Afrikan dömd till fängelse för våldtäkt

INVANDRARVÅLD. En 45-årig man har dömts till fängelse för en våldtäkt i Helsingfors. Tingsrätten dömde mannen till fängelse på tre år och två månader och hovrätten ändrade inte på domen.

Enligt domen lockade han kvinnan till sin bostad genom att locka med rusmedel. I bostaden misshandlade han och våldtog henne. Efter den första våldtäkten började han be och då försökte kvinnan fly. Han tog fast henne och våldtog henne på nytt.

Abdi Salaam Ahmed Kulane dömdes i tingsrätten till ett fängelsestraff på tre år och två månader. Åklagaren ansåg att det handlade om en grov våldtäkt och överklagade till hovrätten.

Hovrätten höll med om att våldtäkten var grym men ansåg ändå inte att fallet som helhet kan klassas som en grov våldtäkt och valde att inte ändra på tingsrättens dom.

-Pettersson hittar en hel del våldtäkter begångna av invandrare i finska media, betydligt fler än i Sverige faktiskt och ändå har finnarna bara tagit emot en bråkdel av det antal Sverige har tagit emot. Undrar om finnarna har otur eller om det är något annat…

HBL.fi

3 thoughts on “Afrikan dömd till fängelse för våldtäkt

  1. Finska media som är nästan lika PK som den svenska, vaknade till sist när statsministern höll möte pga den senaste våldtäckten mot en fjortisflicka begått av en asylsökande. Flickan lär vara släkting till statsministern.
    Nu har det kommit fram att asylsökande begår många våldtäckter och har även misshandlat finska kvinnor på öppen gata mitt på dan.
    Folk är i uppror och demonstrerar hundratals i små orter var asylsökande unga män är placerade men myndigheterna flyttar asylsökande i smyg till andra orter.
    Hemska brott mot kvinnor har även begåtts av somalier som redan har mångårigt uppehållstillstånd. Finska polisen ger ciffror liknande 700% mer som utlänningar begår våldtäckter än finska män.

  2. Finnarna är ärligare och mer rakryggade, – den här individen borde aldrig släppts in i Finland eller över EU:s gräns. Det framgår att det är en muslim och de är överrepresenterade vid denna typ av brott.
    Bara att tillhöra denna sekt skulle betyda att man inte är välkommen till EU. ALLA BIDRAG BORDE DRAS IN, INTE TIO ÖRE TILL DETTA PATRASK!

KommenteraAvbryt svar