Lagen kan inte följas på grund av alla ensamkommande unga män


INVANDRING. Strömsund har tagit emot många ensamkommande barn- och ungdomar under hösten. Nu får kommunen allt svårare att hinna med verksamheten. 

När socialnämnden sammanträdde tidigare i december så informerade chefen för individ- och familjeomsorgen om läget i verksamheten.

Det rapporterades om en hård arbetsbelastning till följd av att ”antalet ensamkommande barn och ungdomar har ökat kraftigt under hösten”. Kommunen är i behov av fler socialsekreterare men också av fler boenden. Det kan bland annat bli aktuellt att frigöra lokaler vid Norrgård.

Som läget är nu har individ- och familjeomsorgen svårt att hinna med alla delar i verksamheten.
– Vissa delar kommer vi inte alls att hinna med enligt den tidsram som lagstiftningen kräver, säger Karin Näsmark, socialnämndens ordförande i Strömsund.

-Pettersson översätter ”Vissa delar kommer vi inte alls att hinna med enligt den tidsram som lagstiftningen kräver” alltså svenskar får vänta på grund av ”svenskar”…

P4


8 responses to “Lagen kan inte följas på grund av alla ensamkommande unga män

 • 🐷

  Det kommer dagar

  Gilla

 • 🐷

  Stäng bidrags kranen så försvinner ohyran

  Gilla

 • angelicaplacet

  Det är ju krig!
  Det är väl ingen som behöver följa några lagar vid krigstillstånd.

  Gilla

  • Spex22

   Det är dina gelikars fel att vi har krig i Sverige, och inte etablissemangets. Hade inte SD röstats in i riksdagen hade det fortfarande varit lugnt i vårt land, men folket ville tydligen något annat. Folk ville tydligen ha krig.

   Gilla

 • Tex

  Strömsunds kommunstyrelse är fullproppad med fullkomliga idioter och mindre vetande dårar. En av de allra värsta är byfånen och sagoberättaren Göran Bergström, Ni vet han som infångade Pol Pot i Cambodja, befriade gisslan i Afrika och stirrade döden i vitögat på Cypern mm. -påstår han själv i alla fall. Förmodligen efter en av hans otaliga och täta besök i samhällets butik för eldvatten! Han är nu ett av kommunråden i den kommunala lekstugan! Göran Bergström vill också bekämpa ortens allt mer hänsynslösa och ökande brottslighet med kramar och rosor till brottslingarna! Med dessa hjärndöda galningar på höga poster är nog hoppet för Strömsund dessvärre ute!
  Tex

  Gilla

 • eva

  Om man fick åldersbestämma männen skulle antalet antagligen reduceras med 3/4.

  Gilla

 • Grune

  SVENSKARNA gar vant sig vid att bli diskriminerade av Rövhålets politik.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: