”Tawheed” fingret i SVT:s barnprogram

MÅNGFALD. SVT Dilemmat med Doreen. En röst. Om videon nedan är representativ, kan du se hur snabbt det går att utrota de sällsynta, blonda skandinaver som är fyra procent av världens befolkning och göra dem svarthåriga. SVT kallar det ”mångfald”. 

Pågår det verkligen ett folkmord på svenskarna? Det låter naturligtvis dramatiskt, men titta igenom de 25 definitionerna från 1946 till 2015, det är inte svårt att hitta definitioner som tangerar det den svenska befolkningen utsätts för. Folkmord är mycket mer än mord, på samma sätt som en mordbrand inte behöver innebära att någon dödas.

Tawheed-fingret (Tawhid) är en symbol för islamisk enighet, många skärmdumpar här. Tawhid är islams mest grundläggande koncept och symboliserar att guden ”Allah” är den ende.

Mer på Snaphanen, vi ska inte överdramatisera men ni kan fundera på vad som hänt om Doreen gjort Hitlerhälsning eller viftat med ett kristet kors i SVT:s barnprogram och det är helt klart att de blonda är i minoritet i Sverige…

Ser ni likheten?

Syrien 2015
Syrien 2015
Trollhättan 2015
Trollhättan 2015

2015-10-28_1152

15 thoughts on “”Tawheed” fingret i SVT:s barnprogram

 1. Haha. Rasisterna blir mer korkade för varje dag. Komiskt detta ju.

  Igår pekade jag ut en fågel i ett träd år en släkting. Då är jag kanske islamist.

 2. Bara så ni vet! Så är behrang Miri inte ens muslim till att börja med, samt så är inte blondahåriga människor 4% av jordens befolkning? Det finns blonda på de afghanska bergarna det, och sedan så finns det melanesier också? Vissa afrikaner är också krulligt blonda (afrikaner i Afrika alltså) finns också en hel del blonda bland aboriginer också. Vill man beskydda och hålla Sverige fritt från elände framöver så får man hålla sig till fakta inget annat, det enda vi vet är att ”vita svenskar” kan bli utbytta av andra folkslag, detta är fakta från välkända ekonomer, men att påstå att nordisk utseende är speciellt osv, håller helt enkelt inte med faktan och intellektet.

  • Ahmed, bara till att börja med så säger Behrang Miri själv att han är muslim men inte praktiserande sådan. Han är född i Iran.

   Sedan drar du upp blonda från andra världsdelar när det i inlägget står blonda skandinaver. Håll dig till fakta om du ska kommentera och kritisera andra för dålig faktakontroll.

  • De ljusa afrikanerna , aborginer och andra som borde vara mörka är istället ljusa för att de är ALBINO och är alltså genetiskt sjuka som orsakar pigmentfel ! !

   Vi i norr är inte ljusa för att vi är sjuka , vi har anpassats till det solfattiga klimatet ! !

 3. Hörde idag på radion att fingertecknet ”Tawhid” hade förekommit på Lavin Eskandars begravning i Trollhättan.

  Vilket är mycket sorgligt att höra. Lavin Eskander ska ha all respekt, omtanke och kärlek för det fruktansvärda som hände honom.

  Fast att man som närmaste sörjande använder hans begravning till att visa ”Tawhid” är mycket beklagligt. Tror inte Lavin Eskander uppskattar det i ”sin himmel”.

  Lite info om finger tecknet.

  Ett finger i form av det högra pekfingret betyder att Gud är en. Vi har sett det många gånger på sistone bland IS-anhängare och är ett av det vanligaste och kraftfullaste handtecknen för närvarande.

  Många som ser det högra pekfingret peka mot himlen tolkar det ofta som att IS-krigaren pekar mot Allah, men det betyder egentligen att Gud är en.

  Tawhid betyder Guds enhet, att Allah är en monoteistisk gudomlighet, vilket är islams fundament. Det är alltså motsatsen till polyteistiska religioner som hinduism eller treenigheten (Fadern, Sonen och Den helige Ande) inom monoteistiska kristendomen.

 4. Enda räddningen är att ta kampen. Muslimerna och deras medhjälpare i 7-klövern och slaskmedia måste ut ur landet, annars är vi förlorade.

 5. Judarna gjorde ett fantastiskt arbete med öppna portarna till Spanien i samband med islams intåg där.

  Nu verkar det som om judinnan Doreen Månsson ser som sin livsuppgift att mjuka upp våra små så att de sänker sin naturliga gard mot det främmande och obehagliga.

  Jag högaktar Israel och judar, men förtränger inte det faktum att judarna förutom att vara enastående kapitalister också är oerhört framstående kommunister.

Kommentera