Förnekelsens profeter

Som framgår av andra inlägg här på Pettersson så har det varit bråk i Navesta i Norrköping nu i helgen. Radio P4 Östergötland har med anledning av detta varit ute och intervjuat ett antal personer om detta.

Först ut var ett par boende som naturligtvis inte märkt något som helst av upploppen. Man kan undra hur många personer Radio P4 Östergötland fick intervjua innan man fick tag i just dessa två.

Fast värst var ändå den fältassistent från socialen som med emfas hävdade att det som hänt i Navesta, det kunde hända precis var som helst i Sverige. Det behövde inte alls handla om något utanförskapsområde. Och förresten så visste han att man reste från andra delar av Norrköping till Navesta minnsann för att delta i bråken, så det kunde vara precis vem som helst som gjort detta.

En sak var dock fältassisten helt säker på och det var att problemen berodde på undersysselsättning. Man kan undra hur han visste det. Och sedan kom då den vanliga litanian om fler ungdomsgårdar och lägre trösklar in på den arbetsmarknad som inte existerar.

När Lusharpan hör sådana här uttalanden så undrar han alltid hur djupt dessa förnekelsen profeter har huvudet nerkört i marken. Det måste vara väldigt djupt om man ska kunna missa verkligheten runt om kring sig. Men vi får väl se. Snart kanske man börjar med bilgrillning och stenkastning i Djursholm och Danderyd.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

7 thoughts on “Förnekelsens profeter

  1. Anela Murguz skiver på ledarsidan i GP.

    ”Sluta belöna brottslighet.”

    ”Trygghetssatsningar ska hjälpa, inte stjälpa. Det finns allt för många exempel på när de har misslyckats.

    Hur kan kriminella tillåtas arbeta med trygghetsskapande insatser i socialt utsatta områden?

    Runt om i landet har olika kommuner inrättat projekt där flera anställda har haft ett kriminellt förflutet.

    Men mycket tyder på att flera av projekten, vars roll är att skapa trygghet, riskerar att motverka det ursprungliga syftet.”

    http://www.gp.se/nyheter/ledare/ledarkronika/1.2940263-murguz-sluta-belona-brottslighet#sthash.KZOaP2pB.dpuf

  2. Hela Norrköpings befolkning är medveten om att Navestad är ett utanförsområde, den som påstår något annat ljuger. Jag är själv boende i Norrköping och uppvuxen i Navestad, jag skulle inte gå där ensam, inte ens med sällskap om det är mörkt.
    Min barndoms Navestad är full med ljusa minnen, det gör mig ledsen att se området som det är idag.

    Också väldigt konstigt att boenden inte hörde något när de hörde polishelikoptrar ända bort till Smedby ett bostadsområde som ligger en bra bit därifrån.
    För mig är det en allvarlig händelse när de tvingas stoppa spårvagnstrafiken & räddningstjänsten, sätta in polishelikoptrar och det kastas sten och raketer på polis och fastigheter. Men jag har ju något att jämföra med, hur det var förr eller hur det inte var kanske man skulle säga.

    Det är bedrövligt hur det har blivit, jag är ledsen och arg, det här är inte vad jag önskar kommande generationer.

  3. Varför startar de inte en firma, de är ju våra pensionsräddare och entreprenörer har ju allianspolitikerna sagt. Så det måste ha blivit något missförstånd mellan politiker och muslimska unga. De har ju en viktig roll för Sverige och då ska det ju inte bråkas. Var är Löfvén och hans anhang så här års, förresten?

  4. 87:an inser inte Sveriges allvarliga läge, de har röstat fram 7klövern och landet har den sämsta regeringen i historien med Löven & Åsa Romson med flera UNDERMÅLIGA POLITIKER, JA, RENT KRIMINELLA, SOM ÄR FÖR ATT BELASTA SVENSKA STATEN MED ENORMA KOSTNADER FÖR ASYL OCH ANHÖRIGINVANDRING AV BIDRAGSMUSLIMER!!
    GÖR VI/NI INGENTING KOMMER SVERIGE ATT FÖRBLÖDA….Jag tror tyvärr motståndet mot en frisk, begränsad massinvandring från hatmedias och SVT:s sida är fullständig och total och mycket svår att komma åt: LANDET SVERIGE ÄR DÖMT TILL UNDERGÅNG!
    Vi ska PÅTVINGAS ett helvete med muslimer och araber som kommer att göra landet osäkert för alla, vi kommer sakta men säkert hamna i samma helvete som i mellanöster med kaos, krig och konflikter, vi kan varna hur mycket som helst men den politiskt korrekta maffian är urstark och troligen kommer 87:an att fortsätta rösta på sin egen undergång.
    Jag LIDER när jag inser vad sådana typer som MP Åsa Romson kan ställa till med, DET SUNDA FÖRNUFTET FÖRSVANN UT MED KÖKSAVFALLET NÄR SÅDANA IDIOTER TILLÅTS STYRA SVERIGE…!!!

  5. Jag brukar undra ibland när vår ”kloke” statsminister besöker några problemområden. Varför behöver han halva SÄPO plus uniformerade poliser i sin närhet? Invandrarna och de skäggiga barnen har ju fått det bättre med hans hjälp. Eller har jag fel?

KommenteraAvbryt svar