Ett hot som ingen bryr sig om

Nu är det kris i Miljöpartiet. Den interna kritiken är hård, nej stenhård, efter att Mp gått med på de skärpta kraven i asylpolitiken.

44 procent av de miljöpartistiska väljarna ansåg att Mp gjorde rätt som anslöt sig till de hårdare kraven, men bland politikerna är det få som stödjer partiledningens val.

Nu är dock gränsen både nådd och förmodligen passerad för Mp. I ett uttalande gör Åsa Romson gällande, att om Socialdemokraterna närmar sig Moderaternas ännu hårdare regler, så hotar Miljöpartiet att lämna regeringen.

Om detta ska kallas hot vet jag inte, men över 90 procent av Sveriges väljare hoppas nog att Mp kastar in handduken och i sanningens namn tror jag också att Socialdemokraterna håller tummarna för att Romson, Fridolin och de övriga lämnar in sin avskedsansökan.

Källa: SvD

19 thoughts on “Ett hot som ingen bryr sig om

  1. Vänstern är livrädd för ett nyval. Hur stora skulle SD bli? I och för sig så är Sverige inte en demokrati mer, så bara om SD skulle få mer än 50% så skulle det spela en praktisk roll. De flesta svenskar är också hjärntvättade av SVT/SR vilket betyder att SD aldrig kommer upp i såna siffror. Men det skulle vara pinsamt om SD fick t.ex. 25%.
    MP består av ”religiösa” New Age knäppskallar så frågan är om MP är tillräckligt galna för att strunta i detta.

  2. Sveriges regering, vars invandringspolitik helt styrs av Miljöpartister, börjar så smått vakna till någon form av insikt. De vidtagna gränskontrollerna kommer dock inte att minska invandringen ett dugg, men man får i alla fall en viss kontroll av vilka som kommer. Att Sverige kommer att gå under är inte längre en fråga om ’om’, utan om ’när’.å går det, när man sätter bortskämda skitungar i regeringen

  3. Ja tack, det vore en oerhörd stor vinst för landet om detta skadliga parti kunde lämnas utan inflytande i stora frågor. Kan inte förstå att ett 5-7 % parti skall ha något sådan makt, låt de stora göra upp istället.

  4. Vi har tyvärr fått två små hundar i för stor kostym! Romson och Fridolin! Tidigare hade vi en som internationellt sades vara ”liten hund i för stor kostym” Karl Bildt!

  5. Regeringen fattar besluten kollektivt. När beslut är fattat så måste alla ministrar gilla läget. Om inte måste man avgå. Nu har statsministern femte kolonnare i sin regering som gråter, sprider irrläror och hot. Så kan vi inte ha det. Löfven måste visa mod och kicka dem.

  6. Att Dumson skulle gråta för muslimer eller någon annan är ett spel för gallerierna. Lägg märke till att hon inte har smink på sig när hon ”gråter” annr brukar hon vara sminkad. Alla de vänsterextremister, v-radikal och vänsterpatrask jag stött på i Malmö kan konsten att gråta när det anses gynna ens egenintresse.

    • Trevlig att titta på det var 70-talet och polisens bekymmer var barn som läkte på allmän plats 😀 idag vill 8av 10 polis sluta på grund av all våld som asylanter skapar det är så jävla tråkig, tänk er om de menar alvar det skulle bli katastrof, stäng gränser och låt miljöpartiet avgå!!!!

      • Under ett så kraftigt hot som poliserna går ut med så måste ”regeringen” avgå, gränserna stängas och det stora flertalet invandrare utvisas. Annars råder det fritt fram för all brottslighet i Absurdistan.

  7. Sverige är i behov av ett riktigt miljöparti. Själv är jag väldigt ”miljö-inriktad” men anser att MP är det skadligaste partiet både för miljö och människa. Miljön är ju inte bara ute i skogen (vilken också blir förfulad, förstörd och nedskräpad av migrant-läger här och där) utan också det ”rum” vi människor vistas i. Denna miljö har blivit så jävla mycket sämre utav MP’s politik. Våld, våldtäkter, mord, mordbränder, terrorhot, utarmning av välfärden med en allt sämre skola,sämre vård av sjuka och gamla. Ja, ni vet att listan kan göras lång…..

KommenteraAvbryt svar