Det är inte muslimer som är skyldiga det handlar om fanatism och islam


ISLAM. Efter varje terrordåd hörs det röster om att det inte muslimer som ligger bakom attackerna inte står för islam, utan att hotet kommer från en totalitär och fanatisk ideologi. Det är riktigt, men vad många inte förstår är att islam inte är en religion utan en totalitär och fanatisk ideologi, värre än kommunismen och nazismen. Det innebär inte att alla muslimer är skyldiga, det finns gott om kulturella och sekulära muslimer. Synd att de är tysta en dag som denna. Jag tycker att franska ambassaden i Stockholm borde kärleksbombas. 

I Guds namn, Den Barmhärtigaste, Den Nådigaste
Det finns ingen annan gud än GUD

Koranen Sura 5:33
De som kämpar mot Gud och Hans Sändebud och vars strävan det är att störa ordningen på jorden och sprida sedefördärv skall utan förskoning dödas eller korsfästas eller få hand och fot på motsatta sidor avhuggna eller förvisas från sitt land. Denna förnedring skall de utstå i detta liv och i det kommande livet skall de få utstå ett outsägligt lidande.

-Pettersson läser detta på olika ställen om islam och ser att det är precis detta som kriminella muslimska mördargäng som Al-Qaida, ISIS, Hamas, Nusra-fronten, Boko Haram, Hizbollah, PLO, Muslimska brödraskapet, al Shabab, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Fatah, Nusrafronten, talibanerna och alla de andra lever efter, de gör bara vad som står i koranen och det är islam som den oföränderliga koranen beskriver det.

Koranen 56:77-80
I Koranen säger Gud den Högste att han skall skydda den från alla ändringar, tillägg, strykningar och andra manipulationer. Gud lovar i Koranen att den skall förbli samma bok hela tiden. Gud säger att Han, som sände ner Koranen, också skall se till att bevara den. Gud utmanar människor och djävlar och hela skapelsen att komma med något liknande Koranen om de kan, Gud låter sina profeter göra underverk som överträffar sin samtids främsta begåvningar; annars vore de inga underverk. På Muhammads tid, var araberna mycket framstående vältalare. Koranen kom och berättade med ännu större vältalighet om skapelsen och livets uppkomst. Inom vetenskapen framkommer mycket nytt, som faktiskt redan står i Koranen. Alla människor kan hämta bevis från Koranen på att vetenskapen har rätt. Vetenskap som inte stämmer med Koranen saknar grund. Gud är den högste läraren och allt vi lär oss måste komma ifrån Gud.

270 miljoner har dödats av muslimer genom politisk islam. Islam började att döda otrogna redan från början under Muhammed på 600-talet. Det första århundradet av sin existens, var islam helt indränkt i blod. Dödandet minskade något när det islamiska imperiet slutligen nådde gränserna för sin expansion i under 700 och 800-talen. Efter att den inledande expansionen avtagit, tog morden inte slut, takten bara bromsade för det expansionistiska, imperialistiska, oprovocerade islams aggression som pågår än idag.

Nedan några siffror som är en grov uppskattning av dödandet av icke-muslimer i politiska handlingar från islam, det som kallas Jihad och pågår än idag.

Jihads tårar, 270 miljoner dödade av muslimer, i globalt Jihad, islamiska jihad, islamisk terrorism, judar, buddhister, hinduer, kristna, muslimer i Afrika, etnisk rensning, dödandet av otrogna, profeten Muhammed, Allah, Koranen, Mellanöstern och snart Europa…

KRISTNA – Antalet kristna martyrer genom Islam är 9 miljoner [David B. Barrett, Todd M. Johnson, World Christian Trends AD 30-AD 2200, William Carey Bibliotek, 2001, s. 230, Tabell 4-10]. million [David B. Barrett, Todd M. Johnson, World Christian Trends AD 30-AD 2200, William Carey Library, 2001, p. 230, table 4-10] .

En grov uppskattning av Rafael Moore i History of Asia Minor är att ytterligare 50 miljoner dog i krig genom jihad. Så räknar vi miljoner afrikanska kristna som dödades under 1900-talet har vi: 60 miljoner kristna

HINDUER – Koenard Elst i Negationism in India ger en uppskattning på 80 miljoner hinduer dödade i det totala jihad mot Indien. [Koenard Elst, förnekande i Indien, Voice of India, New Delhi, 2002, sid. 34.] Indien idag är bara hälften så stort som det antika Indien, på grund av jihad. Bergen i närheten av Indien kallas Hindu Kush, som betyder ”bålet av hinduer.” 80 miljoner hinduer

BUDDHISTER – Buddhister är inte lika inblandade i krig. Kom ihåg att i jihad var det endast kristna och judar som tilläts överleva som dhimmis (tjänare åt islam), alla andra måste konvertera eller dö.

Jihad dödade buddhister i Turkiet, Afghanistan, längs Sidenvägen, och i Indien. Summan är cirka 10 miljoner. [David B. Barrett, Todd M. Johnson, World Christian Trends AD 30-AD 2200, William Carey Bibliotek, 2001, s. 230, tabell 4-1.] 10 miljoner buddhister

JUDAR – Märkligt nog fanns det inte tillräckligt med judar som dödades i jihad för att märkbart påverka summan av det Stora Utplånandet. Jihad i Arabien var 100 procent effektivt, men antalet var tusentals, inte miljoner. Efter det gav judarna efter och blev dhimmis (anställda och andra klassens medborgare) åt Islam och hade inte någon geografisk politisk makt.

Detta ger en grov uppskattning på 270 miljoner dödade av jihad.

Men det är lugnt, det har inget med islam att göra säger PK…det är bara enstaka fanatiker så sov lugnt…


16 responses to “Det är inte muslimer som är skyldiga det handlar om fanatism och islam

 • Ett slag i ansiktet på IS offer | Petterssons gör skillnad!

  […] Det är inte muslimer som är skyldiga det handlar om fanatism och islam […]

  Gilla

 • Nils Dacke

  Islam är ingen religion utan en politisk våldsideologi på samma nivå som nazismen och kommunismen. Lägger man en karta över konflikter i världen (källa Globalis.se) över islams utbredning (källa wikipedia) så sammanfaller de väldigt väl mellan 10-40 breddgraden från Nigeria i väster till Pakistan/Kina i öster.
  Detta innebär att skulle alla muslimer över en natt blir ateister och humanister skulle 90-95 % av av alla världens konflikter självdö eftersom ingen då egentligen vet varför de krigar.

  Gilla

 • Blackout

  Kommer osökt att tänka på thrillern ”Telefon” med Charles Bronson från 1977.
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Telefon_(film)

  (Bronson jagar sovande ryska terrorister i USA, som aktiveras med hjälp av en vers av Robert Frost;
  ”I have promises to keep, and miles to go before I sleep”.)

  Inom en snar, MYCKET SNAR framtid, kommer efterföljaren som Svensk dokumentär, där 1 miljon mordiska och rabiata araber aktiveras med hjälp av de naiva slagorden ”WELCOME REFUGEES”, ”ÖPPNA ERA HJÄRTAN”, eller med stridsropet ALLAHU AKBAR, som används flitigt för att uttrycka ”fast beslutsamhet” och ”motstånd” mot allt västerländskt.

  Gilla

 • Kommendanten

  Folk måste börja inse att ALLA levande muslimer i denna värld, är potentiella mördare. Många av de må vara i ”vilande fas”, men så fort de börjar läsa koranen eller blir undervisade så övergår de till kallblodiga mördare. Allt detta framgår i deras så kallade heliga bok, koranen.

  Målet för muhammedanerna är att islamisera allt och alla till vilket pris som helst.

  Därav måste västvärlden kriminalisera islam, eljest väntar helvetet.

  Gilla

 • Sven S

  Hur stor dos relativism tror ni vi behöver för att hålla med artikeln? Det är ganska enkelt. Jihadister är islamister som är muslimer. Punkt.

  Gilla

 • Kurt.

  När kommer våra politiker (Pajaser) att fatta att vi lever i en krigszon. Här i Europa. Du som kan, anmäl dig i Hemvärn för att få ett AK och lite vapen utbildning. Det känns genast bättre när man ha en AK 4 i hemmet. Du behöver inte ens använda kronans Ammunition det krävs ingen licens för den, Det gå lika bra med Jakt match Kal.308 eller så skaffa du dig en ladd- utrustning. Krut, kulor Hylsor och tändhattar kan du köpa i varje välsorterad jakt/vapenbutik Detta är ej licenspliktig.

  Gilla

 • Synonymen

  Gilla

 • Synonymen

  Poland has announced it will no longer take refugees via an EU programme, in a deeply controversial statement that linked the crisis to the killings in Paris.

  http://www.theguardian.com/world/live/2015/nov/14/paris-terror-attacks-attackers-dead-mass-killing-live-updates?CMP=share_btn_tw#block-564741bbe4b0ced428cb28d5

  Gilla

 • Synonymen

  Läs detta istället:

  ”Efter valet 2014 blev Mehmet Kaplan minister i den svenska regeringen. Några få månader tidigare hade Kaplan liknat jihadister i Syrien med frivilliga i finska vinterkriget.

  Kaplans nära kopplingar till Muslimska brödraskapet är väldokumenterade och han har bjudit in en islamist och antisemit till riksdagen.”

  http://fnordspotting.blogspot.com.es/2015/11/om-paris-och-priset-for.html

  Gilla

 • Kalle

  Det är väl inte muslimernas fel att vi delar ut bidrag till kreti och pleti.
  Ställ krav dela ut matkuponger och håll med tak över huvudet till dem som anländer .

  Gilla

  • Argus

   Nästan rätt; Stäng gränsen, dra in alla PUT, dela ut TUT åt de som kan identifiera sig och sätt dem i arbete mot mat, kläder och bostad i obefolkade områden. Har man flytt för livet vill man i slutändan hem och vill bara överleva under tiden.

   Gilla

  • Tony

   Det är inte alla Muslimers fel att fullblodsidioter
   flippar ur, men det hade varit klädsamt om dessa
   Muslimer någon gång tog avstånd från dom vidriga
   brott som många av dem begår

   Gilla

 • Skye

  Håller inte med alls, i min värld så är alla Muslimer skyldiga, och dom bevisar det gång på gång själva!.

  Gilla

 • Det är inte muslimer som är skyldiga det handlat om fanatism | Ban Islam

  […] Source: Petterssons Blogg Det är inte muslimer som är skyldiga det handlat om fanatism […]

  Gilla

 • Involuntarium

  Kan det vara så illa, att vi i var och varannan stad, mindre samhälle och byhåla i Sverige har potentiella säkerhetsrisker? Beredda att begå terrorattentat på given signal!

  När gjordes husrannsakan i en gudstjänstlokal (moské eller annan) nära dig? Antagligen aldrig!

  Löfven, ministrar och resten av sjuklövernsledning har personskydd? Då kan man ju förstå, uttalanden som ””vi ska inte låta terrorismen stoppa oss från att göra sådant vi tycker om, gå på konsert, match eller annat arrangemang””!

  Löfven och sjuklövern kan inte garantera att inga terrorattacker kommer ske! Alltså gör etablissemanget som vanligt vid riskbedömningar,””lite svinn får vi räkna med”” och som sagt de har ju sitt personskydd som säkerställer deras säkerhet! Vi andra får lita på oss själva, precis som vanligt!

  Gilla

  • Anders

   Jag skulle vilja säga att det ett reellt hot mot dig som person. I Malmö måste jag värja mig dagligen kring Möllevångstorget och ute i ghetton för de kommentrar på deras skitspråk att jag är en kafir, att jag är en smutsig otrogen och både det ena och det andra och att jag är en snut. Att bli bespottad på mycket vanligt i Malmö om man är vit och de trakasserar inte bara mig men andra vita också. Jag har blivit utsatt för tre personråd och då har de varit allt från tre till fyra och alltid muslimer. När jag säger åt dem att det kommer att göra ont så tror de inte på mig för att de är muslimer. De ljuger om allt så naturligtvis så tror de mig inte. När de sedan får stryk så flyr hälftn av dem och skiter fullständigt i sina poolers. Om det finns ett hot så skulle jag säga att det är överhängande. I Malmö går de runt om natten och drar i alla ytterdörrar och letr efter cyklar att stjäla eller att råna någon. Jag uppfattar att hotet är så stort och frekvent att jag funderar på att skaffa mig en vapenlicens för polisen ser man bara när de ska skydda muslimerna…

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: