Dagens Bilder


kk1

kk2

Lånade från KOLINGEN


10 responses to “Dagens Bilder

 • jockfall

  Skicka klagomålen direkt till Stefan Röven själv. Han finns på FB. Du riskerar ett samtal från SÄPO men det är det väl värt? Han läser nog inget. Annat från manus.

  Gilla

 • Tony

  Så otroligt korkat som Sverige och dess regering beter
  sig så ska det inte behöva dröja till 2018 innan idioterna
  blir utslängda! Nyval nuuuuuuuuu!

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  87:an Svensk dumbom är ju förståndshandikappade idioter enligt fredrik reinfeldt så sjuan kan göra precis som de vill. Detta de gör är för de har något att dölja – men det har ingen förstått ännu. Bra text med 100% sanning – men ingen förstår ingenting = ännu ! Men vänta när den riktiga notan kommer :::: hahahaha = IIIIHHHH HJÄLP !

  Gilla

  • Argus

   87:an finns inte längre utan har redan passerat 77 på väg mot 67.

   Gilla

   • Kalasbetalaren

    Om det blir val 2018, får vi verkligen hoppas att vi kan kalla den 51:an!
    Men tills landsförrädarna som röstade för att vi skall betala för vår utrotning 2014, har visat sitt i vallokalen, heter dom fortfarande 87:an/landsförrädarna och finns i allra högsta grad! Vilket dårskapen i Sverigeistan visar med all tydlighet!

    Gilla

 • F.d. socialen-demokrat

  Synd att det inte går att diskutera GENETISKA skillnader efter Adolf Hitler och nazismen, MEN dessa araber skiljer sig väsentligt åt när det gäller exempelvis impulskontroll och lägg till detta en aggressiv, mordisk IDEOLOGI ISLAM som vill komma till makten och upprätta en MUSLIMSK DIKTATUR med våld, terror och grymma mord som mänskligheten aldrig sett maken till, tortyr och makabra avhuvningar.
  Det är detta sossepacket hyllar när de erkände Palestina och skänkte 1,5 miljarder surt upplånade kronor av svenska staten. Det blir en dyr nota för våra barn och barnbarn! Dessa muslimer väller in i landet utan pass och ID, hur sinnessjukt är inte detta ?
  BOTTEN ÄR NÅDD NU LO OCH SOCIALDEMOKRATERNA! SVERIGE ÄR I KRIS, SVERIGES BEFOLKNING MÅSTE ÄNTLIGEN FATTA ALLVARET, – DETTA ÄR INGEN LEK LÄNGRE!!
  Denna grupp som vägrar kliva av bussar på landbygden, hur ska de kunna bidra någonting annat än jävelskap ? Hur många Malmö och Södertälje orkar Sveriges befolkning bära upp på sina trötta ryggar innan Sverige är bankrutt?!
  Detta sosse-vansinne pågår med lånade pengar till 87,an vaknar upp ur dvalan, kommer kanske aldrig att hända….En dag framöver kommer alla vi i Sverige dock att få uppleva ett helt nytt land, utan resurser till livets nödtorft för befolkningen, Stefan Löven vill stjäla ATP fonderna för att bygga bostäder åt dessa unga muslimska män och deras familjer som de förväntar sig att ta till Sverige för bidragsförsörjning från Försäkringskassan…
  AVGÅ NU SVETSARN OCH TA ROMSON MED DIG OCH UTLYS NYVAL!!

  Gilla

  • F.d. socialen-demokrat

   Några av terroristerna i Paris hade Syriskt pass….SKRÄMMANDE att det är möjligt att ta sig till Sverige utan pass och ID och skriva in sig hos Inällarverket och sedan försörjas här och få ”flyktingstatus” = bidragsförsörjning från Försäkringskassan där köerna är långa av dessa muslimska arabiska as!
   LO -MEDLEM !! VILL DU ATT DINA PENGAR SKA GÅ TILL SÅDANT MEDANS SVERIGE FALLER SAMMAN!!
   De tillhör INTE våran FLORA OCH FAUNA – viktigt att våra skatter, numera lånar staten till löpande utgifter, det är viktigt att resurserna går till Sveriges befolkning OCH INTE TILL MUSLIMIMPORT!!

   Gilla

 • Dagens Bilder | Ban Islam

  […] Source: Petterssons Blogg Dagens Bilder […]

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: