Vänsterns mångfalds-TV

MEDIA. Mångfald är ett av SVT:s uppdrag. Det är säkert därför de utsett Gina Dirawi till årets Julvärd, typiskt mångfald. 

Gina Dirawi ska sedan återigen leda Melodifestivalen, ännu mera mångfald.

Musikhjälpen leds också av Gina Dirawi, det är bra med mångfald i public service.

Gina Dirawi har också lett Ginas show, Ginas värld och så har hon sitt eget intervjuprogram Edit: Dirawi. Massor med mångfald.

Loa Falkman fick sparken från att läsa “Ring klockor ring” på nyårsaftonen. I stället ersätts Falkman av operasångerskan Malena Ernman – som har bevisat sin opartiskhet genom att precis som statsministern stämpla ett riksdagsparti som “nyfascistiskt”.

Lina Thomsgård, grundare av Rättviseförmedlingen, som ser till att alla program fylls med vänsterfolk från söder i Stockholm, har rekryterats till kulturmagasinet Kobra på SVT. Thomsgård har ingen som helst Tv-erfarenhet men hon är vänster, mycket vänster. Det är mångfald. En gång kläckte damen en bra idé, hon ville tvångsförflytta journalister från Hornstull på Söder till förorterna men då blev det ett jävla liv på vänstern, så mycket mångfald ville de inte ha.

En av SVT:s nya rekryteringar är författaren Lena Sundström. Sundström tycker socialdemokraterna är höger och nu ska hon på SVT göra en serie om yttrandefrihet. Det är jättebra mångfald.

Mera mångfald, tänk på att Behrang Miri jobbar på SVT där han jobbar med mångfald ur ett intersektionellt och normkritiskt perspektiv. Miri här mannen som plockade bort Tintin från biblioteket på Kulturhuset i Stockholm och gav bort Sverige till alla på melodifestivalen.

SVT har också i mångfaldens namn rekryterat den inte så rolige vänsterextremisten och mångmiljonären Henrik Schyffert som programledare för Melodifestivalen. Henrik har jobbat nära Mona Sahlin och arbetat för socialdemokraterna. Hans främsta merit är dock att han tycker att Sverige har råd med invandringen, det är bara att köpa ett par pizzor och en cola mindre. Det är också mångfald.

-Pettersson inser att vänster-TV är extremt mångfaldig, bara 83 procent av medarbetarna röstar röd/grönt. Det är inte mycket…enligt SVT, det är mångfald eftersom SVT inte är till för tittarna utan tvärtom tittarna är SVT:s uppfostrings- och förnedringsobjekt, enligt principen tyck som vi annars är ni mot mångfald och rasister…

19 thoughts on “Vänsterns mångfalds-TV

 1. I Malmö ser vi nyheterna på internationell media. Lokalnyheterna får vi genom DR. Vill vi följa vad som händer i Sverige läser viGrönköpings veckoblad.

 2. 1) Henrik Schyffert! För mig spelar en pizza och en Coca-cola ingen roll – jag äter inte pizza och dricker inte Coca-cola!
  2) Jag har ingen TV och tänker inte köpa någon heller!
  3) AVSKYR MÅNGFALD! Och – ju mer propaganda, desto mer avsky från min sida.

 3. Jag säger bara “”Alfons Åberg”” såg sporadiskt ett avsnitt i gårdagens Bollibompa! Flyktingar, bomber och granater, kanske lämpligt för ungdomar över 15 år!

  Det säger alt om hjärntvätt av två, treåringar som mor och farförälder ställervi oss frågan! Ska inte barn få vara barn längre?

 4. Vid profetens skägg!
  Gina Dirawi är ungefär lika intressant och sexig som en säck med sopor. Gina som julvärd är en värre hädelse mot Sverige och svenskarna Än Profeten Muhammed som rondelhund!

  • Ladda ner SMHIs app så slipper du helt SVT väder. Radar/blixt bilden är bäst att själv se vad det ska bli för väder den närmsta tiden.

 5. Detta initiativ är kanske något för någon opartisk journalist att ta efter.
  Vore nog inte så dumt, när man ser på den snedvridning av journalisters politiska åsikter som råder.

  Vilket naturligtvis inte är bra för att återspegla verkligheten och för att demokratins “utveckling” går i symbios med hur väljarna röstar i våra val.

  DÖ-kritiker instiftar pris för civilkurage.

  Moderaten och kände DÖ-kritikern Finn Bengtsson startar ett pris för civilkurage inom politiken. Finn Bengtsson-priset ska varje år gå till en politiker som står upp för sin och sina väljare övertygelse, trots påtryckningar och motstånd.

  “– Stödet har gett mig kraft att fortsätta”, säger Finn Bengtsson.

  Någon journalist som vill instifta ett sådant pris inom journalistiken?

 6. Gina dirawi pressades inte för hennes antisemitiska åsikter! Det blev inget liv helt enkelt, men när Louise Andersson Bodin från lilla Grums sa “Neger” då blev det pajkastning,glåpord,hot, och trakasserier. Etablissimanget har bevisat att alla människor inte är lika värda.

 7. Miljöpartiet har cirka 5% av väljarstödet. Men på opartiska SVT 52%. Detta snedvridna förhållande kommer att stärkas över tid. Folkutbytet på SVT är ett gott själ att aldrig konsumera något från deras kanaler. Jag har inte tittat på 15 år, kollar hemsidan då och då det räcker. Förr fanns det åtminstone kritik från borgerligt håll om vänstervridningen. Sen sverigehataren kröp till sängs med miljöpartiet har ju all kritik tystnat.

 8. Mångfald? Kan man omtala personer som mångfaldiga, det finns ju enfaldiga? Eller er det blot två sidor av samma sak? Saliga äro de mångfaldiga!

 9. Jag tror att det är bra att SvT så fullständigt tappar bollen. Hellre högljudd, rabiat, dräglande propaganda än subtil och inställsam.

   • Du överskattar tittarna. Jag brukar säga, vill du mäta en nations mentala hälsa, läs deras TV-tablåer.

 10. Statsmedia är en parodi på sig själva. Hur ksn en mental fjortis tillåtas förvandla SVT till en skoltidning med extremvänsterpropaganda…

Kommentera