Flyktingmottagandet i Sverige sköts av kriminella


INVANDRING. När nyanlända kommer till Sverige så är det Polisen och Migrationsverket som ska ta emot dessa och registrera dem. Många frivilligorganisationer har hjälpt till med detta bl.a. på Malmö Central. Vissa av dem är seriösa och skötsamma som Röda Korset och Frälsningsarmén medan andra motarbetar Migrationsverket och Polisen.

Några av dessa mindre seriösa volontärer är från yttersta vänsterkanten och många tidigare dömda personer och personer med starka antisemitiska åsikter. En av dessa organisationer är Refugees Welcome.

Deras volontärer har tex blandat sig när polis och ordningsvakter gjort ingripande och även direkt motarbetat Migrationsverket genom att uppmana nyanlända att inte prata med Migrationsverket utan istället följa med dem.

Nedan följer lite om en av deras volontärer och visar hur illa mottagandet av nyanlända i Sverige är när den första kontakten de får när de beträder svensk mark är med kriminella personer.

Nor Mustafa Nafaa, 931005-5778, Tidigare medborgare: Statslös. Födelseort: Libanon, Beirut.

140822: Växjö Tingsrätt, Stöld-Grov Stöld-Narkotikabrott. Dom: Fängelse 7 mån

120411: Växjö Tingsrätt, Rån. Dom: Fängelse 3 månader, Skyddstillsyn.

110330: Växjö Tingsrätt. Olaga hot-Olaga frihetsberövande. Dom: Ungdomsvård

110104: Växjö Tingsrätt. Olaga hot-Olaga frihetsberövande-Rattfylleri-Narkotikabrott-Vapenbrott. Dom: Ungdomstjänst 90 timmar.

091124: Växjö Tingsrätt. Olaga hot. Dom: Ungdomsvård

Mer om några av brotten: Gärning 111208 har Nafaa och Hamid Rashid tillsammans och i samförstånd med våld och hot tagit en mobiltelefon och pengar från 2 st svenska ungdomar 15 och 16 år gamla.

Nafaa tryckte upp en av killarna mot en stolpe & höll sin hand innanför sin jacka och uppgav att han hade en pistol, utdelat 5-7 st örfilar, knäat målsägande så att han föll till marken och då sparkat ca 5 gånger mot magen och bröstkorgen samt skallat.

Även Rashid utdelade knytnävsslag och även tog ett strypgrepp. De uttalade även hot om att de skulle döda målsägandes familjer om det gjorde en polisanmälan.

Vid samma rättegång dömdes även följande personer:

 • Hussien Abdi Abdullahi, 960812-0276, medborgare i Somalia.
 • Ajub Abdir Kadir Mohammad, 951206-7852, medborgare i Sverige,
 • Bhram Hamid Rashid, 960310-6510, medborgare i Irak.
 • Hussein Abdallah, 961015-2697, medborgare i Somalia.
 • Sekretessmarkerad person, 960730-4053.

Brotten som ovannämnda personer begått:

 • Bedrägeri-Övergrepp i rättsak-Häleri-Misshandel-Grov stöld-Rån-Rån-Rån-Rån-Olaga hot-Övergrepp i rättsak-Rån-Övergrepp i rättsak-Narkotikabrott-Snatteri-Narkotikabrott-Snatteri. Gärning stämningsansökan 101125 så har Nafaa tillsammans med Mirsad Tabakovic 940527-9077, Simon Persson Clementino 911008-3226 och Fitim Hajra 940801-4315 följt efter 3 st svenska ungdomar som hade lyssnat på Sverigedemokraterna. Nafaa sprang ifatt dom svenska ungdomarna och frågade dem om de var rasister och varför de hade lyssnat på SD. Ungdomarna blev intvingade i en hiss i en galleria & ut till ett parkeringshus.

Nafaa började att slå en av ungdomarna i magen och  fler personer anslöt sig till platsen och en av de andra ungdomarna blev anklagade för att hata islam. Nafaa fortsatte sedan att slå ett tiotal slag mot magen och bröstet och när den slagne föll ihop fortsatta Nafaa med att sparka honom. Den slagne försökte gå iväg men blev nertvingad på knä av Nafaa och blev på nytt slagen.

På Nafaas Facebook sidan kan man se att Nafaa är bl.a. med i Vi vill att Israel friger Hassan Khayzarane. Denne Hassan är gripen i Israel för att vara spion åt Hizbollah.

På bilderna nedan ses Nafaa ensam och när han tar emot en nyanländ familj.

nor1 nor2


13 responses to “Flyktingmottagandet i Sverige sköts av kriminella

 • Nor mustafa nafaa

  Tack för all er tid mina vänner Tack till Roger som lagt upp skickat in denna info om mig känner knappt igen de ni säger men tack för ni gör mig till en kändis om någon av er vill mig något så inte svårt att hitta mig puss och kram Nor Mustafa Nafaa Palestinier tack och svensk medborgare så fuck you haters

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Det finns inte ord för vanvettet! Eftermälet för regeringen och alliansen kommer inte vara att leka med!

  Folkets dom kommer vid nästa val och vi ser klart i opinionsundersökningarna hur regering och allians tappar i förtroende!

  Ingen tror väl på allvar att S och MP med stöd av tokvänstern kommer sitta fler mandatperioder! Troligen kommer S att bli ett parti i periferin redan vid nästa val!

  Gilla

 • eva

  Lyssnade just till P1s morgonsändning av EKOT. Gäst? Invandrad irakisk kvinna från Refugees Welcome som intervjuas om sitt arbete på Stockholms C under hösten. Stasiradion i sin prydno.

  Gilla

 • Lena

  I en del andra länder i Europa så är det POLISEN som har hand om registreringen och det betyder ……………ja vad då, jo att den asylsökande kontrolleras och följs upp var tredje månad med personlig närvaro av asylanten.
  Dessutom finns ingen tolk närvarande, det förväntas att den asylsökande har baskunskaper i landets språk och hur samhället fungerar !

  Gilla

 • Lena

  Ha ha vad lusteligt ännu ett mordförsök i närheten till Malmö nämligen Landskrona.
  Sverige som ett civiliserat land är en stor skam !

  Gilla

 • JEX

  Fan vad många farliga dårar vi har fått hit .Och det mörkar regeringen med att säga att kriminaliteten har minskat i detta land … Flera mord varje
  vecka ,våldtäkter, rån och stölder varje dag . Vi lever i ett land som
  totalt tappat greppet om våran trygghet tack vare pk maffian som
  lever sitt egna naiva liv i Stockholm och Bryssel.

  Gilla

 • Eva-Marie

  Och på Posthusplatsen vid Malmö Central omhuldar platschefen vänsterextremisterna/islamisterna

  https://petterssonsblogg.se/2015/11/18/basta-mojliga-mottagandet-sa-platschefen-eller-allt-ar-rasisternas-fel/

  Gilla

 • dave

  Inte speciellt, nej.

  Gilla

 • Galten

  Någon som blir förvånad?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: