Støjberg bryr sig inte om yttrandet från sin svenska kollega


INVANDRING. De svenska myndigheterna kan inte längre garantera alla migranter skydd och tak över huvudet. ”Sverige har försatt sig själva i den situationen”, säger Danmarks invandringsminister Inger Støjberg.

Det är varken en bra lösning eller på sin plats att Sverige uppmuntrar asylsökande att överväga att åka tillbaka till Danmark eller Tyskland, eftersom det svenska asylsystemet har nått ränsen för sin förmåga. Sådan blev reaktionen från Inger Støjberg (V) på torsdagskvällen, när hon vägrar att hjälpa svenskar att hantera tillströmningen av flyktingar:

”Sverige har försatt sig själva i situationen som nu råder genom att föra en, på alla sätt extrem invandringspolitik” säger Inger Støjberg och fortsätter ”Vi behandlar de asylärenden vi får i Danmark, och det är min klara förväntningar på att svenskarna behandlar sina asylärenden. Jag ser inte att vi bör ta del av svenska asylsökande”, säger hon till Jyllands-Posten.
2015-11-06_1519 2015-11-06_1518

19 responses to “Støjberg bryr sig inte om yttrandet från sin svenska kollega

 • Pica pica

  ”Sverige har försatt sig själva i situationen som nu råder genom att föra en, på alla sätt extrem invandringspolitik” säger Inger Støjberg.” Eller riktigare – Sveriges politiker har drivit sin linje utan att fråga svenska folket.

  Varför sållar inte Sverige bort t ex afghanerna som Tyskland skickar tillbaka för de kommer inte från ett land i krig? I Sverige är snart de efterblivna afghanerna snart den största delen av de asylsökande och enligt MV så får nästan 80% av dem uppehållstillstånd.

  Vad de handlingsförlamade EU-bossarna inte tänker på är att så snart de har uppehållstillstånd som europeer kommer de att sprida sig som de vill. Alla gränser inom EU står ju öppna och om Sveriges ekonomi brakar ihop drar de till ett ”bättre” land.

  Gilla

  • Lars Å Månsson

   Precis så är det Pica…Nu kommer alla dessa Afghaner som befinner sig i Tyskland,att vandra vidare till Absurdistan när de fått vetskap om tyska utvisningen !Kanske merparten av de 5.000 som nu väntar på en färjförbindelse,är just från detta i c k e krigsland.

   Gilla

 • angelicaplacet

  Ja,det är verkligen en extrem invandringspolitik dom sju partierna för.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Inger – jag håller med dig

  Gilla

 • Björn

  Återigen bevisas det: Danmark ÄGER!! Danmark är BÄST!! Där hycklas det inte och man prioriterar sin egen befolkning precis som vilket annat land som helst UTOM det fullständigt urspårade Sverige. Jag SKÄMS över att vara svensk när jag åker till Danmark.

  Gilla

 • Tony

  Nej,skam tror jag inte dom vet vad det är!

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Så går det när man tar sig vatten över huvudet. Men vi är ju så goda…..

  Gilla

 • Nils Dacke

  I Danmark har man en regering som förstår att deras första ansvar är mot egna landet och dess medborgare och i andra hand andra länders medborgare. I Sverige har vi en regering och en alliansopposition som i första hand (tänker ) på hur vi skall hjälpa utlänningar, skillnaden är också att i Danmark har man en fri och kritisk tänkande media och press men i Sverige har PK-facisterna inom media tagit makten och styr vad/hur vi skall tänka, gäller inom statlig media SVT/SR och de större privata mediekoncernerna som ex Bonniers. Detta kommer naturligtvis att slå tillbaka när svensken inser hur styrd han i verkligheten är och vad som är politiskt korrekt .

  Gilla

 • jgarn

  Sverige är inte längre en suverän stat, Sverige kan inte längre hävda sina gränser. Sverige har ingen kontroll över vilka som väller in i landet. Sverige kan inte längre skydda sin befolkning. Sveriges försvar, tull och polis har inte längre kontroll över situationen.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  Sverige skulle behöva en klok dansk att leda landet, en sådan som Christian Tyrann som styrde Sverige under några år, han låg bakom Stockholms blodbad och tänk o man fick läsa om något liknande idag, idag kan de förstöra Sverige utan konsekvenser och sedan avgå med 150,000kr i månaden…..-hur länge till ?
  DE KOMMER ATT HÄKTAS OCH FÅ SITTA PÅ KUMLA PÅ LIVSTID, ANSVARIGA POLITIKER, DET ÄR JAG ÖVERTYGAD OM….Det är i alla fall där de borde vara de kriminella och ansvariga för Sveriges massinvandringspolitik och de öppna gränserna…

  Gilla

 • per22

  Inger Støjberg har förstått vad ordet ansvar innebär, till skillnad från Stefan Löfven.

  Gilla

 • Tony

  Danmark gör helt rätt, låt dessa politikernollor ta ansvar för
  sina egna gärningar, det som dom blivit varnade för länge,
  men högdraget avfärdat som rasism främlingsfientlighet när
  andra använt hjärnan och påtalat det! Lås in dem och kasta
  nyckeln!

  Gilla

 • ossie

  En helt riktig slutsats, som man bäddar får man ligga heter det ju. Synd bara att det även drabbar oss som haft vett att rösta rätt.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  Danmark håller helt klart en mer realistisk och jordnära linje i den här frågan, Sveriges regering borde omedelbart utlysa nyval, nu måste svenska befolkningen vakna Svetoch inse allvaret annars kommer de aldrig att göra det, – är det helt tappade bakom en vagn ?
  Sanslöst ANSVARSLÖST att det väller in människor vi inte har någonting gemensamt med, detta tack vare en sinnessjuk SIGNALPOLITIK från Miljöpartiet och Socialdemokraterna, i grunden handlar det om en masspsykos och bristande verklighetskontakt. Det jag ser framför mig kan närmast liknas vid ett inbördeskrig, alla resurser kommer att gå till muslimska invällare och det med av upplånade pengar av svenska staten. Godhetsnarkomanerna styr och ställer som de vill med hjälp av SVT, Aftonbladet, Expressen, Metro….
  Framtidsutsikterna för gemene man i Sverige är mycket dystra, jag vill säga nattsvarta!
  Den godaste gärning svetsaren kunde göra är att utlysa nyval och ta nu för fan och vakna svenska folket om ni inte gjort det, – läs alternativmedia och få ett uns av sanningen, se även på youtube och dansk tv om massinvandringen. Det är så allvarligt så att jag tycker ansvariga är klart kriminella, de borde ställas till svars för detta!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   ”GODHETSDÅRARNA” har satt Sverige riktigt i skiten, det vi ser nu är de facto början till slutet på Sverige som ett industriland, vi är en ekonomi djupt skuldsatt som lånar till att bekosta massinvandringen av muslimer, detta leder oss definitivt ner i avgrunden. HUR DUM FÅR EN MÄNNISKA BLI ?? VILKET ANSVAR KOMMER VI ATT KUNNA UTKRÄVA AV ANSVARIGA I FRAMTIDEN ??
   Det måste bli konsekvenser för alla dem som skadat landet svårt och tillåter exempelvi IS att öppet agera mot Ryssland med Sverige som bas, något svenska regeringen stödjer öppet.

   Gilla

  • Tony

   Ja det är detta kräk som försatt oss i denna sörja.
   en ledare som är så jävla korkad som han, och som
   börjar att straffa befolkningen när man inte röstar rätt
   enligt honom, är värd all världens förakt!

   Gilla

  • age

   En psykopat är alltid missförstådd — i efterhand, när han behöver återupprätta sitt anseende.
   ”öppna era hjärtan” blev ju helt missförstått enligt vederbörande.

   Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   Bra bild, Fredrik var en värdigare statsminister än svetsaren men hade många skruvar lösa i invandringsfrågan, en psykopat ut i fingerspetsarna, en streber som fullständigt skiter i Sveriges befolkning, han la delvis grunden till det vi ser i dag, det är de facto landets undergång.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: