35 thoughts on “All Time High för SD: Största partiet i Sentios mätning!

  1. Antalet röstberättigade valet 2014 var 7 330 432. Räknar vi på det så motsvarar 26,8% så många som 1 964 555 väljare. Snart är vi 2 miljoner sverigevänner !!

  2. Sentio är ett oberoende Norskt institut som inte behöver
    frisera siffrorna, det märks också på resultatet, dom har
    i stort sett prickat rätt på SD s valresultat varje gång.

  3. I realiteten är jag övertygad om att SD ligger över 30 %,
    många vill inte uppge att det är SD s politik som är
    överlägset bäst, dom andra partiernas velande fram och
    tillbaks inger inget förtroende!

  4. Hela mätningen från Nyheter Idag/Sentio.

    Moderaterna 19,3 (20,8)

    Folkpartiet 5,2 (4,6)

    Centerpartiet 7,4 (6,7)

    Kristdemokraterna 2,9 (1,9)

    Socialdemokraterna 22,0 (23,1)

    Vänsterpartiet 6,5 (7,9)

    Miljöpartiet 5,5 (5,1)

    Sverigedemokraterna 26,8 (25,0)

    Feministiskt Initiativ 2,5 (3,4)

    Piratpartiet 1,2 (0,9)

    Föregående månad inom parentes.

  5. Titta gärna in på Novus.se och kolla samtliga svenska väljarbarometrar, där kan man se att Sentio är det institut som har varit närmast SD valresultat både i valet sep.2006 och valet sep.2010. Detta innebär att dagens 26,8 % ligger väldigt nära ett hypotetiskt valresultat idag.

    • Men detta är förbjudet att rapportera i SVT. Men när PK hade höga värden i Sentio för flera år sedan så blev det löpsedlar.

  6. Betänk att i riksdagsvalet 2010 när de för första gången kom in hade 5,7 procent, antalet röster var 339 610. Strongt marscherat pågar/töser. 🙂

    • SD hade sedan 12,9 % som var lika med ca 810 000 röster. Detta är nu slaget med 13,8 procentenheter vilket ger ungefär 1,8 miljoner väljare. Det ni Röfvèn och Anna Kinberg Bata.

  7. Det måste bli värre först innan det blir bättre. De slöa som har inte förstått allvaret än vaknar förmodligen när deras fru, dotter eller barn blir våldtaget eller om de själva blir våldtagna (om de är kvinnor) av sexuellt utsvultna araber eller afrikaner. Då får SD över 50%!

  8. Senaste Sentio-mätniningen hördes inte mycket av i tidningar o öv media! Hjälp till o ringa till Sveriges radio lyssnarservice (du kan tala in på band) 08-784 84 84 el tittarservice för TV o be dina meddelande komma till Nyhetsredaktionerna. TV 08-784 2000. Ring journalister på tidningar du läser el känner till. Denna tystnad om Sentios undersökningar där nu SD är störst liknar mest Ryssland. Låt oss bli ett mer demokratiskt land tillsammans!

  9. Troligen för sent! Om SD skulle få bilda regering inom snar framtid så blir det en minoritetsregering alla förslag som SD lägger kommer att röstas ner av 7-klövern, och kaoset fortsätter!

  10. Siffrorna är glädjande, väntade och synnerligen trovärdiga.

    Synd bara att resten av Svenska folket är så förbannat fega som först ”hjälper pyromanerna att tända på, häller bensin på brasan, högljutt och engagerat berömmer brandförloppet och smutskastar räddningstjänsten, för att sedan stå passiva och betrakta katastrofen tills endast ruiner återstår, innan de till sist kollar andras reaktioner, vågar vi ringa brandkåren?”

    PK-ismen kommer att bli lika föraktad i historieböckerna som Nazismen!

    • Du har fel Trynbald han är numera Stockholmare i närheten av Odenplan, närmare bestämt på Eastmansvägen 8A Norrmalm. Men där kan han ju också gnissla tänder. Den nya stridshingsten däremot har flyttat sina bopålar till Strömgatan 18 vid Strömmen i Stockholm. Låt oss se till att han snarast åker hem till Örnsköldsvik, genom att försöka få till ett NYVAL.

      • Då var tur att jag flyttade ut på landet annars hade jag blivit granne med Sverigehataren. Och då är han granne med ekonomiexpert H. Schyffert. Det var ju bra, dom har ju så mycket gemensamt. Vänsterterroristerna samlas på ett ställe det är bra och veta.

  11. De två oberoende opinionsinstituten (Sentio och Yougov) har under den senaste tiden ständigt levererat ca 10 procentenheter större stödsiffror för SD än alla övriga. Det här förefaller mycket märkligt. Man börjar fundera på om de övriga opinionsinstituten gjort upp någon typ av avtal om avsiktlig underskattning av SD:s väljarstöd…?

  12. Roligt att du med dessa glädjande siffror vaknat till,och åter syns hos Pettersson Olli ! I kväll skall jag öppna min sista flaska HB,som står kvar i kylen sedan sista Tysklandsbesöket.Finns det något kvar att fira i detta land,är det framgångar för SD. 🙂

    • Jag har länge varit tillbaka på en länk som Pettersson bjöd in mig på. Tyvärr är formen inte den bästa och konditionen lite dålig, men än kan jag väl åtminstone ge en del av de poliskt korrekta något att tänka på. Jag går numera på rutin.

  13. Snart får SÄPO i uppdrag att stänga det rasistiska partiet.
    I övrigt måste flyktingförläggningar beväpnas för att skydda barnen.

  14. Idag träffade jag en gammal fin lärare som även är ordförande i en HSB förening. Dem flesta vet att HSB också är en paraplyorganisation till Socialdemokraterna.
    När denna ordförande även började vackla och hans fru var SD, så vet jag att stödet för SD är betydligt högre i Malmö än 27%. Skulle tippa på 30%.
    Räcker dock inte.
    Måste över 50%.
    Kommer bli så när skatter och nerskärningar drabbar S och M väljarna.

  15. Nu börjar Svenska folket se vad 7klövern ställt till med (KAOS) I dag tio milijarder till för detta vansinne. Nuvarande regering måste avgå omgående
    och nyval måste utlysas i demokratisk ordning……….

Kommentera