Oberoende juridikexpert


Advokat Emma Persson, expert på asyl- och migrationsrätt, anlitas som oberoende jurist av TV4, Aftonbladet med flera. Anställd på Thomas Bodströms advokatbyrå


16 responses to “Oberoende juridikexpert

 • Bacon

  Emma Persson, advokatbyrån Thomas Bodström, say no more……….

  Gilla

 • Peter Skoglund

  OOOOOoooo…….vad jag saknar O:et hos många av våra ”experter och journalister”.

  Det finns alldeles för många beroende.

  Gilla

 • Olli

  Det var en tid när advokater och journalister beskrevs som hjältar. Stålmannen med flera var journalister i seriemagasinen för lite äldre barn och tonåringar av mestadels manligt kön.
  På Tv fanns det ett flertal advokater som Perry Mason, vilka uppträdde som försvarsadvokater i svåra fall.
  Båda dessa yrken hade då endast positiva omdömen. Detta var i slutet av 1950-talet och början av 1960-talet, men sedan kom 1968 och efter det var inget sig likt. Numer har det bara gått neråt och neråt för dessa två yrken och nu återfinns det mest bara kommunister såsom Emma Persson kvar. Men de har ju ingen karisma eller annan utstrålning så de har istället tagit mobbarnas parti.

  Gilla

 • Stenbock

  Kanske skulle man slopa den censur,som råder i press och TV i många av Europas länder.Just nu hörde jag en intervju med polisens fackledare i Tyskland. (namnet kan jag inte just nu minnas).
  Denne berättade att följande makabra händelse skall ha skett i München, för några dagar sedan.En islamist fastnade i en tysk poliskontroll,på sin väg till Frankrike.I bilen fanns vapen och sprängmedel.Islamisten häktades och varningar gick omedelbart vidare till Paris.Dock skedde inga som helst varningar till civilbefolkningen genom fransk PK-press,om vad som event. kunde förestå.Visserligen skedde en genomsökning av tyska fotbollslandslagets hotell,sedan misstankar om en bomb i byggnaden skedde under torsdagen.
  Sedan är det naturligtvis nästan omöjligt,att bevaka en stad mot sådan islamsk terror.Paris har fler invånare än vad det finns pursvenskar på jorden.

  Gilla

 • Synonymen

  Fransk polis: ”Alla potentiella terrorister ska stoppas”

  Här bjuder jag på en bild av en kallblodig muslimsk mördare.

  Han anser att ISIS är frihetskämpar, och stödjer deras muslimska mordorgie. Han heter mehmet kaplan och är inkvoterad muslim i Sveriges regering. Hans kvinnofientliga och antidemokratiska muslimska agenda är välkänd och avskydd.

  http://ledarsidorna.se/2014/07/dubbla-medborgarskap-dubbla-agendor/

  Gilla

  • F.d. socialen-demokrat

   ONDSKAN har fatt ett ansikte, MP och terrorist!

   Gilla

   • Tony

    Ja han kommer väl nu (inte) att beklaga hur
    det vidriga Islam fungerar? För övrigt, så
    har han väldigt obehagliga och ondskefulla ögon!

    Gilla

 • F.d. socialen-demokrat

  Ett psykologiskt fenomen att så många i Sverige vill verka för landets undergång!! VAD VET DE EGENTLIGEN OM LIVET ?? INGENTING!!

  Gilla

  • F.d. socialen-demokrat

   En advokat i mangden som forsorjer sig pa att overklaga avslag pa asylansokningar m.m. Att det kostar kan du lita pa, att landet kommer att ga under skiter de i!

   Gilla

 • Zorro

  OT

  Varför har du tagit bort möjligheten att rösta på inläggen ?

  Gilla

 • Thor

  Jaha, ännu en lagvrängare i det migrationsindustriella komplexet som lever mycket gott på fattiga svenskars skattepengar kan jag tänka mig.

  Gilla

 • Aee

  Svensk media är en jävla skam!
  Skämskudden fram och på med Sky News istället!
  Någon som såg Sky News inatt när de intervjuade en man i Paris som sa att detta bara var början och smutskastade islam i direktsänd tv? Det hade aldrig svensk media låtit få ske!

  Gilla

  • Anders

   sky news är också en riktig skitkanal. Riktigt skräp. De som inte vet bättre tittar på den kanalen men å andra sidan kan man hitta någon tv kanal som har objektiv och analytisk rapportering där det jobbar folk som inte fått sina jobb utifrån vem de känner och vilka de legat med?

   Gilla

 • Oberoende juridikexpert | Ban Islam

  […] Source: Petterssons Blogg Oberoende juridikexpert […]

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: