Känner du dig trygg …….


Känner du dig trygg i Sverige med Stefan Löven som statsminister ??

Känner du dig trygg med en statsminister som efter terrorattentaten i Paris tycker att det viktigaste är att vi slår vakt om vårt öppna samhälle ??

Känner du dig trygg med en statsminister som inför gränskontroller i landet vars viktigaste syfte är att säkerställa att ingen utsätts för etnisk diskriminering ??

Känner du dig trygg med en statsminister som utnämner en samordnare mot våldsbejakande extremism som ser det som sin viktigaste uppgift att ordna bostäder och jobb åt återvändande terrorister, inte se till att de ställs inför rätta ??

Känner du dig trygg med en statsminister som överhuvudtaget inte genomför några som helst konkreta åtgärder för att höja säkerheten i landet efter de fruktansvärda terrordåden i Paris ??

Känner du dig trygg med en statsminister som låter IS-krigare återvända till Sverige utan att vidta några som helst åtgärder.

Det gör inte Lusharpan. Det är dags att det här landet får en politisk ledning värd namnet. Nyval NU.

 

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.


42 responses to “Känner du dig trygg …….

 • Anders

  enkelt för en korrupt politiker att säga att andra ska känna sig trygga när politikerna och deras familjer på skattebetalarnas bekostnad har dygnet runt bevakning, beväpnade och tränade specialvakter. Där den korrupte politikerna aldrig eller mycket sällan ens beblandar sig med vanligt folk om det nu inte är val så att man måste, är tvingad att snacka med vanligt folk och göra det man är bäst på…att ljuga om saker man tänker hålla. Det är vi som inte har beväpnade specialvakter och som måste stå ut med alla dessa islamistiska och jihadistiska mördare och kriminella som behöver skydd…men när man behöver skydd så är polisen och skyddar muslimerna…speciellt efter att de mördat någon som på IKEA i Västerås.

  Gilla

 • facio g

  Det är tragisk att oskyldiga människor har fått förlora livet offer för en terror attentat i Paris utförda av extrem islamister. Jag vill komma å andra sidan med en egen fundering om vad jag tror kan vara skälen till den situation vi upplever idag i världen, i synnerhet i mellanöstern.
  Som alla känner nog till står Syrien idag som centrum för en av blodigast, destruktivast konflikter någonsin i modern historia. Över 250000 civila o militärer har hittills förlorat livet där, med mer än 7 miljoner flyktingar som finns placerade mesta del i lägren i Jordanien och Turkiet.
  De som förespråkar våld och dödande på andra håll i världen känner nu på vad rädsla och förtvivlan är. Och nu provar man på samma medicin. Den som sår vindar skördar stormar, som ordspråket lyder. Vi hoppas att Syrien kommer att återhämta sig snart med hjälp av dess folk och Ryssland.
  270.000 syrier har dödats hittills på grund av intrång och ambition av länder som Frankrike, Tyskland, Storbritannien och USA, och Sverige med (bifogas en länk nedan) Allt för att komma åt olja och gas i landet samt för att vilja använda Syrien som en bricka i det geopolitiska spelet av intressen i Mellanösternregionen. Tragiskt upplever fransmännen idag samma smärta och förtvivlan som hundratals oskyldiga syrier upplever varje dag på grund av bombattackerna och terror som sponsras av ovan länder. Och det gör det på samma sätt tusentals irakier och libyer som har också varit och är fortfarande offer för hänsynslösa plundringar utförd av USA och väst europa. Det finns ingen effekt utan orsak. Så lyder det Newtons tredje naturlagen.

  inte ett enda ord i svenska medier om det svenska planet som utvisades från Irak tillsammans med ett kanadensiskt plan då de båda släppte ned last med vapen och amunition till kurderna (?) i norra Irak. Båda plan utvisades till sina baser i Kuwait resp. Turkiet.

  http://english.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13940817000851

  Gilla

 • Peter

  Tur att vi har Mona Sahlin och Åsa Romson tillsammans med Gustav Fridolin o statsminister Löfven. Då vågar aldrig några terrorister attackera vårt land. (Eller beror det på att de vilar upp sig här på vår bekostnad)?

  Gilla

 • mari

  Nu är SD lika jävla tysta . Ut o tala om er mening om Löfvens feghet.

  Gilla

  • Falköga

   Ja, men var ska de tala? De är ju portförbjudna och motdemonstrerade på alla demokratiska platser. Det är i stället journalisterna, även i public service, som ska tala om vad de anser att SD står för. SD ledning och dess väljare är inte mogna att tala för sig själva. De är enligt en hyllad journalist av sin redaktionsledning obegåvade lågpannade as. Sådana kan man inte ha i landet. Om de inte är kommunister förstås, då är de goda. Har du sett någon SD i TV i dag? Nej, men Fridolin.

   Gilla

 • mari

  Instämmer, Fy Fan vilken ynkrygg som fortsätter sej o se sej själv som en statsman.
  Jag tycker ärligt talat att han kan dra åt h-e.

  Gilla

 • age

  Jag är glad att jag är gammal men sörjer för våra barn som ska behöva vara med om ”förändringen”.
  Jag är rädd! — att de flesta av våra ungdomar inte förstår vad som är på väg att hända.

  Gilla

 • eugenecork

  en skadad å en avliden Svensk…media nämner inget
  om de 2 va terrorister, man vet aldrig i ”dagens läge”

  Gilla

 • Lena

  Fick en länk till aftonbladet, tittade på videon , vad är det för ett tecken på smycket som Margot W har runt halsen ?
  För min del så ser det ut som en halvmåne ! ?
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21764044.ab

  Gilla

 • pllay

  Vid vilken punkt i utvecklingen övergår vår lydnad mot en destruktiv och farlig, rent av förrädisk demokratiskt vald överhet till en skyldighet mot mänskligheten att störta sagda regim?
  Jag har aldrig funderat på detta tidigare, men inser nu att även i förment demokratiska länder har vi som medborgare en skyldighet att agera då regimen bryter mot det demokratiska samhällskontrakt som kan sägas föreligga mellan folket och regimen.
  I Sveriges fall handlar det om att regimen upprepade gånger bryter mot grundlagen och andra lagar, helt utan påföljd.
  Fullkomligt otroligt att sådana undringar ens ska kunna förekomma bland vanliga tråkiga människor som jag själv.
  Jag är inte ensam om att känna maktlös förtvivlan då jag ser förfallet inom Sveriges styrande klass.

  Gilla

 • Nils-Erik

  Lyssnade på Mona Sahlin för en stund sedan. Nu känner jag mig trygg.

  Gilla

 • volse

  Självfallet ska vi känna oss trygga, självfallet måste vi stå upp mot terrorism, självfallet ska vi på EU-nivå och självfallet gör polisen ett fantastiskt arbete. Självfallet jobbar vi för att kriminalisera terrorresor och hitta falska pass. Självfallet står vi upp för Asylrätten. Känns Röfven repeatretorik igen?
  I Dalarna stoppades till slut en blatte som hade kört upp för lastbil, buss och bilkörkort 40 gånger under olika identiteter. Man uppskattar att upp mot en halv miljon falska svenska pass är på drift. Dessutom säljs falska framförallt syrianska pass för uppemot 10000 euro styck.
  Känner jag mig trygg med en Pajas Asyldiktator, med en utarbetad poliskår och ett migrationsverk vars personal svimmar på jobbet?
  Säkerhetsnivån ligger nu på en ”trea”.
  Peter Woldarski tycker att vi ska ”ta det lugnt” och inrikesminister Ygeman håller med.
  Känner jag mig trygg?

  Gilla

 • Lena

  Från och med nu så är det legitimt att hata muslimer, när de befinner sig i Västvärlden.

  Gilla

 • Synonymen

  Hur många muslimska mördare har Sveriges regering släppt in i vårt land idag? 20, 30, 50?

  De utsätter svenskarna för livsfara.

  De skall straffas.

  Gilla

  • Mr Q

   Inga otänkbara tal..Just nu går svepet bland Frankrikes grannländer,för att finna deras medbrottslingar.
   Vad är då naturligare än att dessa söker sig det mest säkra islamistiska landet i Norden ? Här välkomnas ju liksom hos Merkel all jorden sopor !

   Gilla

  • age

   ”Hur många muslimska mördare….?”
   Muslim är skyldig att följa koranens text/lag.
   Muslim är muslim. Det finns inga nyanser (halvmuslim?).
   Muslim ska, enligt koranen, döda ickemuslim.
   Det är muslimer som gör attentaten.
   Extrema muslimer finns inte => alla är skyldiga att följa koranen.
   Hur mycket vapen finns i ”stridsledningscntralerna”/moskeerna?

   Det faktiska svaret på den retoriska frågan är: ALLA MUSLIMER!

   Känner du dig trygg?
   Är din granne muslim?
   Vågar du sova hemma då?

   Jag är rädd!

   Gilla

 • Falköga

  Jag håller med dig Lusharpan i den vackra reservhuvudstaden, där jag lärde mig att hoppa fallskärm för länge sedan – det var på den tiden då vi hade ett försvar med uppgift att säkra landet och alla politiska partier var i huvudsak ense om denna prioritet. Vi klarade VK2 och nu ska vi även klara det Kalla kriget.

  Nu kommer det tiggare från främmande makt och ockuperar mark. Ingen törs/kan/vill göra något. Hur stor yta kan man ockupera innan det kallas krig?

  Över gränsen väller det in människor utan legitimation och som ska ha förtur till allt och som tränger ut de svenska. Den som ifrågasätter blir hånad av överheten, journalister och ”artister”. Får de inte sin vilja fram så blir det strejk från vilken media och 7-klövern tar ställning för ockupanterna.

  När jag satte på TV så satt Fridolin där som expert. Vice Statsminister Romson var väl tillfälligt förbrukad även i SVTs ögon efter sitt famösa uttalande i natt. Jag bytte omedelbart till SkyNews för att slippa detta hån mot folket.

  Jag var säker på att någon från SD skulle inte kallas in. Det överlåter man åt SVTs reportrar att berätta om vad man påstår att SD anser och att kasta skit. Dessa obegåvade lågpannade as kan inte få tala för sig själva i public service.

  Det verkar som om vi får återgå till den gamla centralförsvarspricipen och gömma oss i bl a Karlsborg. Så får invaderarna ta resten av landet. Men vad jag har läst av dig Lusharpan så har man redan ockuperat ert hotell där jag logerat. Så slutet är nära.

  Gilla

 • Synonymen

  Löfven i SvD:

  Löfven: Den vedervärdiga sekten ska bekämpas

  Börja med din bostadsminister mehmet kaplan.

  Visa handling och ”ordning och reda” din pajas!

  Gilla

 • Känner du dig trygg ……. | Ban Islam

  […] Source: Petterssons Blogg Känner du dig trygg ……. […]

  Gilla

 • Synonymen

  Mästerdesinformatören Marie Demker är i farten igen. Hon är nog den vidrigaste av alla vidriga. Själv bor hon och Ulf Bjereld så lika det bara går i Göteborgs innerstad.

  Djävla hycklare!

  ”Marie Demker: Olikheter är inte problem, de är möjligheter”

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  Kriget är på väg till Sverige, vi vet vem vi skall angripa först när kriget kommer. Kasta ut den så grovt kriminella sjuan och deras gäst parasiter . Den som inte inser vad som håller på att hända stämmer in på Landsförrädaren fredrik reinfeldts beskrivning om att Svenskar är förståndshandikappade idioter som inte kan ta vara på sig själv !

  Gilla

 • Zorro

  Det var tydligen någon med syriskt pass som hade utfört morden i Frankrike. Det är ju precis sådana som politikerna har fyllt Sverige med.

  Gilla

  • Stenbock

   ”Syriska pass” finns att köpa på varje basar i Arabvärlden…Om du nu inte vill ha ett Absurdsk,eller annat europeiskt falskt pass !

   Gilla

 • Gigolo

  Ja jag känner mig jättetrygg när Måna har talat Hon verkar ha allt under kontroll
  Förlåt jag skoja bara ……..förlåt

  Gilla

  • eva

   Lyssnade du på intervjun med denna dam på P1 i morse? Jag blir mer än rädd när jag hör henne försäkra än hit, än dit.
   Inte någon i etablissemanget inger förtroende.

   Gilla

 • F.d. socialen-demokrat

  Det bästa svetsarmuppen kunde göra i detta alvarliga läge är att meddela att han och Åsa Romson INTE håller måttet, – AVGÅ OCH UTLYSA NYVAL!!

  Gilla

 • Synonymen

  Inte så länge vi har skadliga horder av muslimer i vårt land Sverige. Det är endast en tidsfråga innan det händer i vårt land. Alla muslimer bör snarast deporteras så att Sverige kan återgå till att vara ett fungerande land igen.

  Om det smäller hoppas jag att det sker på Södermalm.

  Då drabbas inga oskyldiga.

  Gilla

  • F.d. socialen-demokrat

   NU GAR DE POLITISKT KORREKTA MUPPARNA TILL MUSLIMERNAS FORSVAR, MEN DE AR FIENDEN OCH SKA BEKAMPAS MED SAMMA MEDEL, UTROTAS SOM OHYRA!!
   NU SKA GRANSEN STANGAS OCH UUUUT MED DE S.K. FLYKTINGARNA MED HUVUDET FORE!!

   Gilla

 • Joy

  Nej, det finns bara girighet och våld kvar i vårt samhälle. Det finns inget kvar av vårt land. Enstaka nära och kära och vänner finns för en, resten trampar hellre på oss. Jag har inget hopp för framtiden alls längre.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: