8 thoughts on “Muslimer visar varför deras religion inte hör hemma i ett civiliserat samhälle

  1. Hur Merkel och alla andra globalister kan tro att en invasion av dessa barbarer ska ge en vinst för någonting amnat än för islam är för mig en gåta.

  2. Dessa barbarer skall skickas hem där de hör hemma. Jag lovar att det dröjer inte länge innan vi har denna mobb springande på våra gator.
    De kommer att allt mer ta över vårt samhälle, de kommer att bruka våld för att uppnå sitt syfte. Det är bara att läsa koranen.
    Har länge funderat vad som skulle hända om man använde koranen för att göra upp eld i öppna spisen. Förmodligen inför 87:an dödsstraff igen i vårt land. Sedan är det inte säkert att koranen tar eld för den är fylld av en massa skit

  3. Ja som ni ser är det inte människor utan farliga djur som måste kastas ut ur Europa ! I annat fall kastar dessa djur ut er från ert land. mutti merkel och sju klövern är grovt kriminella Landsförrädare utan förstånd. En tsunami har redan träffat Europa, filmen visar verkligheten och hur det kommer bli i Europa. Vill ni ha det så? Vill ni era barn och andra släktingar skall råka ut för dessa djuren? Om inte så är det mycket brådskande att vakna upp nu !

  4. Låt muslimerna åka hem till sina muslimska paradis igen, de kan gärna använda samma gummibåtar som de kom i som säkert ligger kvar på stranden och skräpar någonstans.

Kommentera