35 thoughts on “Varför blir inte zigenare terrorister?

  1. Om nu utanförskap skapar det vi ser i svenska förorter med bilbränder , skolbränder och allmänt kaos och en ovilja till att anpassa sig och ett förakt för utbildning och kunskap. Varför brinner inte de enorma slumstäderna i Indien varenda dag, varför kastar man inte sten på polis, brandkår och ambulanspersonal. Har själv bott i Indien ett antal år och jag är djupt imponerad av deras mänsklighet och värdighet mitt i den värsta misären som finns där till skillnad mot de otacksamma, lata och kunskapsresistenta varelser vi importerar i parti och minut.

  2. Dom är för lata. Snatteri är enklare. Jag såg själv i somras i z-kvinna som kom ut från Kungsbacka Centrum och rättade till något stort under kjolen. Gissar att det inte var trosorna.

      • Angelica. Ja precis. Det är precis det vi vill ha. Att kunna leva fritt i våra hemländer utan utländsk inblandning o terror. I princip alla muslimska flyktingar jag pratat med saknar just detta. Det finns djupt sår hos oss

      • Det är väl aldrig fritt i era hemländer.Ni skulle kunna samla er tillbaka och gå igenom varför det är så.Varför era länder inte har fred och frihet så ofta när ni är samlade.

      • Angelica. Jo du har rätt. Men folk som flyr krig är uppgivna. Vi vet vad felet är. HundraTusentals bomber över våra städer säger en hel del. Långa krig som ofta upphör först om krigsmakterna godkänner/tillsätter lydiga korrupta ledare. Det är problemet.

  3. Jag tror att det beror på att de inte upplevt terror och extremt många massmord från USA, Frankrike, Storbritannien , Israel mfl. I princip varje terrordåd som gjorts av muslimer kan man se en historik där det attackerade landet har utfört värre terror mot muslimer. O varje terrormotiv har varit relaterat till en invasion eller ockupation.
    Det är förklaringen. Tråkig o sorglig värld vi lever i. Onda spiralen måste hejdas o fredsinitiativ måste vinna över våldet.

    Med fredliga fredagshälsningar
    Ali

    • Ali:
      Nu har din Imam fyllt dig med nytt med hat,mot alla icke Islamister….
      Hur många sådan terrorist-as/svin finns det i din Moskèe ?

      • MRq. Skärp dig. Klarar du inte av enkla logiska resonemang? Vi har inga svin i vår Moske . Vi är fredliga o har bra samarbete med svensk polis.

        Men i varje bråk brukar jag ställa normala frågor för att kunna göra en rättvis bedömning. Vem började o vem var värst ? Såg att IS gjorde en krigshandling 13/11.kunde sedan läsa att Frankrike började redan 2014 o har flygbombat o säkert dödat fler än 130 muslimer. Alltså är Frankrike värst hur mycket man än fördömer IS. Enkel logik

      • Ali:
        Du ligger på lägre nivå än jag befarat…Ni islamister är som små trotsiga barn.Får ni inte rätt,börjar ni hoppa och skrika.
        Vad hade Frankrike gjort,för att ni sköt ihjäl uppåt tio oskyldiga personer i Charlie Hebdo`s redaktion ? Du blundar för verkligheten,och kommer nu att få se vad död och elände innebär för dina kusiner.Frankrike och inte minst Ryssland, kommer nu att pulverisera dina vänner inom IS !

      • Stenbock? Sa du ni ? Vilka ni?

        O vill du veta vad Frankrike gjort mot muslimerna får du gärna jämföra de tio döda som du pratar om med miljoner algerier som Frankrike mördat.

        Det är sjukt att döda miljoner o kräva att vara fridlyst.

        Det är inte mitt fel att Frankrike valt att kriga mot dessa grupper. Mali är ett annat exempel som visar vad Frankrike gjort

  4. Jovisst är även zigenare terrorister!
    Detta är lite av en definitionsfråga.

    Skillnaden är bara att IS-mussar terroriserar med hjälp av öppet våld och rädsla i syfte att erövra områden, hela nationer och under hot omvända andra religionsutövare.

    Zigenarna åldringsrånar, stjäl, hotar, tigger och för ekonomiskt krig genom sociala bedrägerier, vilket i det långa loppet underminerar hela vår samhällsstruktur, tilliten till vår nästa och hela välfärdssystemet (social terrorism).

    Om aktören i stället är en stat (som den Svenska 7-klöverns förtryck och omyndigförklarande av en stor del av det Svenska folket), kallas samma handlingar i de flesta västländer i stället för statsterrorism.

    • Terroriserar inte zigenarna vanligt hyggligt folk? Vad är det då som dessa gör när de flyttar in bland andra folkslag, som har haft någon form av samhälle där alla har haft sunt förnuft och velat ha det snyggt och fint omkring sig. Kommer då tattarna och skräpar ned, och gör sina behov var som helst och skriker och gapar, så får ju sådant också kallas terrorism, särskilt om det varar länge, eller för alltid.

      • Olli. Man ska inte tro på allt som tomten säger.
        O glöm inte att många av dessa gruppe är skapade av utländska underrättelsetjänster. Al-Qaida är ett exempel. Isis är det ingen av oss som vet så mycket om. Du som brukar gilla israelsk media kan väl förklara för oss hur det kommer sig att Israel samarbetar med dessa grupper o varför terrorisrael är fridlyst när det anses vara Mellanösterns värsta fiende?
        Lite lurigt det där

        http://m.jpost.com/Middle-East/Report-Israel-treating-al-Qaida-fighters-wounded-in-Syria-civil-war-393862

      • Du blandar samman begreppen som vanligt Ali..Du vet mycket väl,att det är dina Sunniter som utgör själva kärnan i ledarstaben för IS,f.d höga militärer ur Saddams armè.
        Kan inte förstå,att du alltid skall blanda in Israel i allt som sker nere bland era barbarer…Israel är och förblir tydligen enda demokratiska landet i M-östern.Ni muslimer kommer
        (hoppas jag) att förgöra er själva….

      • Stenbock. Israel är inte den enda boven. Jag nämnde flera länder .

        Saddams föredettingar säger du. Vad hindrar CIA från att anlita dem då? O du bevisar själv att USAs invasion av Irak skapat det som idag är isis. Det säger även Tony Blair mfl. Terrorister skapas alltså efter att man förlorar ett krig. O när man för svag blir man feg o attackerar civila. Det är grundorsaken till terrorn.

        Samma sak har vi palestinier sett. När Israel blir handlingsförlamat börjar de med terror mot civila. Förstår du varför jag kopplar in Israel?

      • Nej Ali har ingen som helst förståelse,för att du varje gång du besöker bloggen rackar ner på Israel.Skulle jag vara riktigt ofin mot dig,skulle jag nämna det en psykisk sjukdom.Du har helst enkelt i brist på annat,lagt all jordens elände som ni muslimer i mer än 1.000 år förorsakat på Israliterna.
        Pettersson har ju undervisat dig i hur många länder,ni genom århundraden fört krig och terror mot.Slutligen Ali,anser jag att ni muslimer inte kan leva i vår civiliserade värld.

      • Stenbock. I mina ögon har Israel skapat för mycket terror o ondska o att jag idag nämnt dem beror på att jag svarat konkret på en fråga som ni ställt om muslimsk terror. O då har jag nämnt några av de länder som krigar mot muslimerna o som muslimerna någon gång utfört någon terrorhandling mot. Fullt naturligt då att nämna Israel som terroriserat palestinier år efter år i över 67 år.

        Förstår inte du den kopplingen så är det ditt problem

  5. Om terrorister skapas av dåliga levnadsförhållande kanske regeringen skulle ha skapat bättre levnadsförhållande för flyktingarna. Eller kanske skickat ut dom i samhället som tiggare för det verkar ju uppenbarligen funka. (Ironi)

    • Om Z är herre skall du ge. Jag köper hellre en flaska Zinfandel för det arbete jag utfört. Arbete föder välstånd. Det lärde mig min adoptivmamma så fort jag fick mitt första knep vid tolv åts ålder.

KommenteraAvbryt svar