Skandalreportage om Petterssons blogg i hatmedia

HATMEDIA. Efter dagens besök av Södermanlands Nyheters skjutjärnsjournalist så kan vi vänta oss ett reportage om Petterssons blogg som inte är så svårt att lista ut vad det kommer att handla om. 

Det kommer inte att handla om vi och dom utan om Dom och dom. SN:s reportage har allt för ofta handlat om hur positiv invandringen från världen utanför Europa är för Sverige och de problem som har uppstått beror på Sverigedemokraterna och oliktänkande som Petterssons blogg, inte på politiken för en sjuk av riksdag och regering sanktionerad politik, som ökar motsättningarna och riskerar att sätta landet i brand när människor inser att de numera är andra klassens medborgare i sitt eget land.

Inte ett ord om att SD och Petterssons är ett resultat av censuren och åsiktsförtrycket som råder på dagens media, sedan SN slutat slutat tänka självständigt och i stället leker följa John med övriga media.

Minns ni reportaget Simma för livet i SN, där skrev SN om hur unga invandrarbarn fick lära sig simma från tidig ålder. Inte ett ord om varför det bara var pojkar på bilderna trots frågor från många läsare.  Man vill inte förnärma de nya svenskarna med sånt larv som jämlikhet mellan könen.

Nyköpings imam intervjuades av SN och då nämnde nämnde Ali Mustafa att det var värre att vara ateist än att mörda en människa. Det föranledde inte SN:s reporter att höja på ögonbrynen och ställa en följdfråga. Muslimerna kan ju bli kränkta.

SN gillar inte en fri debatt som den vi har på Petterssons där alla får kommentera (ja, ja Albin, du är ett undantag) utan valde att lägga ut åsiktsfriheten och censuren på entreprenad så numera är debatten så gott som död på SN, trots förre chefredaktörens drömmar om den fria debatten så kallade han oliktänkande kommentatorer pissrännor.

Nåväl, Nyköpings imam Ali Mustafa hade även en fru som bloggade på SN, Inaam Arabi, en ung trebarnsmamma från Nyköping. Hon är eller snarare var dessutom gift med Nyköpings imam för den gode imamen hade den dåliga smaken att spöa upp och hota sin dåvarande fru då och då och det skrev imamens fru om på sin blogg i SN, därifrån försvann den dock lika fort som en avlöningen. Pettersson sparade dock inlägget och det finns HÄR. En annan av SN:s favoriter gudsmannen Kjell Wiklund har sagt att denne man, Ali Mustafa, sprider en del inte så trevliga saker på sina sammankomster men det har inte föranlett SN att göra några granskande reportage om islam i Nyköping.

Journalisten som ber om ursäkt, var anställt på SN och skrev bland annat ”Mellan skål och vägg kan jag säga att i valrörelsen till EU 2009 och till riksdagsvalet 2010 sorterades fullt legitima insändare från SD bort. Sverigedemokraterna och deras sympatisörer behandlades inte på samma sätt som de andra partierna” och ”I flera år har jag samlat på mig mail i vilka chefredaktören beskriver hur Sverigedemokraterna bör motarbetas och hur man till exempel bjöd in en lokal socialdemokrat till ett möte på redaktionen i samma ämne. Det senare var ett rejält demokratiskt övertramp, vilket jag påpekade, men inte fick något vidare gehör för”. Det var en av anledningarna till att jag startade bloggen. 

-Pettersson spekulerar därför om att reportaget som kommer i SN kommer att handla om Petterssons bloggs skribenter och kommentatorer och deras sätt att kritisera samhällsutvecklingen och SN kommer även att insinuera att det är vi oliktänkande som bär ansvaret för morden i Trollhättan, bränderna i asylboenden och allt annat negativt som händer i samband med invandringen.

SN kommer garanterat inte att se sin egen roll i det hela, inte eller skyller man på de väljare som röstat fram dagens vansinniga politik och naturligtvis kommer man inte att nämna de invandrare i Brandkärr som spränger, skjuter och knivhugger.

Det är tydligen bättre journalistik att försöka skylla eländet i världen på Pettersson och hans blogg liksom det är bättre att skyll på febern än att försöka bota sjukdomen.

SN har för vana att försöka skjuta budbäraren i stället för att göra något åt budskapet, när det inte överenstämmer med deras eget.

Hur som helst tackar jag för reklamen och uppmärksamheten. Södermanlands Nyheter ägs av Eskilstuna-Kuriren AB och det verkar som de lägger ned en hel del resurser på vår blogg så vi kan räkna att vara med i minst tre tidningar vilken dag som helst. Eskilstuna-Kuriren, Katrineholms-Kuriren och Södermanlands Nyheter är nästan identiska kopior med gemensam redaktion. Det kallas visst mångfald av hatmedia. Nedan en ögonblicksbild över intresset för Petterssons blogg. Mediacreeper visar löpande vilka som är intresserade av vår blogg.

2015-10-29_2118

16 thoughts on “Skandalreportage om Petterssons blogg i hatmedia

  1. Nu när det visar sig att 7-klövern (förutom mupparna och S) mer och mer börjar förstå att SD haft rätt hela tiden och anammar deras politik, så kan väl Svensk massmedia också göra det och sluta att förfölja och idiotförklara dom som har har politik på sin agenda, nämligen SD.

  2. Vid profetens skägg, helt absurt!
    – Gilla vår politik eller håll käften!
    Snacka om omvänd bevisbörda. Istället för att Asylpatrasket skull medge att de kanske gått lite väl hårt fram med bristande information till allmänheten om volymer och varit alltför ivriga och naiva med att lösa hela världens flyktingproblem. Ja, istället anklagar man den politiske motståndaren för ansvarsbrist, uppvigling och uppmaningar till våldsdåd. Antar att det finns sådana bloggar också men Petterssons blogg verkar enligt min mening rumsren. Det kan jag själv intyga. Det är ju f ö också ganska lätt att läsa innantill om uppträdandecodex.
    Nej, Petterssons blogg måste försvaras!!!

    • Läste precis artikeln på nätet och den var löjligt svag och generell, tillförde inget nytt i saken. Att en iofs vettig kriminolog med högt anseende ser möjliga samband mellan ”hatretorik” och ”attentat” gör väl i såna fall oss alla till ”kriminologer”. Sambandet mellan en fullständigt absurd asyl- och migrationspolitik, attentat och vanligt folks oro och mående talas det dock inget om. Undrar om inte SN och dess uppdragsgivare sågar av den gren de sitter på?

  3. ” Näthat kan trigga brott” är rubriken på det reportage som SN levererar i sin ”lokaltidning” denna morgon.

    Att SN inte har fler ingångspunkter än de man använder sig av i reportaget är ingen överraskning. Citatet från rubriken, kommer från Jerzy Sarnecki.

    Vilket är ett påstående utan belägg , eftersom han säger ” KAN”. Fast det bygger SN hela sin artikel på, då genom att ha saxat 6 kommentarer från Petterssons. Vilket enligt SN då tydligen skulle kunna VARA ev. orsak till att asylförläggningar brinner. Vilket då måste vara samma typ av retorik ,när 500 skolor och förskolor brann år 2014, om man ser det från SN:s journalistiska gärning.

    Sedan följer, ”som vanligt”, några stående kommentarer från två av det ”partiska” Expos två medarbetare , Daniel Poohl och Alexander Bengtsson. Inget nytt under himlen där.

    Naturligtvis ska allt våld och alla brottsliga handlingar fördömas. Detta gör jag, samt detta påtalar man ofta och skriver ut, även från Petterssons blogg. Det var inget SN fick med i reportaget och i deras fakta rutor. Trots att de har läst Petterssons i åtskilliga timmar. Utan det som passar SN:s partiska vinkling tar man med naturligtvis.

    Reportaget inramas med en stor bild av branden från Munkedal. Vilket är lite ”komiskt”. Detta är saxat från GP.

    ”Branden startade förmodligen inomhus. Det säger kriminalkommissarie Thord Haraldsson om branden på asylboendet i Munkedal förra veckan. Än så länge vet polisen inte vad som startade branden.

    – Vi har ingen brandorsak men med all sannolikhet började det inne i huset, säger Thord Harladsson.Brandlarmet på boendet hade inte löst ut och orsaken till det är fortfarande oklart.

    http://www.gp.se/nyheter/vastsverige/bohuslan/1.2877048-branden-pa-asylboende-startade-inomhus#sthash.KL1YVmtx.dpuf

    ”Dumma och omdömeslösa” kommentarer är nog något man inte kan undvika att läsa, precis som dumma och omdömeslösa artiklar från vår svenska media kår. Det är en helt annan sak att stå upp för dem.

  4. Jag har aldrig läst SN och kommer aldrig att göra visste inte att de fanns innan jag gick in på petterssonsblogg, – de fungerar uppenbart som AB och Expressen, ägarna bestämmer vad som får skrivas och allt måste vara politiskt korrekt.

  5. All reklam är bra reklam! Syns man inte, finns man inte! SN kampanjen kommer garanterat skapa större nyfikenhet hos svenska folket!

    Den Sverige vänliga SD politiken har kommit för att stanna och växa i konungariket Sverige!

    Så Sverige vänner låt oss innerligt önska att övriga media hänger på och skapar fler läsare och sympatisörer!

    • Jag slår vad om att ingen av dessa kommer starta ett företag som kommer bli börsnoterat, ingen kommer registrera ett varumärke som kommer bli känt, ingen kommer få ett patent beviljat, ingen av dessa kommer bli kända i något större sammanhang alls förutom negativt. Kanske våldtäkt, kanske stöld eller rån, kanske mord?
      Jag satsar 100.000 kr. Någon som sätter emot?

  6. Kul då att Petterssons blogg läses av betydligt fler än de som orkar knappa in på SN:s webbsida. M.a.o. är det betydligt fler som får Petterssons version än SN:s

  7. Många pk journalister ser sina arbeten försvinna allt fortare, efter som allt fler inte läser deras lögner och förföljelse av SD sympatisörer.
    På bl.a. Petterssons blogg får vi en verklighetsförankrad upplysning som annars hade gömts undan av SVT och pk.
    Slut med detta nu. Nya tider-:) Avpixlat m.fl. finns också.
    Får sjunga som danskarna. Vi står side om side. Vi är blå-gula.

KommenteraAvbryt svar