Protester mot rasistattacken, men inte mot de asylsökande våldtäktsmännen

INVANDRING. Två polisanmälningar är upprättade efter tisdagens manifestation utanför asylboendet Mälarblick. Flera vittnen har redan hört av sig till polisen efter händelsen utanför asylboendet Mälarblick på tisdagskvällen, då ett trettiotal personer ska ha skrikit ut slagord och hållit upp banderoller med likande budskap. Men polisen vill ändå uppmana fler som har vistats i området att höra av sig om de har information.

– Vi är intresserade av fler iakttagelser, bland annat signalement på fordon och personer. Det är ofta via allmänheten vi löser brott, säger Erik Thulin som är presstalesperson för polisen i Region öst.

Händelsen utreds som hets mot folkgrupp. Eftersom demonstrationen saknade tillstånd är en polisanmälan om brott mot ordningslagen upprättad.

– De har haft en manifestation som inte är tillståndsgiven. Men då måste vi hitta anstiftaren som är den som kan bli åtalad, säger Erik Thulin. I nuläget har polisen ingen misstänkt.

Ovanstående står i Eskilstuna-Kuriren med flera tidningar. Trots att polisen inte har några misstänkta vet Eskilstuna-Kuriren att de är rasister med nazistsympatier som anklas för hets mot folkgrupp.

Det kan mycket väl vara sant, men vet de Strängnäsbor i ”Tillsammans för Strängnäs” som planerade en aktion mot rasism (aktionen blev inställd och ska genomföras på lördag i stället) att de nyligen dömda arabiska dubbel-våldtäktsmännen var asylsökande som bodde på asylboendet Mälarblick och att minst en våldtäktsman fortfarande är fri och troligen bor bland de andra asylsökande, kan kvinnor och barn känna sig trygga där.

Tänker överhuvudtaget  personerna bakom ”Tillsammans för Strängnäs” på den svenska småbarnsmamma blev brutalt överfallen och våldtagen av olika asylsökare två gånger i rad under samma natt eller vet de inte om att de arabiska våldtäktsmännen är asylsökande, hatmedia berättar det inte.

-Pettersson undrar när ska de feministiska vänstergrupperna protestera mot de hatiska rasistattackerna och våldtäkterna som sker över hela vårt land…det är sorgligt, det är rasism…

Medias_rapportering

12 thoughts on “Protester mot rasistattacken, men inte mot de asylsökande våldtäktsmännen

  1. Det är bara lite märkligt i dessa mobilfilmardagar, att inte en enda person filmade eller åtminstone tog ett kort. Vad är oddsen för att en sådan händelse förblir helt odokumenterad?

  2. Minst 55% av väljarna anser enligt undersökning att flyktingfrågan har prioritet 1.

    Moderat företrädare anser att det var helt fel att sidsteppa SD! Skadade både partiet och Sverige!

  3. Talas så fint om att rasism och diskriminering är fel. Men rasism och diskriminering är allt vi ser.

    Det diskrimineras mot kvinnor (se artikel ovan).

    Det diskrimineras mot gamla som körs på porten för att deras vårdhem ska bli asylbostad.

    Det diskrimineras mot flickebarn som när dom blir våldtagna kallas för LÖGNARE.

    Det diskrimineras mot handikappade som blir vräkta för att deras lägenheter ska bli asylboende.

    Det diskrimineras mot vita hemlösa för att dom är vita.

    Det diskrimineras till och med mot redan etablerade minoriteter som judarna, som regelbundet utsätts för hot och våld.

    7-klövern och PK ”media” (AKA Propaganda Byron) ljuger, mörklägger och förföljer sanningen med en rent av nazistisk nit.

    Ordet rasist har kastats fram så mycket och hämningslöst att det nu fått en helt ny innebörd. Rasist betyder INTE längre ”Person som hatar p.g.a hudfärg”. Nej nu betyder det ”Person med annan åsikt än regimen”. Strunt samma att åsikten är logisk saklig och baserad på LOGIK och fakta, är den avvikande mot regimens så är den FEL.

    Jag läste någonstans att Säpo polisen och andra myndigheter ofta går in och läser på ”Hatsajter”. Om så ÄR fallet… varför gör ni inget? När ska ni få arslet ur vagnen och göra ert jobb? Gå ihop, gör en plan och sen går ni upp till riksdagshuset och ARRESTERAR landsförrädarna.

    Polisen VET sanningen, Säpo VET sanningen, Migrationsverket VET sanningen och Militären VET sanningen (alla fem man). VARFÖR STÅR NI BARA DÄR OCH GLOR? Ni jobbar för folket INTE regeringen. Stäng nu av datorn ta fram telefonen och organisera Sveriges räddning. Ni vet att det är det enda rätta. Antingen gör ni det själva under ordnade former eller så går ni in i närmsta ”No goe zon” och lämnar över er fru och dotter till första bästa muslim för våldtäkt.

  4. Hade det gällt svenska våldtäktsmän så hade det nog låtit annorlunda. Dessa feminister är ju rent hjärnskadade.

  5. Jag bor i en närliggande stad och tänkte besöka denna manifestation på lördag med syfte att ifrågasätta. Om jag tex gör skyltar med fakta baserat på våldtäktsdomen kan jag bli ivägkörd eller liknande?

    • Bra tanke och naturligtvis ska du manifestera din åsikt. Att lugnt och stilla hålla upp en skylt har alla rätt till i det demokratiska samhället.

      Fast ”Tillsammans för Strängnäs”, kanske har en ”annan” syn på hur demokrati ska fungera.

  6. Att protestera mot våldtäktsmän är rasistiskt,att våldta Svenska kvinnor bara för att dom just är Svenska kvinnor är inte rasistiskt.

  7. Det sker dagligen flera hot och rena kriminaliteter riktade mot Svenskar av invandrare men det står det inte en bokstav om i den Svenska hatmedian Aftonslasken och Sexpressen bl.a..

Kommentera