Könsfördelningen börjar halta

Redan i augusti meddelades det att antalet män i Sverige nu är fler än antalet kvinnor och den stora invandringen av män uppgavs som bidragande orsak.

Professor Hans Rosling menar att Sverige nu snabbt närmar sig Kina i fråga om könsobalans.

Fortsätter invandringen av ensamkommande på samma nivåer som nu och med den könsfördelning som råder, kommer andelen tonårspojkar vara lika hög i Sverige som i Kina om bara fyra månader.

Ha då i åtanke att man i Kina under drygt 35 år praktiserat ettbarnsprincipen där familjerna prioriterat pojkar på ett närmast omänskligt sätt. Sedan oktober månad har principen med ett barn per familj lösts upp.

Idag finns det 35 000 fler tonårspojkar än flickor, enligt Rosling, som tillägger att framtidsbilden är uppskattad. Den största effekten av detta scenario är att många tonåringar och män kommer att få det svårt med att hitta en partner i framtiden. Vi ska också i sammanhanget påminna om att antalet svenska kvinnor som lämnar landet når nya rekordhöjder.

Med andra ord ser det mörkt ut (förlåt uttrycket) för ett framtida Sverige som vi minns och vill minnas det. När andelen män dessutom ökat mer än idag och många inte hittar en partner, vad händer då? Fritt fram att spekulera.

Källa: Expressen

7 thoughts on “Könsfördelningen börjar halta

  1. Svårt att hitta en partner blir det möjligen i Sverige för dessa nysvenskar. Men en ansenlig del av klanen är väl än så länge trots allt kvar i utlandet, där finns det en uppsjö av kusiner att välja emellan.

  2. ” den stora invandringen av män uppgavs som bidragande orsak.”. Män? Jag ser inte dessa som män. De har flytt från div. elände, bakom sig lämnar dessa ”män”, kvinnor, barn, sjuka och åldringar. Varför kalla dessa kräk för män?

  3. I Tyskland har mansöverskottet av någon anledning alltid varit påtagligt och det hävdas av forskare att mansöverskottet (och den därav manliga politiska och sociala förbrödringen som alternativ till familjebildning) är en av anledningarna till världskrigen.

    Mansöverskottet inom islam måste ju vara skyhögt, eftersom de rika kan ha ett antal fruar per man, vilket innebär att för varje man med fem fruar finns det fyra män som är singlar. Vad dessa män gör med sin fritid är destruktivt – som sagt, den sociala och politiska förbrödringen ser vi numera överallt i stadsbilden, där det sitter och går horder av män tillsammans.

  4. Svenska män måste tänka utanför boxen och vara kreativa, något av livets bästa höjdpunkter får en man med en kvinna, kanske de värsta också. När Sverige pissar på äldre män och även yngre har svårt att finna partner tycker jag det kan vara värt att exempelvis söka en kvinna i Ukraina eller norra Ryssland om man vill ha en blond och blåögd kvinna med familjebildning som mål. De är starka, intelligenta, pålitliga.
    VÄNSTERNAZISTERNA kommer att driva Sverige till avgrundens rand och över stupet om vi inte stoppar massinvandringen av muslimer. De som är unga bör satsa på en ordentlig kvinna och samtidigt rösta för en förändring av massinvandringspolitiken och då finns bara SD. Sverige skiter i dagsläget i sitt eget folk!

    • UNGA SVENSKA MÄN BÖR UPPMUNTRAS ATT SÖKA PARTNER I EX NORRA RYSSLAND!! MÄNNISKAN ÄR INTE SKAPT ATT LEVA ENSAM OCH ORGANET ÄR INTE BARA TILL FÖR ATT TÖMMA BLÅSAN MED!!
      DET SKA INTE BARA VARA MUSLIMSKA PARASITER SOM REPRODUCERAR SIG!!

KommenteraAvbryt svar