Fyraåriga Luna och tre vuxna sprängdes i luften men fick inte vara med i SVT Nyheters årskrönika

MEDIA. Igår sände SVT Nyheter sin årskrönika över år 2015. Året började med terrordåden mot satirtidningen Charlie Hebdo i Paris. I november slog sedan terrrorganisationen IS på nytt till mot det öppna samhället, och åter i Paris.

Folkvandringen av migranter från krigshärjade och kollapsande stater, främst Syrien, påverkar hela världen, och EU och dess grundfundament har satts under hård press.

SVT skildrar året på sitt sätt, politiska åsikter kallas nyheter, det är massor med söta små barn och kvinnor. Inget om att 75 procent av de asylsökande är unga män och att endast 30 procent av dem är från Syrien.

Detta varvas med rena lögner som att de drygt 40 bränder som förekommit i asylboenden anlagts av personer som är emot invandringen. Drygt 30 minuter in i programmet HÄR. Sanningen är att ingen invandringskritiskt dömts för dessa bränder och att de flesta är olyckor eller anlagda av asylsökande. Det vet naturligtvis SVT men politiken i det vänstervridna organet tar överhanden från objektiviteten.

Morden i Trollhättan fick naturligtvis vara med, där mördade en svensk invandrare. SVT nämnde också att Anton Lundin Pettersson efterlämnat ett brev och att polisen med anledning av detta brev klassat morden som hatbrott. Inte ett ord om att det i brevet stod att Anton menade att invandringen drabbade gamla och sjuka. Det får man läsa om i norska tidningar. 

Ikea-morden fick inte vara med i årskrönikan men där var det en asylsökande afrikan som mördade två för att de såg svenska ut. 

Inte heller ägnade SVT en sekund åt skottlossningar, handgranater, bilbränder och våldtäkter som förekommer i vårt land.

Den lille pojken, Alan Kurdi, som låg drunknad på en strand i Medelhavet fick naturligtvis vara med men de över fem miljoner barn under fem år som dör av svält varje år nämndes inte.

Däremot verkar fyraåriga Luna som tillsammans med tre vuxna sprängdes i luften av en bilbomb i Göteborg vara helt bortglömd.

-Pettersson undrar varför SVT och andra inte för någon debatt om terrorbrott i detta fall, även om de vuxna var kriminella så är det knappast normalt i några kretsar i Sverige och knappast någon annanstans heller att spränga fyraåriga flickor i luften. Terroristerna hör hemma i Göteborgs undre värld och har invandrarbakgrund. Det är ett terror och hatbrott men statsministern är tyst när bilar i Sveriges näst största stad sprängs med människor i…

2015-10-27_2056

I bilen som sprängdes i luften i går satt minst två kriminella invandrare, en av dem var en tongivande gängledare i Göteborgs kriminella invandrargäng. En av de fyra döda var en fyraårig flicka. Polisen vet inte om de sprängdes av en placerad bomb eller om de transporterade något  jävelskap som exploderade av misstag. 

-Pettersson anklagar politiker och journalister som ansvariga för detta. De fortsätter att dölja att morden och inbördeskriget är orsakat av den omfattande invandringen från Mellanöstern och Nordafrika. Politikerna och journalisterna är ansvariga för kriget på våra gator. De yrar om hur duktiga och högt utbildade invandrarna är och hur mycket de behövs utan att förklara vad som är bra med inbördeskrig mellan Mellanösterns släkter på gatorna i svenska städer.

Dessa gängkrig som nu pågår är resultatet av invandringen som var för 20-30 år sedan. Vad tror ni händer när dagens 3-4 gånger högre invandring av oidentifierade asylanter slår igenom?

Säpo påstår fräckt nog att det inte är terrorrelaterat. Fyra personer sprängs i luften inkl. små barn, skjutningar på öppen gata, skjutningar på fullsatta restauranger – tycker Säpo det är söndagsskola eller gillar de när fyraåriga flickor sprängs i luften av invandrargäng…

…och varför nämns inte detta i en årskrönika som handlar om nyhetsåret.

2015-06-14_0434

18 thoughts on “Fyraåriga Luna och tre vuxna sprängdes i luften men fick inte vara med i SVT Nyheters årskrönika

 1. Tokvänstern måste kastas ut från SVT och SR publicservice företaget fungerar inte längre, anser att SVT och SR privatiseras så snart det går! Vi svenskar har inget behov av någon som helst statligt styrd media!

  Publicservice företaget levererar inte längre oberoende nyheter, utan tillhandahåller styrd och censurerad mycket tokvänsterinspirerade nyheter!

  Har under jul och nyårshelgen tittat på SVT och ställer mig frågan, har vi slut på mediakåta etniska svenskar eftersom att minst hälften av programledare och medverkande kommer från Mellanöstern och Afrika????

  Dessutom programledare och medverkande som inte ens begriper vad de håller på med!

  Just nu på SVT 2 en Saudiarabisk film ”den gröna cykeln” låter ju oförargligt! Bland det första som visas i filmen är hur småflickor indoktrineras att läsa den islamska trosbekännelsen i skolan!

  Yycker det är fullständigt att visa kvinnoförtryckande, kvinnoförnedrande och hedersvåldsbejakande filmer i publicservice företaget SVT;s regi!

  Säger bara fy fan!

 2. Snälla blura bilden åtminstone helst ta bort !!!
  Visa respekt för Luna och hennes efterlevande!

 3. Dom som fortfarande tvivlar på att SVT ljuger och vinklar behöver bara titta på den här ”årskrönikan”!

 4. Det är ju just sådant här som fått mig att överge S(V)T. Det som visas är så vinklat och förljuget så det går inte att titta utan att bli förbannad så NEJ TACK till statstelevisionen.
  Hörde av mina föräldrar (som tyvärr ser på SVT) att det varit ett reportage i nyheterna om ”duktiga” flyktingar som gjort en stor svensk flagga för att ”visa sin tacksamhet” mot Sverige.
  Återigen första klassens propaganda i Rapport! Hur länge skall det här få hålla på? Hanna Stjärne är nog den i särklass sämsta VD SVT haft. Hon försöker ju inte ens hålla SVT neutralt.

 5. SVTs årskrönika som endast dom riktigt psykiskt stabila här på bloggen orkar titta på. Det man med rätta kan fråga sig om vänstervridningen på SVT kan bli värre. Jag tror att dom fortsätter vänsterterrorn utan någon som helst självkritik. Dom fega Moderaterna kunde annars sätta stopp.
  Tidigare fanns det en viss balans mellan å ena sidan TV-1 som ansågs lite borgerligare, å andra sidan den röda kommunistkanalen TV-2.
  Det läskigaste scenariot blir om vi som inte har någon TV blir tvungna att betala för vänsterterrorn över skattsedeln.
  Om man mot all förmodan betalar till Radiotjänst kanske man ska se över sina åsikter.

 6. Censur! av mildare men inte ofarligare slag. Hörde på Ring P1 igår. En man ringde in och talade om någon rocksångare i USA som var död, L… någonting, och vilket stort inslag det fått i programmen. Så nämnde han att när orkesterledaren James Last nyligen dött så hördes inte ett ord på nyheterna. Han var stor ute i Europa. Inringaren hade också kritik över kulturbevakningen på radion. Mycket som hände i Europa bevakades inte från SR.
  Jag minns James Last orkester och hans musik från 70-talet någon gång, antagligen lite för glättad för SR. Och han kanske inte hade de rätta politiska sympatierna heller?

  • James Lasts hissmusik bör glömmas bort snarast. Lemmy däremot var en rock ikon. Som att jämföra Messi med en korplirare.

   • Ossi,betänk att det hos Pettersson finns olika åldersgrupper.
    Själv tillhör jag kanske de äldre och mossigaste…Därför ät smaken lite olika:

 7. SVT sorterar skickligt bort de nyheter som inte har det rätta budskapet.
  Säg upp TV-licensen.

 8. SKRÄMMANDE att det politiskt styrda organet SVT inte tog upp morden på IKEA i Västerås där Carola Herlin och Emil Herlin fick sätta livet till och mördades av en asylsökande som inte borde ha befunnit sig i vårt land. Svetsaren Stefan Löven var i Västerås och han sa eller gjorde ingenting! VI SKA ALDRIG GLÖMMA DESSA TVÅ SVENSKAR, DR CAROLA HERLIN OCH EMIL HERLIN, TVÅ SKÖTSAMMA SKATTEBETALANDE MEDBORGARE SOM SLAKTADES AV STEFAN LÖVENS ASYLSÄKANDE NEGER!!
  Negern borde inte varit i Sverige, då hade morden aldrig inträffat! Vi kommer att få se ett Sverige som blir mer och mer mångkriminellt för varje dag som går, att som strutsen köra huvudet i sanden och låtsas som att 7klövern inte håller på och förstör Sverige kommer bara att stjälpa mer än hjälpa utvecklingen.
  Ekonomiska fakta om massinvandringen på Tinos blogg, http://www.tino.us/

 9. I vanlig ordning censurerat , vinklat och tillrättalagt. Om IKEA orren i vanlig ordning inte ett ord, det var ju bara svenskar som var offren och gärningsmannen en invällare. Fy faaan för Stjärnes Vänster TV. Skönt att man inte är med längre och finansierar propagandan.

Kommentera