Lena Sundström går till SVT

MEDIA. SVT fullmöljer sin satsning på att bli landets mest vänsterorienterade och partiska mediebolag. Nu ha journalisten och författaren Lena Sundström värvats som programledare och reporter. Där ska hon bland annat göra en programserie om yttrandefriheten i världen, som ska sändas 2016.

Lena Sundström ledde tidigare “Kalla fakta” i TV4. Som skribent har hon jobbat för bland andra Dagens Nyheter, Aftonbladet och Dagens Arbete.

-Pettersson ser att SVT verkar tro att mångfald är lika med vänstermänniskor, miljömuppar och invandrare.

Nåväl, i en undersökning av medieforskaren Kent Asp, svarade 83 procent av de tillfrågade med anställning på SVT att de röstade rödgrönt.

Fördelat så här

 • V 18 %
 • S 13 %
 • MP 52 %
 • C 6 %
 • FP 3 %
 • M 8 %
 • KD 0 %
 • SD står inte ens med i undersökningen

Vad vi på Petterssons tidigare skrivit om Lena Sundström står HÄR.

16 thoughts on “Lena Sundström går till SVT

 1. Förfallet började med tv licens införande.
  Den totala fullbordningen är att lägga det som en obligatorisk skatt på alla
  Eftersom en del av oss med ideologiskt och av sund vana avstår betalar tv licens
  För då hade tv vänstern fått sina sista byggstenarna i sitt diktatur samhälle
  Till och med kunna få igenom att bara deras tv rent lagligt skulle få visas. Slutet på fria tv kanaler dom skulle störas ut signalen precise som dom gör med vissa när radio program för att dom inte tolererar motståndsrörelsen i Svea

 2. Systemet med TV-licens är ju helt rubbat. S(V)T får väl göra som andra kanaler d.v.s. koda sina sändningar. Den som vill se propagandan får sedan välja om de vill abonnera och betala för det. Precis som med TV3 eller Kanal 5. Idag räcker det med att INNEHA en TV-mottagare så skall licens erläggas. Detta även om TV:n är trasig. Du får inte äga en TV om du ska slippa licensen. Så jävla genomsjukt. Vem sa nåt om diktaturfasoner….

 3. Verkar som SVT, sedan ärkekommunisten Hanna Stjärne utsågs till chef efter ett annat vänsterfruntimmer, Eva Hamilton, utvecklat könskvoteringen vid tillsättningar. Numera anställs endast fruntimmer. Hundraprocentskvot uppnådd, inkl politisk färg.

 4. En kärnfull hälsning till Sundström och de övriga åsiktsprostituerade sekteristerna i “andens tattarfölje”, journalister och propagandamedia:

 5. Nu är dom 100% vänsterextremister på hela vänsterfolkets tv. En utveckling som inte gynnar Sverige precis.

 6. Ytterligare en propagandist SD hatare på SVTs lönelista. Skönt att man inte längre är med och finansierar skiten.

 7. “-Pettersson ser att SVT verkar tro att mångfald är lika med vänstermänniskor, miljömuppar och invandrare.”

  Personligen har jag inte sett att man tagit in några andra folkgrupper än muslimer. Så att det säger en hel del och vad SVT och SR står för. Sedan kan jag tycka att när man anställer “journalister” utifrån vem man känner, vilket parti man symptserar med och vem man legat med så anser jag att det finns andra media som är mer objektiva och som ger en bättre analys än vad SVT gör där man har 99,99% av de anställda som varken har en utbildning eller intelligensen men som ska dela med sig av sina socialistiska fantasier och sitt dravel för att “utbilda” massorna. Därför ska man inte betala för tvlicensen så att SVT får allt mindre pengar att röra sig med. LÅt muslimerna betala tvlicens för det är väl dem som man värnar mest om..och allt detta är till för. Det är ju de som kommer att bygga upp landet och kunna betala tillbaka alla dessa enorma lån för att beskosta deras uppehälle och den enorma apparat som byggs upp kring dessa raketforskare och ingenjörer.

  • Visst är det så! Låt de betala TVlicens. Det var min övertygelse alltid och därför har jag aldrig betalat TVlicens. Jag har bott många år i Sverige -tack och lov inte längre- och det var det enda “brott” jag har begått. Förutom har jag arbetat hårt, betalat skatt och följt lagarna plikttroget……Mitt brott är preskiberad men vill uppmuntra alla: Bojkotta media som inte står på folkets sida och inte verkar för allmänbildning, nyanserad och kritisk granskning av makteliten…….

 8. Varför inte yttrandefriheten i Sverige? Varför lägga fokus från den egna eländet så långt utanför gränserna? Är de så rädda att folk börjar tänka egna tankar och äntligen se sin närmiljö med öppna ögon?

  • Anders, ska du skriva på den är bloggen måste du vårda ditt språk, könsord och andra förnedrande uttryck försämrar bara ditt budskap, så jag raderar din kommentar. Skärp dig och läs reglerna för kommentarer.

   //Pettersson

 9. Soran Ismael, Gina Derawi, Malena Ernman och nu ännu en svenskhatare. Vem gör dom program för? Alla de som hatar oss, men som har paraboler och aldrig rattar in SVT. Så vem ska glo på skiten?

  • Troligen för de 123 468 som bor på Södermalm och Hammarby sjöstad?

   Jag tycker att man skulle kunna kryptera skiten så de som faktiskt tittar betalar för “nöjet”. Själv skulle jag sakna Leif GW och någon engelsk deckare men det är ett lågt pris för att rädda landet och göra den rödgröna sörjan arbetslös.

  • Troligen för de 123 468 som bor på Södermalm och Hammarby sjöstad?

   Jag tycker att man skulle kunna kryptera skiten så de som faktiskt tittar betalar för “nöjet”. Själv skulle jag sakna Leif GW och någon engelsk deckare men det är ett lågt pris för att rädda landet och göra den rödgröna sörjan arbetslös.

Kommentera