Tre invandrarbarn anhållna misstänkta för våldtäkt

BROTTSLIGHET. Tre pojkar i 16-årsåldern misstänks ha våldtagit en tonårsflicka. Flickan, som är under 18 år, ska ha blivit våldtagen i Västerås i går eftermiddag.

– På något sätt ska personerna ha känt igen varandra, säger Christer Nordström på polisen.

Det var i går eftermiddag strax efter klockan 16 som förbipasserande slog larm till polisen. De hade hört skrik och rop på hjälp i närheten av Johannisberg, i de västra delarna av Västerås.

Flera polispatruller larmades till ett skogsparti och då hittade en av polisens hundpatruller en ung kvinna, som är under 18 år, i skogsdungen. – Hon berättar vad som har hänt och sedan förs hon till sjukhus, säger Christer Nordström, presstalesperson vid Uppsalapolisen.

Pojkarna är 16 respektive 15 år gamla. De anhölls senare av åklagare, samtliga är misstänkta för våldtäkt.

Polisen är mycket förtegen om händelsen eftersom de inblandade personerna är så unga. Det är fortfarande oklart om flickan är kvar på sjukhuset, men polisen arbetar vidare med att försöka få klarhet i vad som hänt.

– Dels handlar det om förhör med målsägaren men naturligtvis också med pojkarna, sedan får vi se vad åklagaren fattar för beslut, säger Christer Nordström.

-Pettersson noterar att varken VLT.se eller polisen vill berätta att de misstänkta att pojkarnas förnamn är Abukar, Aram och Bilal. Exponerat har publicerat dagboksanteckningar från tingsrätten.

UPPDATERAT: Vi skrev tidigare att de var asylsökande. Men enligt Skatteverket kommer de från Somalia, Ghana och Irak och har alla svenskt medborgarskap.

16 thoughts on “Tre invandrarbarn anhållna misstänkta för våldtäkt

  1. Efter nyår tänker jag ta jägarexamen och inhandla en hagelbössa. Skulle aldrig kunna skjuta ett djur, men ser att jägarexamen är lättaste sättet att få den vapenlicens jag behöver för att freda mig om de fredliga och humana (inte Jehovas) skulle få för sig att plinga på dörren en vacker dag.

  2. Vad vi kan förstå är att de i alla fall måste vara yngre än 40 år (efter att Migrationsverket gått ut med uppgiften att män under 40 skall registreras som ensamkommande barn).

  3. Anders L, Oisin C, Lars L, Lena M och dom andra storljugarna som till stor del är ansvariga för Sveriges förfall, är som vanligt förtegna om den brutala sanningen för vita svenska brottsoffer.

  4. En annan satirisk kommentar från Falukorvsrullader. på eXponerat
    ”Jag har fått svenska akademins ordlista för 2016 och där kan man se lite stavningsändringar så vissa ord passar in bättre i det moderna språket.
    Trettio och fyrtio kommer att börja stavas Treton och Fyrton

    Simsalabim och nu är det inte längre nån lögn när man kallar 30-40 åringar för tonåringar och barn. slut citat
    Pettersson m.fl. bloggar berikar mig med information som jag själv kan bedömma var som är sant och bäst för mig, min familj, mina vänner och det svenska folket, oavsett ras, kön och utbildning. När nu regeringen, politiker,tjästemän och media, de som populärt kallas åsiktskorridoren, förtiger händelser och därmed ger motståndarlaget ”poäng” är det obegripligt att EU, och då Sverige inte försvarar den kristna värdegrunden. Religionsfrihet innebär inte rätten att döda, våldta och förslava de otrogna ”kufar´s”.

  5. Det kommer att bli värre. Om inflödet av män/pojkar fortsätter som det gör i dag, så kommer vi att inom några år att ha samma könsfördelning som Kina. Men det är inte bra inflödet av män som skapar problemet, det finns en stor utvandring bland kvinnor (och då utbildade), förra året uppgick siffran till 23000.
    Vi kommer att få se en ökning av våldtäkter då inte kvinnorna räcker till, och vi kommer också att få se väldigt mycket våld bland män, på samma sätt som sker i naturen, för att få komma till. Så lär era döttrar självförsvar, och fixa laglig pepparsprey.

  6. Följande skrev Hagbard_Handfaste, på eXponerat,

    ”För varje människa som tar till sig fakta är det uppenbart att våra flyktingbarn/nybyggare/pensionsräddare/muslimska berikare generaliserat sett är hatiska mot oss. Och vad fanken, vi är ju otrogna enligt deras sätt att se det.
    Varför i h-e släpper staten in folk från motståndarlaget? Den kristna världen och den muslimska världen har legat i krig sedan urminnes tider. Aftonbladet skrev om detta krig häromdagen
    http://www.aftonbladet.se/nyhe
    och kanske tror Aftonbladet att läsarna ska avfärda Tjeckiens president som ett psykfall men det gör inte jag. Tjeckerna matchar oss i hockey och spöar oss i ölbryggning.”, slut citat
    Kan inte sagas batter!!!

  7. Kriminaliteten och våldet eskalerar likaså våldtäkter och personrån .
    Bäst är att vara beväpnad och beredd. Så är det i Sverige
    idag och det blir sakta värre tack vare pk politikerna .Snart
    är det inbördeskrig i Europa om inte någon gör någonting.

  8. För dessa bestialiska våldtäkter finns egentligen bara ett straff och det är ett straff som förhindrar både framtida våldtäkter och även övriga brott! Brottet är att anse som extra grovt eftersom det begås av utlänningar som på intet sätt hör hemma varken i Sverige eller Europa och därför får dom välja livstids fängelse på mustigt vatten och grönt bröd eller dingla i ena änden av ett rep!
    Tex

  9. Dessa LUS PUDLAR!!

    Fan ta polisen om dom inte lyckas sätta böter på en klädd skattebetalande cyklist i Malmö som saknar belysning en sommardag på en upplyst cykelväg fy fan era lus pudlar till poliser.

    Jag sa till er att jag aldrig skulle tala väl om er efter denna händelse.

    Ni är dom fegaste poliser jag någonsin mött ni är en skam för Sverige.

    För vid samma tillfälle kom det länningar cyklande utan belysning, dom sa ni bara fint till när vi påpekade det, sen kom det folk som ramade extra person på cykel även dom utan belysning men ingen kommentar från er fega poliser i Malmö. Hade det inte varit för att jag blivit straffad hade ni båda små mesar till poliser fått ett riktigt kok stryk. För det är det enda ni förtjänar.

    Det är den sortens poliser vi har i Sverige Enna fega stackare.

    Det vet eran nuvarande polis chef och det är därför ni inte har mer i lön än den ni har, så kom inte och klaga ..

    Detta fallet kommer dom troligt vis inte lösa ärendet lägges ned dom är under 18 så god natt Sverige

    FÖRLITA ER ALDRIG PÅ EN POLIS

    MVH

    .!!!!

  10. Polisen är alltid förtegen när det gäller brott begångna av de ”nyinkomna”..
    Gissar som vanligt på ordningsföljden Somalier eller Araber.
    Men att ”åklagaren” skulle begära dem häktade är väl då en utopi ?

  11. Tre ”pojkar under 18 år”. Antalet, den uppgivna åldern och brottet ger utslag på en viss radar.

    Det är dags att ändra lagen så att alla som inte har födelseattest från västliga demokratiska länder med automatik blir 18 år eller äldre.

    • Vi kan åtminstone vända på bevisbördan, ser asylmännen äldre ut än 15 är det upp till dem att bevisa sin verkliga ålder. Vi kan ju inte hålla på att fria alla dessa vidriga våldtäktsmän för att det kan eventuellt finnas en mikroskopisk chans att de är 14år och 11 månader. Det är ju horribelt!!
      Vad är det för löjlig straff på några månader dessa män får för gruppvåldtäkter??!! Jag anser dessutom att det ska likställas att stå och hejja på och att utföra själva våldtäkten. Blir galen då asen frikänns pga det inte kan bevisas att just de också stoppade in den. De ska straffas allihop!

KommenteraAvbryt svar