99,9 procent av jordens fattiga kan inte ta sig till Sverige

BISTÅND. Right Hand Aid är en alternativ hjälporganisation som själva, och genom allianser med oberoende hjälporganisationer, hjälper flyktingar i Mellanöstern samt fattiga och behövande i en rad utvecklingsländer såsom Indien och Nepal.

Organisationens syfte är givetvis först och främst att hjälpa behövande på plats. Därnäst genom informationsspridning och upplysningsarbete att skapa politisk opinion till fördel för att hjälpa behövande på plats eller i närområden.

RHA-Fakta-5

-Pettersson vill påminna om att Sveriges kostnader för asylinvandringen är mycket högre än FN:s hela budget för 60 miljoner flyktingar. Vi skulle alltså med en humanare politik kunna hjälpa många miljoner verkligt lidande och förhindra att fem miljoner barn under fem år dör av svält varje år men 87:an har bestämt att pengarna i stället ska gå till ljugande unga män och Bert Karlssons asylimperium…och hat media är tysta om detta.

6 thoughts on “99,9 procent av jordens fattiga kan inte ta sig till Sverige

  1. Även om beräkningen sker i pizzor och rödvin så kommer resultatet av analysen att bli densamma:

    Det som gjorts/görs med svenska medel är oerhört ineffektivt och kontraproduktivt. Förvärrar vi i stället situationen?

    Många av de som sökt asyl här kunde skickas ut och arbeta som hjälparbetare hos de som har det svårt på riktigt?

  2. Sverige kan hjälpa miliontals svältande människor genom att hjälpa på rätt sätt.
    Sedan har vi de hundratals biljarder som de rika länderna slänger ut på totalt onödiga saker som t.ex RYMDPROGRAMMET och PARTICKEL AXIRATORN. Bara dessa två saker kostar miljoner människoliv varge år och är definitivt inte till någon som helst nytta för människan.
    Med dessa pengar så skulle vi kunna utrota massor med sjukdommar och ingen människa på jorden skulle behöva svälta eller vara utan en modern bostad.

KommenteraAvbryt svar