Sverige är fantastiskt

Ta och läs bifogade länk. Det är en redovisning från SIDA rörande konsekvenserna vad gäller de av finansministern aviserade nedskärningarna av biståndsbudgeten, ca 60%

Klicka för att komma åt exempel-pa-konsekvenser-av-minskade-bistandsanslag.pdf

Allt detta förloras för att vi ska kunna härbärgera en handfull ljugande skäggebarn i Sverige. Man undrar om våra politiker är riktigt spantade. Sverige är fantastiskt.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

10 thoughts on “Sverige är fantastiskt

  1. SVeriges styrs av en av de mest lögnaktiga och sjuka politiker som finns i hela världen och aldrig någonsin kan de bli av med sina anställningar hur inkompetenta och odugliga de än är. De är garanterad nya anställningar hur otroligt odugliga de än är.

    Mona Sahlin är beviset.

  2. Frånsett att jag inte alltid tycker att de som sätter sprätt på biståndet gör detta på ett klokt sätt så borde detta att Sida ryter till får våra döva sossar att tänka till.

    Det är ju inte bara Mona Sahlin som tycker att hon borde få en internationell topposition utan både Stefan Löfven och Margot Wallström. De har inte lyssnat på svenska folket, inte på grannländernas politiker eller all utländsk media som förskräcks över vansinnet med att rasera Sverige.

    Men kanske blir de försiktigare om de gäller deras egna karriärer?

  3. Sverige är inte fantastiskt………längre!

    Jag har bara under den senaste månaden stött på minst tio tungt kriminella personer som köper upp allt i fastigheter för att starta boenden för asylsökande ensamkommande flyktingbarn, transitboenden, utslussningsboenden och asylmottagningar.

    Det här är nu så lukrativt så att den ena gangstern efter den andra startar upp och affärerna går så fantastiskt bra att de inte har tid med regelrätta stölder, utpressningingar och annat. Ingen koll är det heller, bara de rekryterar en underbetald socionom som verksamhetschef.

    https://meritwager.wordpress.com/2015/11/02/en-vd-for-ett-fastighetsbolag-den-undre-varlden-expanderar-enormt-for-varje-vecka-och-ingen-politiker-bryr-sig/

  4. Ja den där listan från SIDA med nedskärningar blir ett svårt kapitel för Löfvén m.fl att ursäkta och vifta bort. T.o.m. att skylla den på SD kan bli svårt. Kanske dags att ompröva dagens vansinniga asylpolitik?

  5. Det här passar som hand i handske i det nyligen belysta Agenda 2030.
    Biståndet till tredje världen minskas radikalt, dess utveckling stannar av samt att sjukdomar börjar grassera.
    Analfabetism breder ut sig samt extremism och terror.

    Pengarna stannar då i I-länderna med all teknologi/betydande industri.
    Är det åt hvete eller är det åt hvete?

  6. Tonen har onekligen skruvats upp en aning lite överallt verkar det som. Det ser ut att bli en spännande höst 🙂

    ”Gellert Tamas, den misslyckade narcissistiske psykopatiske journalistdåren som lurade hela svenska folket att flyktingföräldrar är oskyldiga till svår tortyr på de apatiska flyktingbarnen. Nu intervjuas totaldåren Tamas av totaldårarna på SVT kultur”

    http://jajj.se/idioten-gellert-tamas-med-idioter-pa-svt/

  7. Här har vi en person som har valt att stå utanför åsiktskorridoren 🙂

    Ord och inga visor helt enkelt!

    ”Om det hade funnits någon som helst stake i ”motståndet” skulle man för länge sedan börjat att i första hand ta sig hem till förrädare av olika slag (antivita politiker, invällarprofitörer, ”journalister” m.fl.) och skoningslöst hugga huvudet av dem, en efter en, om det så måste ske framför deras skärrade familjer. Innan avrättningen läser man snabbt upp deras avskyvärda brott — medhjälp till folkmord — och filmar allting för att ”lägga upp” och sprida överallt. Bocka av förrädaren på dödslistan och därefter omedelbart bege sig till nästa. Och nästa. Och nästa. Fanatiskt. 24 timmar om dygnet. Ingen rast och ingen vila

    http://www.kimmoa.se/rn/aktuellt_1446498220#i1446498220

  8. Och idioten tycker det är bättre att lägga pengarna på att importera analfabeter från Afrika.

Kommentera