Invandring och våldtäkter

INVANDRING. Journalisten, författaren och samhällsdebattören Gunnar Sandelin har i samarbete med Affes statistikblogg utifrån tillgängliga data från Brå och SCB försökt ta reda på i vilken utsträckning antalet våldtäkter i Sverige påverkas av invandringen.

I den färska rapporten kommer man fram till att två tredjedelar av våldtäktsanmälningarna riktar sig mot personer med invandrarbakgrund, trots att dessa “bara” utgör en dryg tredjedel av befolkningen i den gruppen. En kraftig överrepresentation således.

Den kan emellertid komma att bli betydligt större, siar Sandelin och Affes. Detta till följd av det enorma inflödet av s.k. “ensamkommande flyktingbarn”, i själva verket “testosteronstinna unga män” som i sina hemländer fått berättat för sig om hur vackra svenska flickor väntar på dem i Sverige på tågstationerna med plakat som det står “Welcome to Sweden” på. De har också förespeglats en lyxtillvaro på andra sätt.

Vad händer när den drömmen krockar med verkligheten i ett Sverige som nu snart bara kan erbjuda tält? Vad händer när de unga männen inser att flertalet svenska flickor kanske inte är redo att utsträcka sitt välkomnande till Sverige genom att inleda sexuella relationer med dessa män från Eritrea, Somalia och Afghanistan?

2015-10-26_1838

14 thoughts on “Invandring och våldtäkter

 1. Svensk lag gäller inte längre!!!

  Att bestämma att någon ska mördas heter i Svensk lag;
  Stämpling till mord.
  koranen beordrar sina hjärntvättade följare ”att döda ickemuslimer”.

  LÅT OSS GÖRA NÅGOT ÅT MISSFÖRHÅLLANDET!

  Jag är rädd! — för de hjärntvättade muslimerna!

  Vilka muslimer är muslimer?

 2. Islam har koranen och sharia som lag och grundlag i ex Saudi Arabia! Utan USA och oljan vore detta ökenland fattigt, – islam förbjuder det mesta och befolkningarna i dessa länder odlar inte ett ETISKT BETEENDE och de förstår inte meningen med det, det enda de förstår är våld, kasta sten, skära huvudet av människor, bränna bilar och skolor osv.osv….-på grund härav blir de inte några framgångsrika civilisationer. Araber är fula som stryk och beter sig som djur….
  Se ANN BARNHARDT PÅ YOURTUBE….”Islamic Sexuality A Survey Of Evil.”
  Hon förkarar den underlägsna IDEOLOGIN islam och deras underlägsna sexuella beteenden, bl.a. könsstympning. Se den!
  GRUNDEN FÖR ALLA FRAMGÅNGSRIKA CIVILISATIONER ÄR ETT ETISKT BETEENDE….DET SPRIDER SIG SOM RINGAR PÅ VATTNET….MOTSATSEN ÄR ONDSKA DET LEDER TILL RIG OCH KAOS VILKET ÄR DET ENDA ISLAM LEDER TILL…

 3. Svenska tjejer är horor enligt muslimer som jag har pratat med.Och dom menar att Svenska tjejer har redan knullat med andra och då gör det inte något om man våldtar Svenska tjejer. Snacka om att dom jävla odjuren inte har någon som helst empati för oss Svenskar . Inte konstigt att fler röstar på SD.

  • Dock inte nog många.
   SPRID BUDSKAPET!

   Jag är rädd! — för att antalet muslimer i Sverige ökar.

 4. Lyssna på
  http://www.redicecreations.com/radio/2015/10/RIR-151023.php

  Det är med Conrad från Radio Länsman och Ingrid Carlqvist.

  Där pratas det om att vi måste beväpna oss för att skydda våra liv och familjer. Det pratas om att skaffa jägarlicens m.m.

  Jag håller med.

  Muslimerna i förortsgettona är beväpnade till tänderna och vår poliskår är på permanent HBTQ- kurs. De varken kan eller får det skydda svenska folket. Det har den genomkorrumperade brottslingen dan eliasson gett uttryckliga order om.

  Det väller in muslimska soldater i tusentals varje dag. Det är endast en tidsfråga innan helvetet bryter ut.

  Då är det bra att vara beväpnad!

 5. Ej förvånad. Merparten av alla brott som begås i Sverige, utförs av en muhammedan.

  Det är FAKTA!

 6. Enligt norska undersökningar/rapporter är 90%++ av våldtäkterna begångna av utrikes födda, utomeuropeiska.
  Mvh/TJ

Kommentera