Våldtäkt på bibliotek, nyanländ misstänkt

2015-12-03 12:24, Våldtäkt, Rättvik
Igår, 151202, kl 14.37 inkom larmn om att en kvinna skulle ha utsatts för ett sexualbrott på biblioteket i Rättvik.En dryg timme senare greps en man född 1988 misstänkt för brottet. Mannen anhölls senare misstänkt för våldtäkt.

Förundersökningen är i ett tidigt och känsligt läge. Brottsplatsen ska undersökas av kriminaltekniker. Eventuella spår ska analyseras. Förhör ska hållas med målsäganden och den misstänkte och eventuella vittnen. Mot bakgrund av resultatet av den fortsatta utredningen kommer åklagaren att under de närmaste dagarna ta ställning till om den misstänkte ska begäras häktad eller ej.

Någon information utöver denna kommer inte att lämnas i nuläget. Då ytterligare information kan ges kommer sådan att lämnas på detta sätt.Vi tar gärna emot iakttagelser i anslutning till brottsplatsen vi den aktuella tiden. Man kan då ringa 114 14 och lämna sin information.

Polisen

-Pettersson undrar lite över detta. En våldtäkt på ett bibliotek, mitt på dagen och det är relativt tyst, bara småartiklar, i hatmedia = nymas. Och det är inte fördomar utan erfarenhet.

3 thoughts on “Våldtäkt på bibliotek, nyanländ misstänkt

  1. Biblioteken i Sverige utnyttjas av störande invandrargruppen som inte förstår tanken bakom om folkbildning.
    När en muslim ser en chans att mörda, våldta, misshandla DÅ TAR MUSLIMEN DEN CHANSEN FÖR SÅ GÖR MAN DÄR MUSLIMEN KOMMER IFRÅN, KRIG KAOS OCH ELÄNDE….
    Som Stefans invällare på Gotland, stora problem där nu….Vad ska de göra där Stefan, dessa som ”flytt för sina liv”? DE HAR TRÅKIGT NU STEFAN….KAN DU INTE BJUDA HEM NÅGRA ??
    Bara en asylturist våldtar på ett Bibliotek mitt på dagen….

  2. Våldtäkter följer när övervägande unga män med annan värdegrund än den svenska, släpps in i landet.

    Det bästa alternativet är motsvarande import av unga muslimska kvinnor som garanteras försörjning på nivå som heltidsarbetande undersköterskor.
    Svenska ambassader får väl dra igång en kampanj. Sedan de unga blivit mammor kan deras män dra tillbaka till sitt ursprungsland och bidra till kulturberinkning och mångfald där genom att de tar med sig en och annan svensk ovana. Naturligtvis skall de få med sig sina ICA-kort med månatlig påfyllning.

KommenteraAvbryt svar