Varför ska en muslim representera en Kristen högtid i SVT?


Från Mona Walters blogg

Hur tänkte svt när de valde en muslim som försvarat kvinnors rätt till hijab, Gina Dirawi, att presentera en kristen högtid på julafton? Är det svt:s agenda att låta en liberal muslim representera islam istället för Iran, Saudiarabien eller IS som då skulle vara en extremt ovanlig typ av islam.

Idag flyr kristna i mängder från islamska länder, då låter svt en muslim representera en kristen högtid. Det är ett beslut som både provocerar och är ett hån mot kristna i Sverige och de som flyr från islams terror.

Sedan vill jag fråga Gina hur du som muslim kan fira de otrognas högtider? Inom islam anses det som om du vittnar falskhet då du deltar i det kristna jul firandet, Koran 25:72.
Din religion uppmanar dig även att inte ta kristna och judar till vänner, Koran 5:51.
Gör du det är du en av dom, kuffaren.
Du Gina borde välja sida. Antingen väljer du din religion och avstår från det kristna firandet eller så konverterar du i annat fall är du en hycklare, Koran 9:73.
Du borde ha lite värdighet som muslim.

Personligen har jag inte något emot dig Gina. Du som muslim deltar i vårt gemensamma samhälle men att du som muslim ska representera vår kristna högtid får min bägare att rinna över.

Ni som håller med mig om detta tycker jag ska bojkotta svt:s jul firande i tv, det tänker jag göra. Leta upp gamla program på nätet eller kika på tv4 istället.
Skriv också till svt och berätta vad ni tycker om denna provokation. Att bara uttrycka sin åsikt på FB räcker inte långt. Ställ er åsikt till dem som det berör.

Mona Walter

-Pettersson kan inte annat än hålla med. Jag känner inte Gina Dirawi och vet inte hur hon är privat men det som hon visat offentligt får inte mig att jubla…

Den öppet antisemitiska Gina Dirawi leder Melodifestivalen

Gina Dirawi kritiserar politiker och media men tackar inte för att hon slipper leva i ett muslimsk land

Vänsterns mångfalds-TV

SVT:s partiska värld

SVT väljer programledare som jämför Israel med Hitler

Gina är i varje fall inte blyg, men hon har kommit dit hon kommit för att hon är duktig och fräck men det räcker inte. Hon har rätt kompisar…

Skärmklipp


52 responses to “Varför ska en muslim representera en Kristen högtid i SVT?

 • Kommendanten

  Mona Walter har så jävla rätt.
  Mina vänner, Gina är härmed att anse som kuffar eller ”otrogen”. Muslimer får härigenom ta till bestialiska metoder för att bli kvitt med kuffaren Gina. Skulle hon vilja konvertera till kristendom för att sålunda passa bättre som julvärd, jaa då måste hon också dödas enligt koranen.

  Schysst religion va?

  Gilla

 • Galten

  Valet av muhammedanskan oerhört provocerande för kristna.
  GÅ IN OCH RÖSTA!!
  http://www.sydsvenskan.se/asikter/valet-av-julvard-provocerarde-utovande-kristna/

  Gilla

 • Stefan

  Därför dom är så jävla korrumperade att de treor på det själv. SVT = PropagandaTV

  Gilla

 • Involuntarium

  Avskeda de radikaliserade vänsteraktivisterna från SVT omgående. De radikaliserade vänsteraktivisterna utgör en stor risk för Sverige och den etniskt svenska befolkningen!

  Sverige är i första hand de etniska svenskarnas fosterland, även om regeringen och etablissemanget tycker annorlunda! Tingens ordning kan förändras mycket, mycket snabbt!

  Gilla

 • eugenecork

  ass, gäller bara å bita ihop å komma igen…vår lilla
  folkspillra har gener i behåll från neandertalarna…ngt
  som ökenfolken saknar…samtidigt lite trist att vi över-
  lät rodret till slapptaskar…vi har oss enbart själva att
  skylla, som inte fostrade vår avkomma rätt!.,)

  Gilla

 • Johan Herrgård

  Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  tänker fira kwanza i år. Jag har fått nog. Passar glögg till kwanza?

  Gilla

 • ossie

  Det mest omdömeslösa hittills.

  Gilla

 • Malmöbo

  Ja du Mona. Kan du representera Sverige och Kristna så kan vem som helst göra det. Du sprider hat och enbart hat, medan Gina kommer sprida Jesukärlek. Du är bara avundsjuk. Skaffa dig ett liv!

  Gilla

  • angelicaplacet

   Jesus kärlek kan bara den som har mött honom eller är infödd i den kristna tron sprida.

   Gilla

  • Mr Q

   Hur firar du Julen,Ali ? Inkl Julevangeliet Lukas 2:1-20 ? Eller ej ?

   Gilla

  • Ama Tona

   Kan du förklara hur Mona Walter sprider hat?
   Du skriver bland folk som vet vad Islam står för.
   Om du är muslim och själv har läst koranen och hadiths så vet du också ,det betyder inte” fred” det betyder ”submission” .. Annars kan jag kort informera dig att Gina representerar en politiskt bakåtsträvande totalitär doktrin som är kvinnofob , barnofob och krigofil som mest av allt hatar och drar sig inte att döda som det uppmanas i deras heliga skrifter för att sprida sig och erövra världen .
   och det här är inte Islamofobi det är sunt förnuft

   Gilla

 • Peter Skoglund

  Mycket bra Mona . Fast man kan skippa TV4 också. Inga problem.

  Vet inte vad Gina Dirawi, då som muslim, skulle tycka om en kristen programledare, som ätandes skinksmörgås och drickandes lite julöl.

  Samtidigt som han/hon presenterar TV-kvällen, under en muslimsk högtid.

  Dessutom motiverar det med att han/hon gör det så jävla bra och grymt, som grisen säger. Så därför ska hon/han vara TV-värd under den muslimska högtiden.

  Gilla

 • Zorro

  Säg upp tv-licensen nu.

  Gilla

  • angelicaplacet

   Det tror inte jag är lösningen – vi svenskar måste ha rätt att få ha en television.Vad som behövs är att man inte låter personer som inte tycker om Sverige och svenskarna ha hand om television och radio i Sverige.Det måste bli en ändring.

   Gilla

 • Hans Nilsson

  SVT:s uppdrag är med sina genomlöjliga program att fördumma sina tittare till den milda grad att de inte ser vad som händer i det verkliga livet. Stora delar av Svenska folket går runt i någon form av rus. När väl den fördummade Svensken råkar ut för något i det verkliga livet klassas det omedelbart som en livskris och då står han/hon/hen helt villrådig och hjälplös. Då måste hjärnskrynklare och psykofarmaka sättas innan självmordstankarna kommer smygande.

  Gilla

 • Russell's Paradox

  Det är klart det här är ideologiskt/politiskt beslutat, det fattar alla.

  För oss som växt upp här är Julen en högtid som inte är speciellt religiös. För mig som barn var det bara magin med gåvorna från och till föräldrar, syskon, släktingar och vänner. Men också något vi alltid kände men aldrig pratade om: skiftet från mörker till ljus. I dessa mörkaste dagar bekräftar vi för alla vi älskar att allt kommer bli bättre, att det nya året börjar efter julen snarare än nyårsafton (rent astronomiskt/tekniskt inträffar det mellan högtiderna).

  Mer en hyllning till årstidernas skiftningar än något med religiös koppling. Det finns ingen Jultomte i Bibeln.

  Jag är inte speciellt alarmerad av den här nyheten. Vi har haft nästan tusen år av kristifiering i vårt hedniska land och det har inte lyckats radera ut varken valborgsmässoafton eller midsommar. Bägge är mycket viktigare för vår kulturella identitet än någon kristen högtid.

  Att släppa in en muhammedan som värd för en påstått ”kristen” högtid registrerar inte på min geigermätare.

  Men det är ändå intressant eftersom det är en kompassvisning av var SVT ligger rent ideologiskt. Jag föreslår att ni alla slappnar av och ignorerar detta. Hon kommer inte vara värd nästa år.

  Gilla

  • Russell's Paradox

   Om jag ska addera något är det att det är av större vikt att försvara valborg och midsommar. De är genuint svenska högtider av värde.

   Gilla

 • Observator X

  1/ Hon är osvensk
  2/ Hon är uppenbart av honkön
  3/ Hon har ett brett nätverk
  4/ Hon har en trut som snattrar på i rätt ögonblick, i rätt mängd samt med en precis lagom stor del stjärtslickeri och lagom stor del dyngprat. Allt i rätt doser.

  Har man dessa egenskaper, kan man komma hur långt som helst inom all form av styrd media och naturligtvis inom politiken.

  Vilket jävla land det här har blivit…det blir bara fel hela tiden nu. Fel, fel, fel.

  Gilla

 • Trynbald

  Att SVT utnyttjar sin statsfinasierade plattform för spridande av islam och vänsterpropaganda är motbjudande. Att sedan hjärntvätta alla som inte har något alternativ, och fullständigt ignorera alla traditioner.

  Gilla

 • Mamma mu

  Folk undrar varför jag får stora jobb?Jo,för att jag är grym på det.Punkt.Du kommer inte dit jag har kommit av en slump,sluta förminska mig😒

  Ha ha neeeeeeej !
  Du har fått jobbet för du är muslim/kvinna

  Gilla

  • Mimi N

   Jag är så äcklad av det som händer omkring oss i Sverige att jag tappat lusten att skicka inlägg och karikatyrer som jag brukade göra. Jag känner endast vämjelse mot allt, särskilt mot Gina Dirawi som blivit en ‘stjärna’ sådär plötsligt, övernatt nästan. Jag saknar inte ord för att uttrycka mig om detta, utan av hänsyn till god ton och respekt för läsarna väljer jag att inte uttala de orden.
   Ni ska veta att mina ord till och om hennes person, till och om hennes anhängare inte är smickrande alls.

   Gilla

 • Anders

  Jag håller faktiskt med Pettersson och alla er andra i 99% av det som skrivs här, men i den här frågan är jag inte riktigt överens med er.

  Vi kräver att t ex muslimer ska anpassa sig till vår svenska kultur. Men när så Gina vill anpassa sig och jobba med svensk kultur skriks det som fan. Hur tänkte ni nu?

  Gilla

  • Mary Agnes

   Därför att hon och vänstern tar ÄNNU en sak som vi håller kär. Det är inte ärligt menat utan bara ett sätt att pissa på det som är vårt. Det är som Gordon Gecco svarar på frågan ”Why do you have to wreck the company?” – Because it’s wreckable.

   Krossa julstämningen. Och att 75% av expressens läsare är negativa, är för SVT perfekt bevis på att de lyckats med sina föresatser – att sabotera allt som vi håller heligt.

   Gilla

   • Anders

    Så, när och hur ska Gina anpassa sig då? Hur ska någon kunna anpassa sig till våran kultur om vi kommer med dessa argument hela tiden? Konstruktiv feedback nu.

    Gilla

   • angelicaplacet

    Allah och Muhammed vill inte att de sina ska högtidlighålla den kristna högtiden.
    Men gör det och det är väl ingen som tror att hon avsagt sig islam – så vad är orsaken att hon så gärna vill vara värd för Sveriges jul?

    Gilla

   • Mary Agnes

    Anders, Gina är nog så adapterad till Sverige som hon kan bli. Själv är jag inte svensk. Men det är inte Gina, utan hennes provokativa åsiktet och vänster- och antisemitism politiserande som gör henne olämplig. Är det inte tillåtet för en svensk att känna sig kränkt?

    Om jag vore julvärd skulle ni kvävas av min southern Christmas som är så tacky att jag inte vill tvinga dem på svenskarnas mest traditions- och minnesfyllda kväll.

    Gilla

   • spinnaker

    Anders
    För mig personligen så är hon helt ointressant, vad jag tänker på är att det på SVT är en så tydlig politisk korrekt linje där de med annan uppfattning än vänstern icke göre sig besvär.
    Dessutom är jag motståndare till inkvotering av alla slag är övertygad att en svensk man eller kvinna kunde sköta julfirandet i SVT minst lika bra och säkert bättre då de inte varit inkvoterade, bara min uppfattning.

    Gilla

   • Stenbock

    Mary Agnes:
    Har just sett live-bilder from over there,och öppningen av Julfirandet i Las Vegas…Tror det var Britney Spears som invigde,och tände ”gran och ljus”.
    Ja amerikanska juldekorationer och seder,är annorlunda än hos oss….

    Gilla

  • Mu mamma

   Förstår vad du menar,men försök att se helheten med allt,det är allvarliga saker,
   Många bäckar små.
   Hon har inte fått jobbet på nån annan merit än
   Va icke vit muslimsk hona,förjävligt mot andra människor som inte är det,jag gillar inte sånt,rasim heter det en sån som du är.

   Gilla

  • Malmöbo

   Det är för mig en gåta med. Först klagas det på att muslimer inte anpassar sig, sen när de gör då är de muslimer och inte ska! Och jag fattar inte varför alla här helt plötsligt blev kristna. för enligt er själva så är jul något man är ledig på så att man kan dricka och var full under. När faaan började ni bry er om religiösa högtider? De flesta av er har ju gått ur kyrkan med. Så ni ska snacka minst av alla!!!

   Gilla

   • spinnaker

    Någon har nu stuckit ut nosen efter de vidriga muslimska terroristdåden i Paris.
    Till Malmöbo.

    Gilla

 • jgarn

  Som att ha en nazist som förstetalare vid 1 maj på röda torget.

  Gilla

 • spinnaker

  Jul på Svensk TV är ofta de äldres enda underhållning under julhelgen, många är ensamma och många är trötta de önskar då att vara hemma och få uppleva något de känner igen från mer aktiva dagar.
  Nu ska en muslimska ”underhålla” de som har byggt upp landet, inte bara det att hon är muslimska, många äldre tycker om att en vuxen håller i programmet på ett traditionsenligt sätt!
  Det finns så mycket att visa från natur, djurliv, arkitektur, matlagning, konserter, teater, filmer och hantverk så en god blandning av allt detta hade räckt utan en självcentrerad nobody i rutan.
  Yngre människor har inte samma behov av TV.

  Gilla

  • Olli Rein

   Det gäller att förnedra ursprungsbefolkningen på alla tänkbara sätt. På så vis kan dom ta all makt från oss. Det är ju sånt extremvänstern sysslar med. Det och diktatur är vad vi har att bekämpa. Jag hoppasa att vi får göra tomt hus bland flatorna i Stockholm. Det skulle sitta bra!

   Gilla

 • Thomas

  Hon äter väl en skinksmörgås då ??

  Gilla

 • Peter Jacobsson

  Man ska minnas att vi firar födelsen av en jude som föddes på Västbanken. Kan du stå för det Gina?

  Gilla

 • Galten

  Har inte muhammedanskan varit aktuell tidigare för uppdraget? Har för mig att det blev ett jävla ramaskri då, så att de tvingades att retirera. För övrigt är det rent åt helvete att de bär sig åt på det här viset.

  Gilla

 • Trodé

  Inte vår uppgift att sprida kristendomen..
  då är det inte vår uppgift att finansiera SvT
  Hela ledningen bör ha sparken oh större delen av personalen bytas ut.

  Gilla

 • Richard

  Det handlar inte om att SVT ska sprida kristendomen. Men våra Svenska Jultraditioner bygger faktiskt till stora delar på kristendomen. Det är iallafall vad jag fick lära mig i den Svenska (statligt reglerade) skolan. Det som SVT gör nu genom att låta en uttalad muslim bli ”julvärd” är som om vi skulle tvinga muslimer att äta fläskkött under ramadan. Det är så jävla korkat och mitt förakt mot SVT, Lövén och islam bara växer.
  FY FAN!

  Gilla

 • BH

  Lika galet som att Hitler skulle läsa Talmud och underhålla i synagogen under Chanuka!
  En muslim har inte med den kristne julhögtiden att göra, hoppas att hon tas om hand av sina egna, på deras särskilt roliga sätt.

  Gilla

 • mjdata

  Hoppar över SVT´s julfirande, i år som föregående år.
  PK media kan fira sin egen jul, så får vi som har något att tänka med fira på vårt vis!

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Intressant med naturens egna ensamkommande flyktingbarn!

  Det börjar 22.30 in i filmen!

  http://www.svtplay.se/video/4902868/varldens-natur-vagen-till-overlevnad/varldens-natur-vagen-till-overlevnad-avsnitt-6

  Gilla

 • pllay

  Julen är en högtid kristenheten stulit från oss hedningar, vad vi firar är midvinterblotet, att ljuset återvänder.
  Givetvis är det fel att muslimerna nu tar över förtrycket av vår högtid.
  Vi ska skydda vår kultur och våra seder.

  Gilla

  • BH

   Yep, jag behövar en häst att slakta, några bra tips?

   Gilla

   • pllay

    Det lär finnas en hingst norr om Stockholm.

    Gilla

   • Så stavas inte messerschmitt

    Prata med din lokale bonde, ibland finns det äldre djur som skulle slaktas i alla fall som du kan köpa för reducerad ersättning. Det är såklart svårt att få tag på en blotbar häst men ett får eller äldre get bör du kunna hitta. Lycka till med blotet!

    Gilla

   • Mr Q

    pllay & BH:
    Ni två får dela mitt pris för dagens bästa
    pllay för ”hingsten” ,och BH för ”Hitler” 🙂 😉 🙂

    Gilla

   • Bertil Nilsson

    Varför inte stridshingsten fredrik reinfeldt, Men nej då skulle han komma för lindrigt undan när tiden är inne.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: