Hatvänstern har lyckats tysta Per Gudmundson på Twitter

MEDIA. Så blev en unik skribent nedmonterad av PK-eliten. En av få journalisterna i Sverige som inte lekte följa John utan tänkte själv. Per Gudmundson skriver att han släckt sitt Twitterkonto efter att ha blivit vantolkad och förolämpad tusen gånger. Han tänker ha kvar sin Facebook men beränsa den till nära vänner. 

Här finns hans artiklar på SvD.

 

8 thoughts on “Hatvänstern har lyckats tysta Per Gudmundson på Twitter

  1. Viset väl att det var ynkryggar som alla i di rödas fotspår som gått på det med öppna gränser, sen få polisen att arbeta efter denna vanföreställning
    Di skyddar väl hellre muslimer än oss inte undra på deras dåliga löner så blir det väl när bara inkvoterat skröfs lönedumpare okunniga sådana får anställning där.
    Men Sprickorna i fanerande syns mycket tydligt glöm inte det, jag menar för Palme mordet har ni inte rett ut så då får ni ju hoppa på skattebetalare lätta offer att ta eftersom dom arbetar och äger saker, nä ni är några stora hycklare fega kräk inget annat. för islam rer ni er inte på. Den tärande söndrande faktorn på hela planeten.

    Ja jag är rädd för samhällets feghet den små råder nu

  2. Han är säkert uppvaktad av SÄPO eftersom han har uppfattningar om de hämningslösa politikernas beslut vad gäller det fortsatta Sveriges överlevnad,
    ekonomiskt och kulturellt. Det blir väl bra att SÄPO ställer sina resurser till att jaga, tysta invandrarkritiska röster. Leve yttrandefriheten!

  3. Jag hade flera vänsterradikala patrask som lekte pajas på min blogg och när jag polisanmälde dem och efter polisen knackade på hos dem så lugnade det ner sig. Är det något detta bidragsslödder fruktar mest är att bli anmälda. Jag passade också på att anmäld deras bidragsfiffel så att deras bidrag blev reducerade alt. indragna. det ska inte bara svida i skinnet men manska också få en käftsmäll när man tror att man är slug, listig och smart men man egentligen bara är ett äckligt och vidrigt vänsterpatrask.

Kommentera