MP inför SD politik, tyvärr för sent och för lite


Från Jimmie Åkessons Facebook

”Regeringen verkar nu ha förstått att drömmar om öppna gränser och Sverige som allemansland inte håller i verkligheten. Bra!
Tyvärr är man återigen alldeles för sent ute, och åtgärderna räcker inte på långa vägar för att lösa den krissituation vi befinner oss i.
Det som framför allt krävs är ett totalstopp för asylinvandring med hänvisning till det allvarliga tillstånd som råder. Nu är det dags att prioritera jobb och välfärd i Sverige!”

***

***


5 responses to “MP inför SD politik, tyvärr för sent och för lite

 • Involuntarium

  Äntligen börjar Löfven och hens regering förstå betydelsen av orden ””SUVERÄN NATIONALSTAT””! Det var inte en dag för tidigt, snarare ett år försent!

  Tydligen har hen och hens regering förstått att resten av världen inte är gränslöst, utan består av suveräna nationalstater med gränser, gränskontroller, tullverksamhet, ordningsmakt och militär! Trodde väl aldrig att det skulle ta så lång tid att upptäcka det så mycket som hen reser!

  Gilla

 • Johan

  Nämen inte en dag försent!
  Men 7 klövern har ju hela tiden påstått att SD är ett rasist parti och SD politik lika så. Och nu tycker och gör regeringen precis som SD har sagt hela tiden. Så regeringen är också rasister nu eller?

  Gilla

 • Galne gunnar

  Nämen se på fan 1+1 blev 2 denna gång med

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: