Muslimer är tidsinställda bomber som väntar på att explodera i väst

YouTube Poster

FjärranÖsternRedaktören undrar: Den där musselmanskan som skall vara julvärd i TV, kommer hon att explodera i direktsändning? Eller kommer hon att säga ”God Jul” och därmed göra sig själv till måltavla för mer rättrogna musselmaner?

9 thoughts on “Muslimer är tidsinställda bomber som väntar på att explodera i väst

  1. ”Nu när julen nalkas” det stående mantrat från tidigare julvärd! Även en islamist vill väl stå i rampljuset, när tillfälle ges! Synd bara att inte SVT ledningen förstår den kulturkrock och kulturchock den stackars flickans nära och kära kommer få på själva julaftonen, när nu flickebarnet tar plats i rutan och tänder ett ljus till åminnelse av Jesu Kristi födelse!

    Scenario ur ett arbetsmiljöperspektiv kan ju flickebarnet rent av, ta psykisk skada av att inte riktigt ha förstått den kristna julens innebörd och budskap! Det gör att SVT;s ledning riskerar att måsta genomföra en anmälan till både Arbetsmiljöverket och Försäkringskassan om att flickebarnet fått någon form av arbetsrelaterad psykisk sjukdom i samband med julvärdsuppdraget! Därmed får också SVT rehabiliteringsansvaret för flickebarnet! Om sen Arbetsmiljöverket anser att skadan är av sådan art och omfattning att den definieras som förlorad kroppsdel och därmed överlämnas ärendet till åklagare för förundersökning! Ja då riskerar SVT att få använda licenspengar både till rehabilitering, böter, avgift till brottsoffer fonden och skadestånd till flickebarnet!

  2. Just i denna stund smugglar invandrare boende i Malmö över papperslösa via Hbg och Malmö.
    Samarbetar med sina danska kusiner i Norrebro.
    Det byggs upp i tusthet celler runt om i Sverige, Norge, Danmark och runt om i Europa.
    Troligtvis kommer det bli en infrastrukturattack. Dem har tillgång till datahackare som kan stänga ner el, vattenförsörjning.
    Kemattacker med utbildade biologer.
    Enligt undersökning så är de flest större attacker gjorda av välutbildade muslimer, som befinner sig i nyckelställningar och har fina arbeten.
    Troligtvis kommer fotsoldater attackera polisstationer och militära anläggningar. Kärnkraftverken är så gott som obemannade.
    Att vår säkerhetstjänst och försvar bara kan låta detta hända är till att vara medskyldig.
    Är landsförrädare som sitter i Regeringen och Alliansen med V och FI.

  3. Sådant här förbises av våra makthavare, snarare de hylar den ”humana religionen”. Om inte dessa tokigheter stoppas står vi snart inför sharia domstolar

  4. Läste på Fria Tider att 3 så kallade flyktingbarn våldtagit en minderårig pojke. Dom var från Afghanistan och Iran så det var nog muslimer. Nu fick vi ju veta hur dom borde straffas.

KommenteraAvbryt svar