Pajaslandet Sverige

Fick precis ett meddelande från en vän att språkröret Åsa Romson (MP) är ledsen och gråter. Det är bra att kunna böla ut det lättar lite på trycket, men samtidigtgodhetsknarkare är man inte så litet förbryllad över att en så hög politiker är så väldigt hög av sin självinbillade godhet.

På senare tid har det uppkommit en hel del nya ord, vissa ord vulgära och fula och ansedda icke rumsrena, medan andra försvunnit bort och ersatts av nyhittepåord. Ett relativt nytt ord för mig är ordet “godhetsknarkare” och det passar in på miljöpartistan. Åsa Romson är en godhetsknarkare.

Åsa R gråter för att hon tvingar sig själv att sitta kvar vid makten och ta de för henne så fruktansvärda besluten. Miljlöxtremisten medverkar nu till att ta de där små små små stegen mot att vi som nation låtsas som om det är viktigt att veta vem som släpps in över de gränser som det finns ont om.

Idag var det presskonferens och Åsa Romson grät för att regeringen bland annat kommer att införa id-kontroller på bussar och tåg till Sverige för att minska antalet flyktingar som kommer hit, och hör och häpna en åtgärd var en önskan om att utföra medicinska ålderskontroller på ensamkommande unga män…….

……… Såklart svider det både för Åsa och Stefan när det som de allra helst vill ha är ett helt annat folk på snabbast möjligaste vis. En “tröst” i det hela för presskonferensduon är den förändring som införs om att privatpersoner ska kunna ta emot flyktingar i sina egna hem, såklart kommer detta att resultera i att asylsökandes landsmän skyndar på vårt lands upplösning.

Sedan förra naivpresskonferensen är vi nu idag ytterligare några till som är i upplösning……………..

29 thoughts on “Pajaslandet Sverige

 1. Åsna Romson bör ha lite heder och stolthet och visa att man är rakryggad genom att lämna Regeringen och all samarbete med S….
  Men icke! Det är ju så trevligt att sitta vid köttgrytan även om någon trampar på dina principer och värderingar…

 2. Åsa Romson sa att detta skulle sända en schockvåg genom övriga Europa, ha tittad på BBC nyheter, ARD nyheter, ZDF nyheter. De nämnde inte ett ord om Sverige.

 3. Gråten kom sig nog av “blekhetens kranka eftertanke”, teoretiskt är risken stor för att hen får sparken eller ännu bättre partiet spricker som alla andra troll brukar göra!

 4. Nej Eva-Marie. Åsa Romson tvingade inte sig själv att sitta kvar. När läget blev akut så ställde hon inga krav, hon valde makten.

  Hennes krokodiltårar ger jag inte mycket för hon har väl lärt sig av sin statsminister. När han var i Göteborg efter skjutningen så klämde han fram en liten tår. Dock inte efter IKEA-morden

 5. Åsa Romsons agerande är bara teater. Hon och den där svetsaren som stod bredvid henne är Sveriges största hycklare.

 6. Verkligen, Åsa?
  Hur många fattiga pensionärer är det, som har arbetat hela livet, som idag är nere och ledsna över att inte ha speciellt många kronor kvar när räkningarna är betalda? Va?

  Stå och böla i tv? Hon får skylla sig själv, här har hon och övriga i riksdagen all möjlighet att ställa saker tillrätta men inte.
  I stället gör hon tvärt om, stödjer invasionen till vårt land, något som kostar så in i helvete med pengar och det drabbar så klart de svaga och de utsatta svenskarna.

  Politiker och det politiska systemet…är det inte bättre att ett land styrs av sunt förnuft och vettiga överenskommelser?

 7. Vad menar hon med att böla, vilken patetisk varelse om hon hade haft någon som helst stolthet så hade hon begått haraki……. !

  • Inte nog med att de blivit “främlingsfientliga facister”,nu bryter de sju mot såväl FN,som internationella konventioner ! Hur skall detta nu uppfattas bland alla de stater,som håller sig till reglerna ?
   Hur många gånger har vi inte fått höra,att man undertecknat dessa och absolut inte kan bryta mot dem ?

   • En gång för alla,

    DET ÄR INTE EU, MÄNNISKORÄTTS ORGANISATIONER, FN ELLER NÅGON ANNAN ORGANISATION SOM STYR OCH BESTÄMMER I SUVERÄNA NATIONALSTATEN SVERIGE! OAVSETT AV TIDIGARE REGERING OCH RIKSDAG UNDERTECKNADE AVTAL OCH FÖRDRAG!!!!

    Sverige styrs av regering och riksdag med aktivt bistånd av svenska myndigheter!

    Det spelar ingen roll att Löfven och hens regering försöker göma sig bakom fördrag och annan skit som de kommer dragandes med så är det fortfarande REGERINGEN SOM ANSVARAR för den suveräna nationalstaten Sverige!

    Regering och riksdag avgör om det är möjligt att leva upp till undertecknade dokument! När situationen gör att det inte går att leva upp till undertecknade dokument, blir det upptill regeringen i första hand, meddela att nu fungerar det inte längre! Självklart ska det göras tidigare än vad som skett nu!

    Löfven och hens regering kan aldrig gömma sig bakom undertecknade avtal och fördrag!

    Om regeringen måste bryta någon tidigare stiftad lag eller förordning så går det bra att utlysa undantagstillstånd i hela landet, då gäller annan lagstiftning som självklart står över den lagstiftning som gäller vid normala förhållanden!

    Löfven och hens regering kan aldrig gömma sig bakom lagstiftningen!

    De har ytterligare en fantastisk möjlighet att avgå och utlysa nyval!!!!

 8. Har just sett nyheterna på MDR. (Sachsen) och fick upplev hur man nu skickar tillbaka Serber (läs merparten zigenare) till deras hemland per flyg.
  Varje vecka planeras två fyllda flygplan lyfta från Leipzig,för att flyga sådana bidragstagare till sina hemländer.Finns någon som hört hur många sådana parasiter,som Absurdistan skickat ut ?

 9. Åsa Romson inte bara en miljöbrottsling utan även en gråtdvärg. Så många tårar man har fällt över Miljöpartiets sjuka sverigehatarpolitik.

 10. Miljöparasiten Åsnan Romälskare saknar motstycke i svensk politik. Vad ska vi med gråterskor till. Det har vi hittills varit förskonade från, så varför ska vi då ha sådana nu, för att gråta krokodiltårar för de intolleranta muslimerna. Skicka Åsnan till Syrien för att träffa sina ISIS-vänner, och låt andra ta hand om pyjamasgubbarna och sopsäckarna.

 11. Vilken fullständig soppa, kan vi få ett nyval mycket snart ?
  Sverige befinner sig i kris och de här löjliga pajaspolitikerna
  ser till att Sverige blir obeboeligt för de som betalat skatt i alla år, byggde upp landet och försökte att förvalta det. De här ynkryggarna till politiker
  är själva ansvariga för vad de skapat och desperat försöker vända i från när det är försent! Detta är inte den sista presskonferensen från de totalt oansvariga!

 12. Kan inte minnas några tårar från Åsa och inte något annat statsråd, när Emil och hans mamma mördades på IKEA av en mördare som inte ens hade rätt att vistas i vårt fosterland Sverige!

  Underligt att man som fullvuxen gråter över individer som inte ens tillhör det egna folket! Normalt gråter man över sina anhöriga och nära vänner men absolut inte över vilt främmande människor som man inte känner!

 13. Men vad är problemet för henne? Vill hon ha huset fullt av miljövänliga svanenmärkta negrer så är det bara att öppna dörren!
  Men uppriktigt sagt så tror jag att hon gråter för att hon kanske ändå inser att hon är helt värdelös och inte uppgiften mogen på långa vägar. Hon begriper inte ett dugg, d.v.s. precis som alla dom andra gröngölingarna
  Tex

 14. Inte i min bostad, mr. Smith, mr. Wesson och jag själv kommer inte släppa in någon. Årstiden taler för flera tältbyar.

Kommentera