Dagens Muhammedanska videos

De entusiastiska muslimerna i gruppen ISIS har just släppt två nya videos den första med titeln:

Ett meddelande till Frankrike.

Tyvärr är mina kunskaper i  det Franska språket obefintliga så jag hoppas att någon av våra läsare kan hjälpa till att öka förståelsen av detta ”fredlliga och humana” budskap.  Att det är ”fredligt och humant” framgår med all önskvärd tydlighet av viftandet med automatvapen och knivar.

En andra video på en mer jordnära nivå har också släppts idag, den visar hur man mördar två tillfångatagna män och slutar med att man drar liken efter en bil medans en man på flaket stolt viftar med ISIS flaggan.

9 thoughts on “Dagens Muhammedanska videos

  1. Blir förbistrad över vad dessa människor är kapabla till, verkar inte finnas gränser. Tittade på den första videon. Förstod tyvärr ingenting av talet i videon, men kniven, gesterna och ansiktsuttrycken säger en hel del. Fick intrycket av en hop av lamm (efterföljare), med en stark ledare, som funnit en mening med livet. krydda till det hela med religion och ni har en finspya. Sjukt hur människor kan förledas. Speciellt den till vänster verkade helt hjärntvättad. En skapelse av dagens samhälle. Videorna med fina inslag av musik som höjer stämningen för att lyfta personerna och talet (ideologin) till fantasifulla höjder. Bergslandskapet i bakgrunden gör sin del. Nästan som en mytologisk berättelse. Kan ej annat än äcklas av individens svaghet och oförstålse gällande rätt och fel. Och hur det funnits och alltid kommer att finnas männsikor som behöver en ledare/gemenskap som visar dem den fela vägen. Vartefter de är kapabla att utföra det onda omöjliga, utan gränser.

  2. A basic translation from the jihadists’ message:

    They’re calling for all musims that live in Europe, in this case the francophones, to remind them that their duty is to fight in Allah’s name and they’re the most important part of this, because they live among the enemy (europeans). These ”soldiers” are inviting muslims families to allow their children to fight in the Jihad.

    • Han säger även att han ” ber sina döda bröder och systrar” som dog i attentatet, dessutom uppmanar han dem att ge sig på de ”otrogna” på poliserna, myndigheterna m fl.
      Må min Gud smitta dem med spetälska!!!!!
      I Jesus Cristus namn, AMEN!!!!

  3. Det blir som Nostradamus har sagt.
    Kriget kommer från söder och räddningen från Norr.
    De enda som har någon kraft att utföra det är Ryssland. Så vi får hoppas att Ryssland räddar oss från muslimerna.

  4. Uppenbarligen tror dessa mentala kalhyggen att de kommer till paradiset med 72 jungfrur fortare om de retar upp kärnvapenmakt efter kärnvapenmakt. Jag föreslår att ni istället retar upp Israel på en gång så får ni ”Fast Track” till ”paradiset”.

KommenteraAvbryt svar