Framgångsrik islamisering i Laholms kommun

INSÄNDARE. Jag är mycket frustrerad och mår förbannat dåligt. Måste skriva något, innan jag exploderar. Det första man tänker på då man vaknar på morgonen, är detta surrealistiska och sinnessjuka som pågår. Islamiseringen! 

Man mår bokstavligen illa – och vill bara spy. Min by håller på att islamiseras.

Nej Pettersson, jag är ingen ”ensam, alkoholiserad, bitter analfabet i någon stuga med fotogenlykta som enda ljuskälla…och som aldrig varit utanför min by”.

Jag har mitt intellekt i behåll. Har färdats, åkt och bott i fler än 55 länder på fyra kontinenter under drygt 40 år.

Har bland annat varit i flera arabländer. Är författare, skribent och fotograf.

Detta som sker är alldeles åt helvete! Det enda som finns att göra (om man även fortsättningsvis önskar hålla sig på rätt sida om lagen…) är att dra från muslimlandet Sverige. Menar allvar. Här i detta muslimhål  finns inte längre någon framtid. Allting går bara åt ett håll: Utför! Landet är kört. Nu har alla idioterna (87%) som röstade för detta i sept. 2014, fått precis det helvete som man önskade. Grattis!

Den vidriga islamiseringen är mycket framgångsrik i Laholms kommun. Fyra boenden för ”ensamkommande, papperslösa små barn”. 

Detta propagandahäfte slå alla rekord. Dr. Göbbels hade rodnat över sina tillkortakommanden, om han sett det!

I lilla Våxtorp hade man förstås ett svenskt-arabiskt julbord. Förbannade idioter; man firar väl för det första ingen jul i abdullornas länder! Det är en kristen högtid!

Såg själv detta frånstötande spektakel genom fönstret, då jag den kvällen hälsade på min åldriga moder som bor på äldreboendet Solgården. Detta medan kvällsmenyn för våra gamla anhöriga på Solgården består av gröt, gröt, gröt… billigt, billigt, billigt, och som håller liv i våra gamla för en billig peng. De skall ju ändå snart dö!

Språkkafé rundade av året med julbord

Nu finns det fyra ”barn/flykting”-boenden i kommunen. Det femte är på gång i ett före detta motell mellan Våxtorp och Laholm. Det hela är fullständigt sjukt. Det har gått överstyr. Har skrivit till de ”ansvariga” politikerna i Laholms kommun. Inga svar!

40 ensamkommande ungdomar till Våxtorp

Alla är så ”jättetacksamma och ”jätteglada”. Idioter! Totala sinnesslöa helidioter! Allt är så in i helvete vanvettigt att det inte finns några ord för att beskriva detta! Men ingen vågar yppa ett ord kring detta mortala vanvett. Ändå är området här i södra Halland, inte minst Våxtorp, ett mycket starkt SD-fäste.  Mig själv inkluderat naturligtvis.

Laholmsbo

9 thoughts on “Framgångsrik islamisering i Laholms kommun

  1. SVERIGE ska INTE på något vis i Världen acceptera att ISLAMISERING smyger sig in och tar företrädarplats i vårt land!! detta jävelskap måste aktivt stoppas och FÖRBJUDAS! Sverige är och ska va ett Kristet land!! vill dom bedriva islamism ÅK då för helvete tillbaka till muslimländerna Bay bay!!!!!!

  2. Laholmsbo….Bra att du röstade på SD i senaste valet, det är nog inte mycket mer vi vanliga dödliga kan göra + att stödja PEGIDA och/eller Petterssonsblogg med en slant….
    Så länge de politiskt korrekta bestämmer vad vi får tycka och tänka så är vi körda, det kommer att gå rejält utför….Just nu går det bra för svensk ekonomi, kurvorna pekar uppåt, MEN detta är en bluff, det är lånade pengar som ska betalas tillbaka, det är därför din gamla mor svälter i Sosse-Sverige….
    FRAMTIDSUTSIKTERNA är mycket mörka, betänk att Malmö gr back 5miljarder per år och Södertälje 2miljarder….ALLT SVERIGES ÖVERSKOTT GÅR TILL INVÄLLARSLÖDDER…!! Tänk när hela Sverige ser ut som Malmö och Slöddertälje, vad händer då ?
    Ekonomiska fakta finns på Tinos bogg: http://www.tino.us/

  3. En röst på 7-klövern = att man accepterar hyckleri, islamisering och massa andra orättvisor mot svenskar etc.

    En röst på SD, som dessutom är det enda riktiga oppositionspartiet = bevara svenskheten, ateism/kristendomen, välfärd, rättvisor mot svenskar etc.

  4. Hej Laholmsbo. Jag vet själv vilket fruktansvärt förfall det är att våra äldre äter gröt men friska unga män bluffande asylsökare får betydligt bättre mat. Jag tror det handlar om psykologi. Jag tror våra politiker lyssnar först när man säger man är nationalsocialist- då blir de rädda. Jag själv är övertygad kristen och en sedvanlig konservativ men ur ett s.k. konsekvensetiskt förhållningssätt, alltså att ändamålet styr medlen så menar jag att alla som protesterar mot vansinnet gör klokt i att börja kalla sig nationalsocialister så kanske det blir lite action. Kanske räcker det med ”nationalsocialist light” eller ”diet-nazi”. 😉

  5. Var själv med under extravalet i Båstad. Det ni måste göra är att sälja ut allmännyttan och stoppa fler byggen. Annars har Laholm och Båstad ingen idyll kvar längre.
    Gick bra i kommunvalet, Båstad. Ökade mycket. Kämpa på.

  6. Sydhallänningar av särskilt den kvinnliga varianten är inte att räkna med när man tänker förnuft .
    Gränsar till Båstad där galenskapen frodas bland kommunkärringarna !

KommenteraAvbryt svar