SSU kräver regeringens avgång

SSU i Stockholm anser att moderpartiet utvecklats till ett rasistiskt parti och kräver nu dess avgång.

Om inte regeringen ämnar föra en socialdemokratisk politik, bör de avgå. Så skriver SSU Stockholm i ett Facebookinlägg och syftar på Socialdemokraternas nya migrationspolitik som man finner rent rasistisk.

Vidare menar man att den nya migrationspolitiken luktar borgerlighet och att regeringen nu ställer välfärden mot ett stort flyktingmottagande. Utvecklingen i partiet oroar SSU Stockholm, som menar att man börjat kompromissa med grundläggande socialistiska ideal.

Nu består väl SSU av ungtuppar som inte läst läxan ordentligt. Uppenbart har man missat att de svenska socialdemokraterna var först i världen med rasbiologiska teorier, att man haft oerhört populära statsministrar som proklamerat att Sverige är för svenskarna och att det svenska folket är homogent, samt att Socialdemokraterna bedrev en minst lika hård migrationspolitik redan 1989.

Källa: SvD

Det är väl bara att luta sig bakåt och se på när regeringspartierna imploderar.

Här en bild från SSU Stockholms twittersida.

Screenshot

SSU Stockholm

SSU Stockholm Facebook

SSU Stockholm Twitter

9 thoughts on “SSU kräver regeringens avgång

  1. Javisst kära idioter!!!Öppna gränserna för alla!!!Alla MILJONER människor som GÄRNA vill komma hit till Sverige!!!!!VARFÖR kommer den största delen av alla migranter just HIT?!?!? För att det är krig och elände i hemlandet ELLER för att i SVERIGE så FÅR man pengar!!!!Här får man ALLT!!!Och detta vet de!!!!Det sprids ju på nätet!!!Över telefon!!!För I helvete!?!?Vad har de i skallen alla dessa SSUARE? ? Och alla andra jävla idioter i regeringen?!?!Inte hjärnceller iaf!!

  2. FjärranÖsternRapportören instämmer i kravet på regeringens avgång, men av helt andra skäl. Nuvarande så kallade regering kommer med stor sannolikhet att gå till historien som den mest inkompetenta och misslyckade Sverige någonsin haft.

KommenteraAvbryt svar