4 thoughts on “Koranen uppmanade till massmorden i Paris

  1. Vi ska inte bry oss om de och deras religion vi ska utrota de och jämna alla moské med marken de förkännat inte att vistas i Europa, de har alltid krigat och de kommer aldrig att sluta de är hjärntvättade, de vet inget om demokrati och vill inte i demokrati det är bara islam som gäller för de…… LÖVIN borde bli fängslad nu eller avgå, så SD kan rätta hans naivitet.

  2. David Woods har så jävla rätt! Det är innehållet i koranen som alla bör prata/debattera om, därtill att ifrågasätta dess budskap.

    Koranens instruktioner är att anse som en våldsideologi, och absolut inte som en fredlig religion. Koranen är helt sonika en krigisk bok.

    Detta måste folk börja fatta, så dela med er sådana här videos på sociala medier, våga diskutera sanningen etc.
    Eljest väntar helvetet och döden framför din dörr!

  3. Om alla muslimer i Sverige ska ta fasta på vad som är skriver i det kapitlet i koranen, då ser det inte så ljust ut för oss svenskar som fortfarande med rätta kan hävda vi äger rätten till vår kultur. Så som vi äldre fick lära oss i grundskolan så är Sverige ett kristet protestantiskt land,å jag tänker inte överge den insikten, jag tänker kämpa emot !

    [5:33] Det rättvisa straffet för de som kämpar emot GUD och Hans budbärare, och som begår hemska brott, är att dödas eller korsfästas, eller att få sina händer och fötter avskurna på alternerande sidor, eller att landsförvisas. Det är för att förödmjuka dem i detta livet, sedan drabbas de av ett mycket värre straff i Livet Efter Detta.

  4. Den uttolkning av islam som svenska politiker, över huvudet på alla Sveriges och världens muslimer, har bestämt sig för är den rätta är en islam som tar avstånd från sharia, slöjtvång, könsdiskriminering och månggifte, men som är för pluralism, religionsfrihet, yttrandefrihet och sekularism. 

Kommentera