M vill sätta migranter i förvar och beslagta pass

INVANDRING. Moderatledaren Anna Kinberg Batra anser att flyktingsituationen är fortsatt ohållbar, trots de tuffa åtgärder regeringen aviserade i går. Partiet vill öka pressen på migranter som fått avvisningsbeslut, men inte lämnar Sverige.

– Det är väldigt många som får nej men som inte återvänder själva, säger partiets talesperson Elisabeth Svantesson. M vill bland annat att fler personer sätts i förvar och att Migrationsverket ska kunna beslagta pass och ID-handlingar för personer som fått avslag. – Vi värnar asylrätten, säger Anna Kinberg Batra.

-Pettersson säger att Moderaterna hade åtta år på sig och försatte sin chans 2010, då de hade en hel del bra förslag som vallöften, bland annat Ta medborgarskapet från kriminella invandrare sedan gjorde de upp med Miljöpartiet och glömde allt de lovat så nu tycker jag vi glömmer allt de säger och väntar på handling…

SVT

12 thoughts on “M vill sätta migranter i förvar och beslagta pass

  1. Vi har ju hört att över 10.000 migranter som fått uppehållstillstånd sitter kvar i asylboende för att det inte finns bostäder. Men Löfven skulle ju se till att Kaplan fixade detta. Hur har det gått?

    Sen har vi säkert många, många fler som lever här illegalt, bl a efter att de fått avslag på asylansökan men vägrar att åka hem. Hur går det med dem?

    I bl a Australien har man ”detention centers” låsta anläggningar där man sätter de som ska ut ur landet. Vägrar de tala om varifrån de kommer så ge dem två alternativ så kanske sanningen kommer fram.

  2. Den svenska politikerkåren lider av en extrem inkompetens. Att de alla är köpta av det internationella bankkapitalet, vet varje svensk. Det som är förbryllande, är deras totala klantighet, också i att utföra bankmaffians order till dem.

    7-klöverns patetiska förslag till gränskontroll är ju så lättgenomskådade: Samtliga av dessa kommer inte att begränsa antalet flyktingar ett enda dugg – men det var naturligtvis inte heller meningen. Man fortsätter att locka hit lycksökare, genom att oförändrat vräka svenska skattebetalares pengar över dem. Genom invällandet är det därför möjligt att smuggla in terrorister i tillräckliga mängder, för att störta landet i kaos och inbördeskrig.

    Allt detta är uppenbart, för alla som använder skallens insida till det den var avsedd. Visserligen har den svenska fördumningsskolan gjort ett utmärkt arbete, så att svenskarnas förmåga att genomskåda dimridåer är mikroskopisk, men ändå inser gemene man att de som styr landet är pajasar.

    De enda, som talar klart och logiskt, är Sverigedemokraternas politiker. Är det månne så, att meningen (alltså bankmaffians mening) är att svenska folket skall sätta SD vid rodret i vårt land, för att alla andra är idioter? Det verkar inte bättre än så…

    • Sanningen om Sverige och invällande refugees! Kan nog inte sägas bättre, reklamen borde ha en något avskräckande effekt på de som tror att Sverige är paradiset! Kan vi också få dom att förstå att vi inte gillar kvinnoförtryck och halal slakt, var det väl själva den om de inte ska komma på andra tankar!

  3. Med M ledarens förslag till skärpning av asylpolitiken, närmar sig ett nyval med stormsteg!

    MP kommer aldrig kunna acceptera varken direktavvisning vid gränsen, förvar samt omhändertaget av pass och ID handlingar och M kommer inte att släppa på ställda de ställda kraven!

    Gör antagligen att S måste kompromissa med M. I det läget bryter MP samarbetet med S och nyval måste utlysas!

  4. Om moderaterna har den sanna viljan att lägga mörkeråren bakom sig när den avskyvärde styrde, så tycker jag det är bra. Då för att rädda det som är kvar. Räfst och rättarting får komma längre fram.

KommenteraAvbryt svar