Stor grupp samlades vid asylboende och heilade

INVANDRING. En stor grupp personer samlades utanför asylboendet Mälarblick i Strängnäs under tisdagskvällen. Där satte de upp en banderoll med slagord om massinvandring och heilade. – Det var rena vit makt-fasoner, säger Roland Lindkvist, vakthavande befäl vid polisen i Sörmland, till TT.

Enligt uppgifter till polisen ska det ha rört sig om ett 20-tal bilar som befunnit sig på platsen. Gruppen hade försvunnit när polis kom till platsen. En anmälan om hets mot folkgrupp har upprättats men ingen har gripits. – Som vi har tolkat hela situationen så är personerna tillresta. Det är inte vår uppfattning att det är Strängnäsbor som gjort det här, säger Lindkvist.

-Pettersson tycker heilandet utanför en asylförläggning är uselt, men minst lika avskyvärt är att hatmedia inte rapporterar om den troliga orsaken. Två araber dömda för dubbelvåldtäkten i Strängnäs. Bodde på asylförläggning.

10 thoughts on “Stor grupp samlades vid asylboende och heilade

 1. Vitmaktfasoner minsann! När har muslimer fasoner för sig då! Nejvisst nej, de har frikort till allt, bildligt och bokstavligt!

 2. “– Det var rena vit makt-fasoner, säger Roland Lindkvist, vakthavande befäl vid polisen i Sörmland, till TT.”

  “Gruppen hade försvunnit när polis kom till platsen.”

  Så polisen köper vitnesuppgifter som fakta rakt av? Eller blir polisen felciterad?
  Dessutom, “vit makt” är en amerikansk term. Svenska nationalister har under århundradena främst strävat efter svenskarnas oberoende och självbestämmande mot andra vita folk. “Vit makt” har bara betydelse i ett Amerikanskt kontext.

 3. Oj,oj,oj, va farligt…Nu måste Stefan Löven släppa in hela IS från Syrien och detta PÅTVINGAR Socialdemokraterna Sveriges befolkning, att de skulle få rösta om detta kommer inte på tal!!

 4. Äh, vad är två dömda grymma asylanter och våldtäktsmän mot påstådda 10 heilande byfånar… det ena sprider fördomar mot folk som flytt från krig och det andra är ännu ett konkret exempel på det växande hotet från “den stora högerextremistiska rörelsen på landsbygden”

 5. Ska man tro på uppgifter från SÄK så torde det varit alla anhängare av den totalitära socialistiska hatideologin på plats samtidigt med få undantag. Må Beelzebub ta alla dessa vänsterextremister.

Kommentera