Arbetskraftsinvandring i stället?

INVANDRING. Som ni vet är det problem vid våra gränser. Migrationsverket och andra går på knäna och miljarderna som borde användas till annat flyger iväg till Bert Karlssons asylimperium. 

Men behöver det vara så, behöver folk drunkna på Medelhavet och betala stora pengar till kriminella människosmugglare? 

Enligt SVT och andra hatmedia är de som kommer högkompetenta läkare, ingenjörer, arkitekter osv. samtidigt som svenska arbetsmarknad skriker efter deras kompetens.

Varför söker de inte arbetstillstånd i Sverige? Arbetskraftsinvandring uppmuntras och är bra för Sverige. Stäng gränsen för alla asylsökande och låt alla söka jobb från hemlandet, flyg hit dem till ett väntande arbete så börjar de betala skatt och göra rätt för sig från början.

-Pettersson ser lösningen på ”flyktingkrisen” klart för det är väl ingen hake med detta förslag?

Migrationsverket

5 thoughts on “Arbetskraftsinvandring i stället?

  1. Ibland får man försöka hitta positiva sidor.
    Nu får t.ex. inte bosnier ta hit arbetskraft eller släktingar. Innebär att dessa kan bli presumtiva SD väljare.
    Är många sådan i Landskrona och Malmö bl.a.

  2. OBS endast övre skiktet i samhället blir gynnade,
    Alla andra blir bostadslösa arbetslösa penninglista ja allt med ordet lösa i med benämning på det sämre för det vanliga folket.
    Pga att det får fortgå total lönedumpning pågar för fullt.
    Hur många jobb har dom som blivit av med arbetet på det viset fått efteråt? Var är stattestiken på det PK fortsätt sutta på feminismens tutte den har börjat sina för var är partiet FI ”s åsikter nu har dom gått ut med att dom tagit hem bjudit in islam idéernas privata boning!!
    Kungen har i allafall gett sken om att va villig att låna ut stallbyggnader till DI ensamkommande herrarna/men det blev aldrig aktuellt så elegant så, men att inte uttala sig i ärendet bevisar att den ärliga meningen var att slippa bli påhoppade av PK tutten och drevet. Ärligt talat tror jag kungens status som regent hade höjts avsevärt med hans riktiga version och inte förlitat sig på den sinande mjölken

KommenteraAvbryt svar