Varför blir det inga raskravaller när poliser skjuter sex-årig pojke med fem skott i huvudet?

UTRIKES. Poliserna jagade pojkens pappa, som körde en personbil med sonen, och öppnade eld mot bilen. Pappan var inte beväpnad. Den sexårige pojken sköts till döds med fem skott i huvudet och bröstet och dog direkt, medan pappan är kritiskt skadad.

2015-11-07_2100

De två polismännen stängdes av i tisdags från sina tjänster, men misstankarna har stärkts under utredningens gång. Till en början hävdade polismännen att pappan öppnat eld mot dem, men de tog tillbaka de påståendena efter att man inte hittat vapen i pappans bil.

Hittills i år har 970 människor skjutits ihjäl av amerikansk polis. 18 av dem var under 18 år. Ihjälskjutne sexåringen är yngst av dem alla.

-Pettersson undrar varför SVT, Aftonbladet med flera hatmedia inte nämner att poliserna var färgade och pojken vit. Tänk tanken, vita poliser skjuter svart pojke med fem skott i huvudet…

  • Vit polis skjuter en svart man utan vapen som dör – rasism, svenska media rapporterar noggrant om etnicitet på offer och förövare. Oftast är förövarna inte vit och offren oskyldiga svarta trots digra brottsregister.
  • Svart polis skjuter vit utan vapen, ej rasism och svenska media tycker etniciteten är ointressant och rapporterar den ej.

2015-11-07_2058

5 thoughts on “Varför blir det inga raskravaller när poliser skjuter sex-årig pojke med fem skott i huvudet?

  1. Det bevisar att vi har en helt censurerad och propagandastyrd media. Någon har också skrivit att endast Vita kan vara rasister eftersom vi är de starkare och dominerande! Är inte det i sig rasism??

  2. SVT OCH HATMEDIA AR BARA INTRESSERRADE ATT RAPPORTERA SADANT SOM STODJER SVERIGES MASSINVANDRINGSPOLITIK, SVARTA SKA ALLTID HA OFFERKOFTAN!!

  3. I vissa delstater i USA anställs rent slödder som poliser. Symptomatiskt för delstater med ont om pengar. ”Pay them peanuts and you get apes.”

Kommentera