Den öppet antisemitiska Gina Dirawi leder Melodifestivalen

RASISM. SVT visar numera öppet att de är promuslimska när de låter Gina Dirawi bli programledare för Melodifestivalen 2016. Uppgifterna kommer från hatsajten Aftonbladet så Pettersson kan inte verifiera att de är sanna.

-Pettersson antar att riksbögen Jonas Gardell är för de böghatande muslimernas droppe för droppe mot ett shariasamhälle.

20 thoughts on “Den öppet antisemitiska Gina Dirawi leder Melodifestivalen

  1. Ärligt talat så är hennes kritiska inställning till judar ingenting som berör mig. Hennes folk palestinierna befinner sig i konflikt med judarna om land, det är väl klart att hon inte kommer tycka om judar?

    Däremot är hon svenskfientlig. Och det är betydligt relevantare för mig som svensk. Att Petterssons ser det som relevantare att hon är ”antisemit” än att hon är svenskfientlig säger rätt mycket om Petterssons agenda.

  2. Pettersson brukar säga att islam hatar homosexuella men själv kallar en artist för ”riksbög”, är det SD:s syn på homosexuella Pettersson?

  3. Ja SVT gör allt för att höja nivån och standarden på den svenska folksjälen. Här några av de ”prominenta” gästerna som skall få samtala med palestinskan i hennes nya ”show”. Bevare mig väl, vilket kulturutbud.
    Det skall tydligen så långt ner i dyn som möjligt.
    ”Edit: Dirawi” har premiär den 15 oktober klockan 22:15 SVT 2. Först ut är artisten Silvana Imam. Bland övriga gäster finns bland andra komikern Soran Ismail, skådespelerskan Saga Becker, författaren Duraid Al-Khamisi och artisten Rosh.

    • Vilken smörja som folk tvingas att se på! Tack och lov har jag kastat ut tv:n och slutat att betala tv – licensen. Väljer på Play – kanalerna om jag vill se något, och det är extremt sällan Svt – play jag ser på!

      • @Joy
        Själv ägnar jag mig inte heller åt att titta på ”dreten”, det finns många andra sätt att förkovra sig på. Känner överhuvudtaget inte till någon av de tilltänkta ”promineneserna”. Jo med ett undantag, den självutnämnde ”komikern” och iraniern soran. Men det är i ett annat sorgligt kapitel. 😉

    • Det var nog meningen att min TV skulle brinna. Läser man om vad SVT planerar att bjuda på för de dyra licenspengarna så kan man bara tacka ödet.

  4. Hon är tydligen från staten Palestina och dom gillar ju inte judar.

    Det är därför vanliga judar inte vågar bo i Sverige längre.Det är nog bara rika judar som får bo kvar.

  5. Det gör mig ingenting vem som blir programledare för detta bollibompaprogram. Eftersom jag gillar musik så har jag sedan länge slutat att titta på detta galna slöseri med skattemedel.

  6. Vad menas med antisemit egentligen? När jag kollar wikipedia står det ungefär att semiter är MENA folk och jag tror inte ni menar att hon är emot sig själv?

    • En antisemit är i allmänna ordalag en person som öppet diskriminerar mot och föraktar/förtalar judar.

      • Tack för klargörande! Nu ploppar ju en annan fråga upp:
        Om man är emot andra semitiska folken som inte är judar, vad kallas man då?

      • Fredde:
        Det uttrycket blev från början helt fel översatt..Detta redan för 100 år sedan,eller längre tillbaka.
        Antisemit innebär att du är motståndare till såväl den judiska, som arabiska befolkningen inom folkgruppen Semiterna.Ett landområde i nuvarande Israel.
        Antisionister är motståndare till judar,och judiska läran.Vilket i och med detta,inte har med araber i ett visst land att göra !
        (se Sionkyrkan som finns i Sverige…Men ni hittar knappast någon Semitkyrka)

  7. Ja, tänk föreställ er hennes öde om hon sagt samma saker om Israel och judar iförd en tröja med svenska flaggan på…. samma ord, samma budskap, samma person – men med en annan tröja.

Kommentera