Mordet i Trollhättan är en symptom på en sjuk politik

Dick Erixon skriver att Anton Lundin Petterssons brutala mord på två oskyldiga ungdomar är en följd av en sjuk politik.

”En av riksdag och regering sanktionerad politik som ställer grupper mot varandra och underblåser motsättningar som kommer att öka lavinartat i takt med att människor får klart för sig att de numera är andra klassens medborgare i sitt eget land.”

I Solna har allmännyttan avsatt 25 procent av samtliga lediga lägenheter till nyanlända, dvs var fjärde lägenhet.

Magnus Nilsson är moderat och VD i Signalisten som nu viker 25 procent av beståndet till nyanlända och han försvarar beslutet med att ”detta är en konsekvens av en generös flyktingpolitik och att flyktingar måste ha någonstans att bo”.

En upprörd mamma hörde nyligen av sig till lokaltidningen och berättade att hennes två barn stått länge i kö för en egen lägenhet, men att inga finns. Nu får de bägge se sig omsprungna av människor från andra länder som dessutom inte behöver betala för sig.

Dick Erixon menar att det är beslut som just detta som kan trigga bortglömda personer till handlingar ingen av oss önskar se. Vad som fick Lundin Pettersson att mörda är höljt i dunkel och det verkliga svaret lär vi aldrig få, men tveklöst leker politiker och myndigheter med elden just nu.

Erixon pekar också på en detalj som borde lyftas upp. Det är medmänsklighet att låta nyanlända gå före, men rasism när man kräver att regelverk följs och att man låter de som stått längst i kön få gå först.

Källa: Dick Erixon

Förövrigt anser jag att Stefan Löfven ska avgå och ta resten av den feministiska regeringen med sig.

18 thoughts on “Mordet i Trollhättan är en symptom på en sjuk politik

  1. Dumma Petterssons blogg. Det är inte politiken som håller på att splittra Sverige utan alla ni som hatar på människor som inte ser ut som ni gör och varför vad gör er mycket bättre än andra människor ni är smutsiga jävla rasister och nu kommer även andra att tro att dom gör ”Skillnad” och försöka sig på det som hände i Trollhättan. men vet ni vad nu är vi enade och vi får se vem som till slut står kvar jävla pajas

  2. ” Ett säkert ställe” ja det skulle väl va sjumilaskogen.
    Dit vill inte kravmaskinerna. Dom vill ha service.
    Jag kan inte se att vårt alternativ ska stanna vid att fly fältet
    Detta är vårat land.

  3. Det har inträffat tre mord detta år: ett mord begicks av en gästarbetare, ett av en asylsökare (eritrean) som fick avslag p.g.a. Han redan hade sökt asyl i Italien, motivet var att angripa vita svenskar så att han får uppmärksamhet, och det andra just nu Anton Lundin Pettersson, som enligt vår avskyvärda, bedrövliga media påstår att han hade sympatier med nazityskland, och att han lyssnade på bl.a the Amazing atheist,angry foreigner, och att han spelade tv spel? Hur kan detta som jag påpekade ovan ha något med mord att göra? Nu skyller man också på ett politiskt parti d.v.s. Sd ,varför? Jo att Anton ogillade massinvandring, men jag är också kritisk till den oerhörd konstiga invandrings politiken också? Så är jag också en risk för skolorna eller? Eftersom att jag själv har en invandrarbakgrund så är jag en onkel tom,husneger, och allt skit som man blir stämplad med! Jadå Sverigedemokraterna växer, och en raskrig/inbördeskrig väntar på hörnet.

  4. Jag är lika kritisk till dessa mord som jag var på morden vid IKEA i Västerås. Då fick jag beröm. Nu får jag skit för samma hållning. Mari han kunde väl flyttat dit han ville. Tycker inte detta var floskler från min sida. Där jag bor i lilla Oxelösund har vi inga större problem. Men sju mil bort i Södertälje finns problem. Dit skulle aldrig jag flytta. Mord är alltid mord och det finns inga ursäkter. Jag tyckte Löfven skulle besökt Västerås också. Vissa städer har mer problem än andra. Ikväll hoppas vi våra svenska tjejer tvålar till Danmark i fotboll. Trevlig Kväll Mari!

    • Det är bra, Roland Karlsson. Allt våld ska fördömas, förutom det som behövs vid självförsvar.

      Däremot kan man ofta utan större problem , se orsak och kunna analysera sig fram till, varför en del våldshandlingar begås i dagens samhälle. Vilket är nödvändigt för att hejda ännu mer våld för framtiden.

      Dick Erixon är ju inne på helt rätt analys av vad som sker i dagens Sverige. Håller med honom och jag tror nog att en stor majoritet av den svenska befolkningen, delar den uppfattningen, som han så klokt pekar på och skriver om.

      Att vår styrande regering är ansvarig för det som sker är inget att hymla om. De och tidigare DÖ-nickar samt statsminister, bär ett stort ansvar för att motsättningar och prioriteringar görs på helt fel i vårat samhälle av idag.

      Det som man en gång i tiden, som arbetarkille, var stolt över.

      Nu skäms man för sosse-regeringen och LO som säger sig företräda arbetarna. Vilka ynkliga och egoistiska ”fasadmänniskor” de är, och även de som står bakom dagens regering och LO.

  5. Så fort en polis bara ens tänker använda sitt vapen så kommer alltid massvis med protester! Käbbel om övervåld och annat värdelöst trams översvämmar då alltid SVT och annan skräp, lögn och hatmedia! Den här gången hörs inte ett ljud, ingen protesterar ens det allra minsta, istället ljuder jubelropen från vänsterpöbeln, Stefan Löfven gick t.o.m. ut och hyllade polisen för dödsskjutningen av den svenska ynglingen!
    Nu undrar jag varför? När polisen kom till platsen så hade Anton Lundin Pettersson redan sårat och dödat två personer, dramat var då redan över för länge sen! Anton gjorde heller inget motstånd eller hotade polisen på minsta sätt, ändå sköts han till döds! Varför?
    Och varför hörs inga protester?
    Var kanske polisen som sköt neger?? Någon som vet? I så fall har jag svaret på mina frågor.
    Tex

    • Precis min tanke, vore bra om vi fick namnet på polisen. Jämför med skjutningen av den 70 åriga muslimska mördaren i Husby, då startade invandrarslöddret ett upplopp som pågick länge och Husby blev ökänt över hela jorden. Den 70 åriga muslimen var en dömd mördare, han hade hedersmördat sin dotter svinet!
      Jag tror de är skyldiga att göra en utredning av mordet på Anton, vi får se vad den utredningen ger….
      Att SVETSAR MONGOT HYLLAR DÖDSSKJUTNINGEN AV EN SVENSK, ETT BARN PÅ 20 ÅR ÄR ETT LÅGVATTENMÄRKE!

  6. Det är väl dags att 87.an vaknar och inser att de själva beställt detta precis som medlemskapet i EU, själv röstade jag NEJ.
    Sveriges befolkning får inte någon adekvat samhällsinformation via SVT, Expressen, Aftonbladet, Metro och det är ju tråkigt….Kanske dags att 87:an hämtar INFORMATION SOM ÄR KORREKT EX. HÄR PÅ PETTERSSONS, AVPIXLAT, TINO S. BLOGG – JÄVLIGT SKÄRPT KILLE…
    Eller kolla på BBC, Dansk TV osv.osv. NU HAR 7klövern importerat 1mijon bidragsturister från främmande länder, kanske 87:an börjar fundera och tycker det är konstigt ?
    Det blir nog statsbankrutt eller inbördeskrig innan befolkningen fattat något….TRAGISKT!!

  7. Ett mord går aldrig att försvara. Det är han som varit sjuk, för en frisk människa skulle aldrig genomfört detta. Våld är aldrig försvarbart även om man ogillar politiken. Grabben var ung och hade kunnat flyttat om han inte ville bo i en mångkulturell stad. Hoppas detta var sista gången vi tvingas uppleva något sådant. Varje människa är suverän och okränkbar.

    • Du inbilar väl dig inte att detta var det sista? Dessa brott och mycket grövre kommer bar att bli fler, så du får vänja dig. Du kommer att få höra om sådant här flera gånger om dagen i fortsättningen så länge Sverige står utan regering och har en helidiot springande omkring och kallar sig för Sveriges statsminister.

    • Vart skulle han flyttat? Det finns knappt ett enda ställe i landet där vanligt folk har råd att bo som inte är fullt med asylmissbrukare. Att dessa dessutom genom omvänd diskriminering upptar medborgares platser på bostadsmarknaden, på utbildningar, i vårdköer, på arbetsmarknaden osv med satsningar medborgare bara kan drömma om gör folk inte bara uppgivna utan även frustrerade och ursinniga. Jag tror inte politikerna i regering och riksdag vet vilka känslor som är i omlopp ute i samhället för hade de vetat det hade de omedelbart tvärnitat och börjat vända asylmissbrukarströmmarna tillbaka ner i Europa. Folket har helt tappat hoppet om framtiden och det är fullkomligt livsfarligt i ett samhälle utan polis och militär…

  8. Läs i Åbo Underrättelser vad pensionerade rektorn Ingwar Blomster, med 30 års erfarenhet från den svenska skolvärlden, anser om händelsen i Trollhättan!

    http://www.abounderrattelser.fi/news/2015/10/tidigare-rektor-i-trollhattan-till-au-morden-var-ingen-slump.html

    Blomster har även skrivit en insändare till Hufvudstadsbladet (Helsingfors), där han skildrar skolkaoset i Trollhättan och den socialdemokratiska makthunger och dryghet som vållat detsamma. Jag tror att insändaren bara kan läsas av registrerade läsare, men jag lade in huvuddelen av den på Flashbacks forum.

    http://hbl.fi/opinion/lasares-brev/2015-10-26/775594/morden-i-trollhattan-resultatet-av-misslyckad-integration
    https://www.flashback.org/sp55180389

  9. Inte så konstigt när någon har stått i bostadskö länge…längtat o väntat.Och sen så är det fullt i alla lägenheter?!Inte så kul då för ungdomar att få backa.Att folk blir arga och besvikna,det är inte konstigt!!!Man skall ”öppna sina hjärtan” Men för ungdomar,eller andra som också står i kö…Vill ju ha sin efterlängtade lägenhet och de vill leva sina liv!Detta kommer att skapa ett raseri bland många.Vanligt folk kommer i sista hand.

  10. Inte så konstigt när någon har stått i bostadskö länge…längtat o väntat.Och sen så är det fullt i alla lägenheter?!Inte så kul då för ungdomar att få backa.Att folk blir arga och besvikna,det är inte konstigt!!!Man skall ”öppna sina hjärtan” Men för ungdomar,eller andra som också står i kö…Vill ju ha sin efterlängtade lägenhet och de vill leva sina liv!Detta kommer att skapa ett raseri bland många.Vanlogt folk kommer i sista hand.

  11. Leker med elden är nog huvudet på spiken. Att helt ignorera dom som betalar massinvandringen kan inte göra annat än att skapa hat. Om dom som kommer hit får mer av allt utan att ha gjort ett skapades grand så blir det som i Trollhättan.

  12. Konsekvens av en generös flyktingpolitik?

    Varför inte helt enkelt vägra ge flyktingar förtur i allehanda köer, och helt enkelt låta ansvariga ta konsekvenserna av deras generösa flyktingpolitik vanliga svenskar tvingas bekosta för att politiker ska få en gillamarkering i någon zuckerbergsk dagbok?

KommenteraAvbryt svar