Hoppas dom hamnar i helvetet och stannar där i all evighet

En ”TV kommentator” i Saudiarabien kommenterar de cirka 300 Iranier som dödades i  ”paniken i Mecka”!

FjärranÖsternRedaktören undrar: Vad är det i den muhammedanska kulturen som Mona Stalin anser vara så bra och överlägset vår betydligt mer framgångsrika kultur?

sahlinmidsommar

 

12 thoughts on “Hoppas dom hamnar i helvetet och stannar där i all evighet

  1. Mona har väl som de flesta andra S, MP och V kvinnorna tröttnat på den svenska jämställdheten och längtar till den muhammedanska ojämställdheten! Där finns allt Mona längtar till och efterfrågar, där finns identitet, kultur, historia och stake!

    Går inte att se det på annat sätt! Mona vill ha karla karlar och inte några fjollor!

    Skäggiga muhammedaner ska det va, de har både identitet, kultur, historia och stake med sig redan från modersmjölken! Vi svenska fjolliga jämställdhets beivrande män utan varken identitet, kultur, historia och stake är fullständigt ute!

  2. Klart att Mona blir impad av Muhammedaner, jag menar
    det är ju inte vanligt att Svensson springer runt och skär
    halsen av oliktänkande, sådana riktiga karlar finns inte
    i Sverige, vi har ju bara Midsommar och sådana töntiga
    saker!

  3. Börjar tro att jag missförstått statistiken!
    Den 50% av mänskligheten som är dummare
    än genomsnittet är naturligtvis de som är
    hjärntvättade d.v.s. muslimerna.
    Vad annars?

    Jag är rädd! — för muslimerna!

  4. Mona Muslim är Socialdemokraternas andliga ledare, detta är tragiska figurer och den värsta idioten för dagen är den som kallar sig för Sveriges statsminister…..
    Pratade med en bekant idag som visade sig vara en mycket klok man, invällarna tillhör en annan ”flora och fana”, väldigt bra uttryck, använd det….DET ÄR UPPENBART ATT SVERIGES MEDIA MED SVT I SPETSEN MÖRKAR ALLVARLIGA FAKTA….
    Tänker på Trollhättan där de blodtörstiga muslimerna gjorde IS tecknet….NÄR KOMMER DESSA MÖRDARE ATT HÄMNAS ??? Det är bara en tidsfråga!!!

  5. Skulle jag här ge uttryck för vad jag egentligen skulle vilja hända den våldsbejakande häxan MS, skulle Pettersson antagligen ge mig livstids respass från denna blogg. Nöjer mig att konstatera att jag inte vill leva i hennes Sverige.

  6. Om hon nu älskar muslimers kultur varför bosätter hon sig inte då i något sådant land? Dra hit folk för att hon slippa trista svenskar. Om hon vill ha spänning och kickar är det hennes problem, inte vårt!

  7. Vilken sympati mot deras bröder! Varför är vissa muslimer så hatiska mot andra religioner och säger att de bara ”försvarar sig”?

    De flesta muslimer som dödas blir mördade av andra muslimer.

KommenteraAvbryt svar