Asylhaveriet slår hårt mot de sjuka

Kvällens Rapport visade ett reportage om ett tragiskt människoöde.

Arne är en av många som drabbats av Parkinsons sjukdom och är i daglig behov av hjälp. Under flera år hade han nödvändig och daglig hjälp från en personlig assistent, något han inte längre har.

2009 skärptes reglerna och sedan dess har Arne inte längre rätt till en personlig assistent. Nu är det kommunen som hjälper honom, men de har inte tid att vara till stöd under hela dygnet så därför tvingas Arne klara sig själv långa stunder, vilket han inte kan.

Försäkringskassan drar både in och avslår ansökningar betydligt oftare idag och detta beror inte minst på den ekonomiska situationen. Av den anledningen ska ni i fortsättningen lägga finansminister Magdalena Anderssons (S) ord på minnet…

https://petterssonsblogg.se/wp-content/uploads/2015/12/andersson_assistans.mp3?_=1

Källa: SVT

Ivar Arpi på SvD skriver om de prioriteringar som nu görs och därför ondgörs han väl av vänstern, precis som alla andra som inte gillar utvecklingen.

16 thoughts on “Asylhaveriet slår hårt mot de sjuka

    • Behöver du ett snabbt lån för att lösa dina ekonomiska problem och hantera ett företag? Få ditt lån från 3.000 till 3.000.000.000 i nästa valuta ($) (£) (£) tillgängligt för lånet. Investeringslån, personliga lån, fastighetslån. Vi kan hjälpa ditt företag eller projekt med en låg ränta på 3%. Om du är intresserad av att få ett lån, returnera följande email: [neuronfinance@gmail.com] eller besök oss hemsida länk: https: //neuronfinance.com/

      Gud välsigne dig.

  1. I Sovjetonionen fanns inte begreppet Rulstol- handikappade, krigsskadade, svårt sjuka m.fl avlivade man helt enkelt i det tysta.
    År det sådant samhälle som alle dessa kultur-maxistiska, feministiska kommunistsvin vill ha ??? Fy Fan – att någon kan sjunka så lågt.

  2. För att kunna vara finansminister i Sverige måste du vara kall som is och vara helt utan hjärta och samvete och medmänsklighet samt förakta och pissa på sjuka och dåliga svenskar! Precis som Reinfeldt och Alliansen gjorde när de såg till att folk blev utförsäkrade och tog livet av sig. Fy faaaan!

    Hoppas dessa politiker sover gott… Hade de haft det minsta samvete hade de gått o blåst huvudet av sig själva.

  3. Just nu svag grupp ställs mot invällargruppen, bli inte sjuk eller justerad i Sverige som etnisk svensk du får ingen hjälp!

    Enligt finansministern sker nu någon form av invällarskatteväxling!!!! Resurserna ska användas på invällarna! Det är där de ekonomiska resurserna ska läggas!

    Undvik att bli sjuk, en vädjan från sjuklövern!!!!

  4. Föga förvånande att sjuka, gamla, handikappade får betala asylhaveriet. Dessa självgoda skamliga sossar har inte ens vett att skämmas.

  5. Detta är bara början på förfallet mina vänner, tänk ett år framåt då har nog vårdsektorn och polissektorn klappat ihop totalt. Gränsen måste stängas omgående för att få en chans att göra något framöver.

  6. Fy fan fy fan!

    Jävla idioter som styr samhället! Till asylkaoset och invandrare finns det resurser det till o med lånas in massor med miljarder kronor för att föda alla som vill ha av Sveriges välfärd. Men se till att riktiga svenskar som inte klarar sig själva får ha ett drägligt liv finns det inte pengar till för dessa miljarder går till invandrare. Fy fan!!!
    Satans folk som jobbar på omänskliga myndigheter. SKÄMS och skit på er och hoppas att ni blir riktigt sjuka och dåliga en vacker dag!

    • JA, jag brukar inte önska människor att bli sjuka, men i det här fallet önskar jag dem riktigt svåra sjukdomar. Men de har väl hög lön och kan köpa sig en gräddfil?!

  7. Är det inte dax att handgripligen avsätta dessa förrädare med alla stånds medel som fins tillgängliga tycker personligen inte att det skulle vara någon större sak att skipa rättvisa i vårt land, dessa svikare till tjänstemän som till trots inte arbetar för svenskens väl, har väl i och med deras förfarande förbrukat sin rätt att sitta och styra vårat land det behövs inga nyval det ger sig själv dom har bevisligen inte hållet sig till deras parti program dom ändrar sig en gång i veckan ingen verklighetsförankring helt utan trovärdighet.
    Ett land utan försvar med en poliskår som är ganska tvivelaktig när det kommer till skarpt läge, det kan inte bli lättare än nu

  8. fy fan för den satans vidriga folkförrädaren till finansminister.Hon har glömt vilka det är som försörjer henne och de andra folkförrädarna,inte är det invasionen av menaiter.Må allt ont de grovt kriminella i sjuk-klövern utsätter svenska folket för och i synnerhet de gamla,fattiga,sjuka dem som är mest utsatta och försvarslösa, slå tillbaka på dem själva med full kraft.Hon och hennes rövarkumpaner i de grovt kriminella sjuk-klövern måste avsättas omgående.Ställas inför en folkdomstol och dömas till livstids fängelse på vatten och bröd utan ett öre i fickpengar.

  9. Läste just detta och visst blir man förbannat. Det går bra att lämna bidrag till assistans till en IS krigare som påstod att han behövde hjälp dygnet runt. Sedan visade det sig att inte var det något fel på kräket. Dessutom hade han lyckats att lura till sig milljon belopp i assistans till kräkets släktningar men stakars Arne får inge ens hjälp att äta på kvällen. Man blir så heligt förbannat så man vet inte vad man kan ta sig till. Ut med Mohameddanerna och återupprätta vår välfärd. Om man visste att lånen finans kärringen nu skall låna gick till våra egna behövande så inte mig emot

KommenteraAvbryt svar