En lördagsmorgon i Lund

INRIKES. Som ni vet så pågår Sverigedemokraternas landsdagar på hotell Scandic Star i Lund. Tack vare att antidemokratiska vänsterextremister sagt Vi kommer att stoppa SD:s landsdagar så ryker det massor av skattepengar och resurser på bevakning som kunde ha används till något bättre.

En helt vanlig morgon i Lund. Kravallstaket, taggtråd, polispikeer och utegångsförbud. Tänk om vänstern bara kunde lämna oss i fred!
En helt vanlig morgon i Lund. Kravallstaket, taggtråd, polispikeer och utegångsförbud. Tänk om vänstern bara kunde lämna oss i fred!

 

10 thoughts on “En lördagsmorgon i Lund

  1. Människorna som inte tycker att demokratin ska gälla för alla.

    Har åter igen visat sitt ”ansikte”, med eller utan maskering. Ni är för bedrövliga. Man skäms verkligen över er beteende.

    Ni är ”de” människorna som inte vet vad yttrandefrihet och åsiktsfrihet går ut på.

    ”Omkring 400 personer demonstrerade i protest mot Sverigedemokraternas landsmöte i Lund – ett 50-tal var maskerade.

    Vid 15.20 drabbade polis och demonstranter samman nära SD:s hotell och flera personer motades bort.

    – Vi har en väl tilltagen kommendering som ska säkra både att det politiska mötet och opinionsyttringen kan genomföras, säger Skånepolisens presskontakt Lars Förstell.”

    http://www.expressen.se/kvallsposten/polisen-kraftsamlar-infor-demonstration/

  2. Vänsterpacket de gröna ska skämmas!!!!! Tänk om sd hade gjort likadant emot deras kongressdagar.då hade löfven fördömt sd i media.lever vi inte i demokrati längre!? Polis insatserNa kostar mycket pengar.deras insats hade behövts på annat håll. Nej fy f-n SKÄMS PÅ ER!!!

  3. Mental Patienterna = Miljöpartiet och Vänsternazisterna har drivit igenom att Sverige har världens mest extrema asylpolitik, – ”NO BORDER…” gäller och det väller in dysfunktionella muslimska kravmaskiner som vi inte vet någonting om med rätt att söka asyl i Sverige, INTE ENS KRAV PÅ ID ELLER PASS FINNS OCH 90% SAKNAR DET!!
    Denna extrema vänsternazistiska politik är för att sänka Sverige och den måste nu har nått vägs ände! Dessa nötter respekterar inte att ett demokratiskt riksdagsparti som SD håller en kongress utan SD måste bevakas av polis bakom taggtråd på grund av hotbilden.
    ÄNDRAS INTE MASSINVANDRINGSPOLITIKEN kommer Sveriges befolkning att ligga mycket illa till, det finns INGA FRAMTIDSUTSIKTER för en sådan extrem linje, kostnaderna är skyhöga och allt är lån. VAKNA SVERIGE!!

  4. Kanske ryker det massor av skattepengar och resurser på bevakning som kunde ha använts till något bättre – som vår herr Pettersson säger. Men det är en droppe i havet jämfört med oerhört många miljarder kronor som ryker på invandringen. Det är värt och hedersvärt att SD:s landsdagar skall skyddas. Är inte alla partier, är inte alla människor berättigade till skydd mot faror?
    Det är PK att säga ”alla människors lika värde”. Yeaaah, right!!
    Det är inte PK att påstå idén ”alla partiers lika värde”.
    Är det en lämplig metafor – undrar jag, en okunnig och oerfaren inom dagens politik? Den sista meningen vill sig vara en ironi …
    Däremot menar jag ingen ironi när jag säger ’herr’, ’fru’ och när jag adresserar mig i artighetspluralis till svenskarna. Efter en lång vistelse i mitt hemland i somras ”föll” jag tillbaka i de gamla vanor och gamla stilen som fortfarande existerar i rumänska samhället.
    Detta har varit en egenskap hos franska, tyska och ryska folket lika väl. Rumänerna med, fast inte rumänska zigenarna. Det är beklagligt att vissa svenskar (s.k. SDU:s dissidenter) fortfarande ser ingen skillnad mellan rumäner och zigenare i Rumänien. Jag vill gärna tro att det handlar snarare om ignorans än om elakhet.

    SDU-klipp sprids: ”Vill inte se ut som smutsig rumän” | SvD

    http://www.svd.se/sdu-klipp-sprids-vill-inte-se-ut-som-smutsig-ruman

    Artikeln i SvD avslutas med att konstatera:

    ”Sverigedemokratisk ungdom grundades 1993 och leds av Jessica Ohlson. I september klippte SD av banden till ungdomsförbundet och uteslöt förbundsstyrelsen ur partiet”. Det är en tröst, eller hur?

    http://www.gp.se/…/1.2907266–vill-inte-se-ut-som-en-smutsig-ruman-1 dag sedan

    2015-11-23 · ”Sveriges identitet som en humanitär supermakt är under attack”, skriver The Guardian i ett stort reportage

    Ett par citat;

    ”Jag är rumän och arbetar i Stockholm. De här killarna svartmålar det vackra svenska folket”, skriver en person på Twitter.

    ”Jag är från Rumänien och jag har många svenska vänner och de är bland de vänligaste människor jag känner” skriver en annan.

    JAG HÅLLER MED DE TVÅ RUMÄNSKA PERSONER.
    Och vi ljuger inte.

  5. Alla som med våld eller oväsen försöker stoppa någon att framföra sina åsikter propagerar ÖPPET för diktatur.

    Och de som med våld försöker storma en konferens, som lundavänstern och dess miljörosa svans, är på Hitler-Lenin-nivå, som vill avrätta och för alltid tysta en åsikt som de inte tycker om.

  6. Statsminister Löfven, är du stolt över den här bilden av demokratin i Sverige? Om inte, vad tänker du göra? Ta regeringsplanet till Lund och ställa dig på torget att tala klartext? Eller säger du som Reinfeldt, de får skylla sig själva?

KommenteraAvbryt svar