Stäng

Vem har bajsat ner väggarna?

BROTTSLIGHET. Motala kommun har vänt sig till polisen om problem vid Gamla Folkets hus.  – Folk har uträttat sina behov utmed väggarna. Det har hittats avföring och torkpapper, säger Peter Ström, utredningsbefäl hos Motalapolisen.

Kommunens personal ska ha gjort fynden under en längre tid och en polisanmälan om nedskräpning har nu upprättats. – Brottstiden är satt från och med den 1 november och framåt, säger Peter Ström.

-Pettersson undrar också vilka det kan vara som skiter på ett sådant fint hus…

NT.se

2015-11-28_1915

16 thoughts on “Vem har bajsat ner väggarna?

  1. varför inte fråga fastighetsägaren brevid? Den ökände Tomas Gruber,,en som utnyttjat soc och kommunen för sitt påstådda vurmande för romer,,okerhyror och svarta pengar som kommun genom soc fått stå för,,sicken gris

  2. Spännande sa Fredrik Reinfeldt som verkade för EU inträdet och vurmade för den ”fria rörligheten” av skit och avskum….
    Jag tycker att det vore klokt att moderaterna i området ”öppnade sina skithus”, då kunde de skita under värdighet!

  3. Hallelulia lite skit på väggarna, vänta så ska ni få se på skit.
    Eller aggera nu!! Sen är det så dax att gnälla, det oundvikliga kommer med rusande fart

    Rusta för krig

  4. Tror att DÖ vet, för de har tagit in skiten som skiten sedan kletar på väggarna.Det här hände redan på 70-talet i svenska skolor där importen bajsade ner allt de kunde !

  5. Vill ju inte verka fördomsfull, men har dom zigenare i Motala så är det ett hett tips, polisen kan ju ta DNA prov och topsa alla i lägret för att hitta förövarna… Nä just det, glömde att dom inte har resurser för att lösa brott längre! Men å andra sidan, lite skit på kulturbyggnader är ett pris man får betala om man vill ha en fläckfri gloria!

    • Bra #Tony, man måste gå till botten i tunnan annars kan det vara DÖ-ingarna som kletat ned efersom de älskar att kleta ned SD. SD kan uteslutas eftersom de har alibi – är på Landsdagarna i Lund. Ett annat alternativ är att utbilda de som fått PUT till LTÖ – LatrinTömare. Alla med mindre än tre års eftergumnasial utbildning är kvalificerade! .

  6. Dessa personer måste ha världens starkaste flatulens-hastighet som kan få upp det på väggarna! Har de en jetmotor i stjärten?

  7. Ja, vem kan det vara? Det var ett väldigt klurigt problem att lösa. Vilka sitter ute och gastar på gator och torg hela dagarna? Där är nog lösningen på de märkliga händelserna!

KommenteraAvbryt svar

Back to top
Exit mobile version
%%footer%%