9 thoughts on “Invasion

  1. Tror inte Löfven har en aning om vad han uttalar sig om! Sverige är säkert, vi har kontroll, vi bekämpar terrorn?

    Tror inte Löfven har någon som helst aning om något som har med terrorist och terrorism förebyggande verksamhet och åtgärder att göra!

    Om Löfven, sjuklövern och tidigare regeringar och riksdagar förstått sig på terrorist och terrorism förebyggande arbete, hade inte det som pågått under minst trettio år i Sverige fått pågå! Vansinnet hade stoppats innan vi överhuvudtaget haft några ””No Go zoner”” inom Sveriges gränser!

    Hade Löfven förstått den allvarliga situation som Sverige och Europa befinner sig, skulle Sveriges gränser stängts för länge sen och fullständiga kontroller av varenda asylsökande skulle genomförts enligt följande,

    ID, pass (kontrolleras mot hemlandets förlaga)
    Fingeravtryck
    DNA

    Transitläger vid gränsövergångarna! (Papperslösa och misstänkt ID bedrägeri!

    Flyktingförläggningar bakom stängsel med taggtråd på toppen!

    Aldrig permanenta uppehållstillstånd!

    Skydd så länge skyddsbehov kvarstår!

    Den ID och passkontroll som genomförs idag vid gränsövergångarna är inte värt namnet ”kontroll”

    Dessutom är det väl inte ”etniska svenskar med typiskt nordiskt utseende” som ska kontrolleras, utan kontrollerna ska självklart riktas mot de individer som har ett ”arabiskt, afrikanskt eller asiatiskt utseende”!

    • Nej Löfven begriper ingenting, men så är han ju
      också fullt upptagen med att anordna så att
      60 miljoner fattiga människor kan få vatten och
      avlopp på Sveriges bekostnad? Tror inte Svensken
      begriper vilken oerhört stor ledare vi har?

      OBS det sista ironi .

  2. Jag undrar på riktigt när vänsteraktivister och nyliberaler och dylik (sekulära) människor kommer att börja protestera mot denna syn:

    http://www.ladda-upp.se/bilder/sdplvdycsrzws/

    För Sveriges regering kan inte ha ett kors i bakgrunden hur länge som helst.. när det är nyliberalism (läs: självmordsliberalism) som gäller….
    Och naturligtvis Islam på ingång.

  3. 87:an som tillhör fredrik reinfeldts väljare och som är enligt honom förståndshandikappade idioter = de kommer att uppleva sin värsta mardröm någonsin genom alla tider i vaket tillstånd = var så säker det är nära nu. Landsförrädarna heter sjuan, det är de som skall ställas till svars för vad som händer i Sverige och även Europa. Lämpligaste är förvaring i läger i Afrika på samma sätt som Israel gör med flyktingar som inte vet var de kommit ifrån.. Vatten och lite ris med 400.000 volts stängsel runt omkring och tolv meter högt. Där hör samtliga Landsförrädare hemmaenligt min mening. Straff som döden skulle vara rent för lindrigt för så grova brott som sju klövern utsatt det Svenska folket för..

  4. Tittade på rapporter från Paris:
    Såg ingen med slöja lägga blomma för de dödade……………
    Muslimer sörjer inte ”otrogna”!

    Jag är rädd! — för muslimer!

    • Jo en tjej med slöja hade faktiskt ställt blommor jag såg det,hon var inte iklädd i svart burka och nikab men en rosa färgad slöja bara. De extrema kvinnorna från tredjevärlden använder sopsäckar, medans slöjan är en kultur som funnits en längre tid, Muhammed ville inte att andra män skulle gifta sig med aisha och de andra kvinnorna han hade, det var därför han ansåg att de måste täcka sig i sopsäckar. Jag tycker att den etniska svenskarna ska lära sig vad och vem Muhammed var, och inte ta information från imamer som använder sig utav at tawriya och al maárid som betyder bedrägliglögn/tillåten lögn!. Jag har varit en praktiserande tidigare så jag kanske borde ta mig tiden att avslöja dessa lögnare som bara ljuger gång på gång.

    • Muslimerna skrämmer mig knappt!
      Dom vet man var man har! Det som jag är livrädd för, är dom svenska landsförrädarna!

      • Stämmer, ni är så rädda, skakar och darrar och aldrig vågar göra som tappra rumäner gör.
        Avsätt statsministern, avsätt regeringen om de är förrädare – gå ut på gatan. Ja, ni har att konfrontera vänsterns motdemonstrationer – här är kruxet! Men vem bildade upp vänstersjukan och kommunisteländet och gav dem fria händer? Ni — folket!!! Svenskarna är rädda för sig själva – själva folket:
        era mäktiga, enväldiga, korrumperade, hycklande ledare: ’folkvalda’, ’demokratins’ gestalter. Består hela svenska nationen av fega harar och pompösa kalkoner?
        God almighty, kan inte vänta förrän jag sticker härifrån. Ju förr, desto bättre.
        Jag kvävs här i denna stora grönsakslandet.

Kommentera