig i de nu drabbade städerna.Länk till Krone:
    http://www.krone.at/Welt/Sie_fielen_ueber_uns_her._wir_waren_Freiwild-Opfer_von_Koeln_-Story-489721

  4. Bara tittar på det som ha hänt under nyårsafton i flera Tyskar städer, där horder det pratas om att i Köln ca. tusen män i åldern tjugo till 35 från Nordafrika och och Arabländerna jagade Tyska kvinnor. . De Våldtog, tafsade och rånade dem. fyrade av raketer in i firande enligt polisen och de tyska myndigheter flertal med Asylant backgrund.

    • Kurt
      Jag har från och till följt tyska nyheter idag……………tyska folket är nog ”helt tagna på sängen”. Hoppas att ”mutti” åker ut !

      • Är förvånad liksom du Lena,om tyskarna verkligen är så indoktrinerade,som TV ger sken av !
        Varför har inte ”svittsaren” varnat Merkel & Co ? Absurdistan som ligger tvåa på världsrankningen vad betr. våldtäkter !

  5. Och i tre kyrkor i Falköpingstrakten har det varit besökare under nyårshelgens nätter…
    En präst förklarade att inget tycktes vara stulet men i gengäld hade man
    tydligen trampat på kyrkornas regalier.Bl.a. en Kelch från 1700-talet blev förstörd…Själv brukar jag tippa helt fel,men i detta fall sätter jag en guldpeng på,att det var ”yngre stackars ensamkommande islamska barn” som roat sig ! Tur att det inte drabbade några oskyldiga.

    • Ja, dom gick i samma klass. Han var väl 1.80 lång osv…. Kommunalrådet (M) uttalade sig: pojkar är pojkar…

    • Vad kan man vänta sig av en kultur där kvinnor måste bära heltäckande sopsäckar dessa gen skadade livsformer är sexuell frustrerade, i brist på tillgängliga kvinnor så man tagar vad man haver. Enlig Kajsa Varg modellen. Bara man kan stoppa in kuken någonstans ”hål som hål”

Kommentera