Sverige: Förödelse i asylparadiset

av Ingrid Carlqvist  •  13 december, 2015

  • I Sverige är det bara de som säger att de inte vill söka asyl som id-kontrolleras.
  • För att slippa visa papper, kan en terrorist som vill till Sverige för att utföra ett attentat bara säga till gränspolisen att han tänker söka asyl. Han får då genast ,skjuts till närmaste asylmottagning. Under tiden Migrationsverket försöker ta reda på vem han är, kan han planera sitt terrordåd i lugn och ro på den svenska landsbygden.

  • ”Sanningen är att de personer som har onda avsikter vet exakt hur de ska göra när de kommer hit. Den informationen sprids som en löpeld. De här nya gränskontrollerna är bara till för att lugna befolkningen, de har ingen som helst effekt på den stora asylströmmen.” — Gränspolis vid Öresundsbron.
  • Så trots att vanliga svenskar drog en lättnadens suck när regeringen aviserade att asylinvandringen drastiskt ska minskas, så innebär den nya politiken ingen verklig skillnad.

2015-12-13_1843

Trots att Sveriges regering aviserade skärpta asylregler 24 november råder kaos i landet. Under 2015 har hittills 150 000 asylansökande registrerats i Sverige och eftersom det inte finns boenden sover folk i tält, på pappkartonger i mässhallar och till och med på gatan. Många rymmer från Migrationsverkets förläggningar, 22 000 personer ska avvisas men vägrar lämna Sverige, svenskarna är livrädda för att terrorister gömmer sig i flyktingströmmarna och polisen har fullt upp med meningslösa gränskontroller och hinner därför inte med sitt vanliga jobb. Det är ingen överdrift att säga att Sverige har absolut noll koll på situationen.

Läs vidare

4 thoughts on “Sverige: Förödelse i asylparadiset

  1. Det kvittar vad som kommer ut ur deras munnar för det är ren lögn oavsett vad dom säger har ni inte lärt er läxan än,

    Dom har bestämt sig för att sabbotera hela Edens lustgård för ingen vågar göra något åt saken!! .

    ,

KommenteraAvbryt svar