7 thoughts on “Vart är Sverige och Europa på väg?

  1. På den självdestruktiva vägen har Sverige en och samma destination: islamiseringen. Landets alla huvud ledare och småpotatisarna (journalisterna) har redan konverterat till den mordiska ideologin och bär koranen innanför kavajerna och respektive trosorna ….

  2. Sverige är på väg mot avgrunden. Islamiseringen i Sverige och i Europa sprider sig som en pest.

  3. Som vi alla vet granskas denna sida av olika myndigheter och politiska grupper. Vad man inte kan förstå är att ingen av dessa tar intryck av vad som händer ute i Europa och Sverige. Det är utom mitt förstånd. Antagligen bryr sig inte vissa människor inte om vad som händer eller bör de besöka spec savers.

  4. Till Sverige/Europa kommer diverse klan- och stamfolk. De har aldrig vistats i en industriell/postindustriell civilisation och har inte en susning om det kitt som håller ihop ett civiliserat samhälle. Jag vågar påstå att de västerländska demokratierna, i princip, har samma värdegrund: – Gör rätt för dig. – Skilj på mitt och ditt. – Håll lorten och ohyran ifrån dig, – Ligg inte samhället till last. Utan detta “kitt”, ingen integration.
    Det kan ta tid för klanfolk att begripa detta, men kostnaden torde vara låg om alla asylboenden informerade om detta, oavsett land.

  5. Etablissemanget fortsätter att peta navelludd och klia varandras ryggar inför det nya året. Själv tror jag att svenska invandrarbomben smäller 2016. Det är upplagt för konflikter.

Kommentera